de-haan-245-jaar stempel
European Flags M - flat

Verhuizen binnen Europa?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Voordelig verhuizen binnen Europa

Een verhuizing binnen Europa verzorgen wij binnen de One-group via wegtransport. Hierdoor zijn we wekelijks in bijna alle bestemmingen binnen Europa. Onze organisatie heeft 700 verhuiswagens, die binnen Europa dagelijks tientallen verhuizingen laden en lossen. Deze dienstverlening wordt verricht door ervaren internationale verhuizers met speciaal uitgeruste luchtgeveerde verhuiswagens. Internationaal verhuizen van en naar Spanje is bijvoorbeeld veelvoorkomend. Ook internationaal verhuizen naar Frankrijk of internationaal verhuizen naar Duitsland voeren wij frequent uit.

Combinatievoordeel

De combinatiemogelijkheden van de One-group zorgen voor de beste aanbieding in Europese verhuiskwaliteit. Absolute topkwaliteit tegen een aantrekkelijk (combinatie) tarief. De verhuizing kan bij u geladen worden of u kunt de goederen bij ons opslagdepot aanleveren, zodat u bespaart op de kosten. Afhankelijk van uw wensen bepalen we een afleverdatum voor uw Europa verhuizing, waarbij u tussentijds de veilige opslagmogelijkheden van De Haan kunt benutten.

Zorgeloos en zorgvuldig verhuizen. Ook buiten Nederland

Wist u overigens dat De Haan vanuit Nederland verhuizingen door geheel Europa coördineert? Bijvoorbeeld ook vanuit Spanje naar Zwitserland verhuizen of uit Italië naar Frankrijk internationaal verhuizen? De Haan internationaal verhuisbedrijf zorgt er zorgvuldig voor, van A tot Z. Een hele zorg minder! Er komt namelijk al genoeg kijken bij internationaal verhuizen: wellicht een nieuwe baan, school regelen voor de kinderen, huisraad opruimen en sorteren, abonnementen opzeggen, nieuwe woning zoeken, en verhuisberichten versturen enzovoort. Laat ons u vakkundig helpen, wij doen dagelijks neits anders. Als hulp kunt u alvast hier de 100 punten verhuischecklist gratis downloaden.  

Douane goed geregeld

Wanneer u naar een land buiten de Europese Unie gaat verhuizen, krijgt u te maken met documentatie voor de douane. Onze AEO certificering en onze jarenlange ervaring zorgen voor een snelle en betrouwbare douane afhandeling. U krijgt van ons de juiste begeleiding bij de noodzakelijk documentatie. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan.

International moving
e-book-nl
circel-e-book-nl

Tips bij internationaal verhuizen

  • Uitleg door specialisten
  • Praktische tips
  • Bespaar op uw verhuizing
Waar mogen we het E-book naartoe sturen?

  • Al meer dan 1.000 downloads
  • Geen enkele verplichting
DE-HAAN_MARGREET_5034-Website-250x250px
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

The average rating of customers who moved with De Haan

1914 bekijk de beoordelingen
9.3
1010
10 juli 2024

Vanaf het eerste telefoontje om een offerte aan te vragen tot aan het uitladen op de nieuwe woonbestemming in Noorwegen hebben we alleen maar positieve ervaringen gehad met De Haan Verhuizingen. Een paar steekwoorden zijn: vriendelijk, behulpzaam, professioneel, snel en dit alles ook nog eens voor een acceptabele prijs. De uitvoerende verhuizers bij het in -en uitladen toonden zich ook weer van hun beste kant, snel, accuraat en oplettend om geen schade te maken. Bovendien waren ze ook nog gezellig om even een koffiepauze mee te hebben. Wij zijn zeer tevreden over De Haan Verhuizingen en de medewerkers en kunnen hun diensten van harte aanbevelen. 

J. van der Laan
1010
05 juli 2024

Stunning moving services, beyond my every expectation. From start to finish, De Haan relocation we're splendid in every aspect. The friendliness of the movers, the care, the effectiveness was beyond anything i imagined. I truly couldn't recommend it enough. 

G. Jonsson

Verhuizing naar Denemarken,
vanuit Nederland1010
20 juni 2024

Very efficient and responsive team. I felt confident everything would arrive safely across the pond. Thank you!

N. Magun

De zekerheid van een juiste keuze

 De kwaliteitscertificaten van De Haan toegelicht

Truck de haan

ISO 9001

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement en wordt gebruikt om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op de dienst van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.

Chauffeur goederenvervoer

FIDI FAIM 3.2

De FAIM Kwaliteitsnorm garandeert dat FIDI bedrijven werken aan een wereldwijde gemeenschappelijke standaard voor het beheren en uitvoeren van internationale verhuizingen. Zo ontstaat wereldwijde consistentie van de kwaliteit en dienstverlening.

 

2 people watching laptop info

ISO 27001

ISO 27001 is een ISO standaard voor het effectief beveiligen van informatie. Zowel fysiek als digitaal. Dit laatste is steeds belangrijker door de toenemende cybercriminaliteit. ISO 27000 geeft richtlijnen over het procesmatig inrichten van informatiebeveiliging.

Nature

ISO 14001

ISO 14001 is een internationaal geaccepteerde norm die aangeeft waaraan een goed milieumanagementsysteem zou moeten voldoen. Met behulp van een milieuzorgsysteem kunnen de milieurisico's van de bedrijfsvoering beheerst en indien mogelijk verminderd worden.

Luchtvracht doos op pallet open

Authorised Economic Operator (AEO)

De Haan is een van de eerste internationale verhuisbedrijven die in 2011 van de douane het Authorised Economic Operator (AEO) certificaat heeft ontvangen. Hiermee wordt de 'safety' van mensen en de 'security' van goederen conform de hoogst mogelijke standaarden gegarandeerd.

erkendeverhuizers

Erkende Verhuizers Nederland

De Haan is een Erkende Verhuizer. Als u kiest voor de Erkende Verhuizer, kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Iedere Erkende Verhuizer voldoet aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dit maakt deze verhuizers tot een betrouwbaar en erkend verhuisbedrijf. 

Ecovadis

EcoVadis

EcoVadis is een internationaal platform dat de duurzaamheid van allerlei spelers in productieketens inzichtelijk maakt. De Haan beschikt sinds juli 2023 over een zilveren medaille van EcoVadis. Zilveren medailles worden uitsluitend toegekend aan de top 15% van de door Ecovadis beoordeelde bedrijven.

Ebook internationaal verhuizen

Gratis e-book
Tips bij internationaal verhuizen

Praktische tips in de voorbereiding, advies bij de keuze van het juiste verhuisbedrijf, inzicht in de opbouw van het verhuisbudget en natuurlijk onze bespaartips.

STUUR MIJ DIT GRATIS E-BOOK