de-haan-245-jaar stempel
De- en montage van meubels onderdeel verhuisdiensten De Haan

De- en montage van meubels nodig?

Veilig en goed door de vakmensen van De Haan

Is het nodig om enkele meubelstukken te demonteren om ze goed en efficiënt te verhuizen? En zo het risico op schade te verminderen? En ziet u daartegen op? Misschien kunnen wij u helpen?

Demonteren van meubels

In veel gevallen is demontage van grotere meubelstukken noodzakelijk om schade te voorkomen. Denk hierbij vooral aan de kwetsbare punten zoals bevestigingspunten en schroefgaten. Ook zijn op het oog stabiele meubelen veelal te kwetsbaar om zonder demontage te vervoeren. Denk hierbij aan wandkastsystemen of meubels van Ikea.

Onze verhuisadviseur kan tijdens een persoonlijk bezoek of op basis van goede foto’s advies geven of bepaalde stukken al dan niet geheel of gedeeltelijk uit elkaar dienen te worden gehaald.

Onze tips als u het zelf doet

Voordat u met de demontage begint, dient u er zeker van te zijn of dit door één of meerdere personen gedaan kan worden. Ook is het bij grotere wandkastsystemen belangrijk een bepaald schema te hanteren om schade aan de kast en uzelf te voorkomen. Hierbij is het cruciaal de onderdelen zodanig te merken dat zij op bestemming weer in een juiste volgorde en op de juiste plaats kunnen worden gemonteerd. Het gebruik van een camera kan hierbij soms nuttig zijn. Ook de beschikbaarheid van de originele handleiding is hierbij soms een vereiste.

Vakmanschap

Ziet u er tegenop? Dan kunnen onze specialisten u van dienst zijn. Want demontage - en later montage - van meubelen is routine voor onze verhuizers. We doen het snel, vakkundig en schadevrij. Deskundigheid en ervaring op dit gebied is een vereiste om te voorkomen dat het op de nieuwe locatie niet meer goed te monteren is. Voor u een zorg minder.

DE-HAAN_HUGO_5599-Website-250x250px
Hugo van Bastelaere

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

Onze verhuisdiensten

voor een verhuizing zonder zorgen

DHPkantoorverhuizing-1

Bedrijfsverhuizingen

Uw organisatie verhuizen? De Haan is specialist in het verhuizen van bedrijven en instellingen. De Haan is in staat om ieder type bedrijfsverhuizing uit te voeren.

ICT Cable Management en Handymandiensten De Haan-1

De- en montage meubels

Is het nodig om enkele meubelstukken te demonteren om ze goed en efficiënt te verhuizen? En zo het risico op schade te verminderen? En ziet u daartegen op? Misschien kunnen wij u helpen?

de-haan-verhuizingen-handyman.2940x2447x1

Handyman

Behoefte aan een handyman voor het opleveren van uw oude woning of het inrichten van uw nieuwe woning? De Haan heeft een team van vakkundige handymen voor u klaar staan.

packing kitchentools

Inpakservice

Wilt u dat uw waardevolle bezittingen onbeschadigd aankomen op de plaats van bestemming? Dit kunt u met een gerust hart overlaten aan de inpakexperts van De Haan. Profiteer van hun vakmanschap en het gemak.

Schilderij inpakken

Kunst verhuizen

Heeft u bijzondere bezittingen die net even wat extra aandacht nodig hebben? Binnen De Haan is een gespecialiseerd team van kunst verhuizers werkzaam. Zij geven bij het inpakken de extra zorg die nodig is.

witte containers de haan

Opslag van inboedels

Tijdelijke opslagruimte nodig? En wilt u zeker zijn van een veilige opslag? Geconditioneerd en beveiligd in het opslagdepot van De Haan. Vraag gerust naar de gunstige tarieven.

Piano kist

Piano verhuizen

Heeft u een piano of vleugel en wilt u deze mee laten verhuizen? De Haan kan u helpen. Onze aanpak zorgt ervoor dat uw piano, pianola, vleugel of babyvleugel op veilige wijze verhuisd wordt.

2 people watching laptop info

Verhuisverzekering

Bent u benieuwd of u een verhuisverzekering nodig heeft? Welke verhuisverzekering er bij u past? Wij kunnen u helpen bij de keuze voor de juiste verhuisverzekering.

1010
12 juli 2024

Uitstekende service, tijdige en duidelijke communicatie, vriendelijk personeel

D. Janssens

Verhuizing naar Nederland,
vanuit London, Engeland

1010
10 juli 2024

Vanaf het eerste telefoontje om een offerte aan te vragen tot aan het uitladen op de nieuwe woonbestemming in Noorwegen hebben we alleen maar positieve ervaringen gehad met De Haan Verhuizingen. Een paar steekwoorden zijn: vriendelijk, behulpzaam, professioneel, snel en dit alles ook nog eens voor een acceptabele prijs. De uitvoerende verhuizers bij het in -en uitladen toonden zich ook weer van hun beste kant, snel, accuraat en oplettend om geen schade te maken. Bovendien waren ze ook nog gezellig om even een koffiepauze mee te hebben. Wij zijn zeer tevreden over De Haan Verhuizingen en de medewerkers en kunnen hun diensten van harte aanbevelen. 

J. van der Laan
1010
05 juli 2024

Stunning moving services, beyond my every expectation. From start to finish, De Haan relocation we're splendid in every aspect. The friendliness of the movers, the care, the effectiveness was beyond anything i imagined. I truly couldn't recommend it enough. 

G. Jonsson

Verhuizing naar Denemarken,
vanuit NederlandThe average rating of customers who moved with De Haan

1914 bekijk de beoordelingen
9.3