de-haan-245-jaar stempel
De- en montage van meubels onderdeel verhuisdiensten De Haan

De- en montage van meubels nodig?

Veilig en goed door de vakmensen van De Haan

Is het nodig om enkele meubelstukken te demonteren om ze goed en efficiënt te verhuizen? En zo het risico op schade te verminderen? En ziet u daartegen op? Misschien kunnen wij u helpen?

Demonteren van meubels

In veel gevallen is demontage van grotere meubelstukken noodzakelijk om schade te voorkomen. Denk hierbij vooral aan de kwetsbare punten zoals bevestigingspunten en schroefgaten. Ook zijn op het oog stabiele meubelen veelal te kwetsbaar om zonder demontage te vervoeren. Denk hierbij aan wandkastsystemen of meubels van Ikea.

Onze verhuisadviseur kan tijdens een persoonlijk bezoek of op basis van goede foto’s advies geven of bepaalde stukken al dan niet geheel of gedeeltelijk uit elkaar dienen te worden gehaald.

Onze tips als u het zelf doet

Voordat u met de demontage begint, dient u er zeker van te zijn of dit door één of meerdere personen gedaan kan worden. Ook is het bij grotere wandkastsystemen belangrijk een bepaald schema te hanteren om schade aan de kast en uzelf te voorkomen. Hierbij is het cruciaal de onderdelen zodanig te merken dat zij op bestemming weer in een juiste volgorde en op de juiste plaats kunnen worden gemonteerd. Het gebruik van een camera kan hierbij soms nuttig zijn. Ook de beschikbaarheid van de originele handleiding is hierbij soms een vereiste.

Vakmanschap

Ziet u er tegenop? Dan kunnen onze specialisten u van dienst zijn. Want demontage - en later montage - van meubelen is routine voor onze verhuizers. We doen het snel, vakkundig en schadevrij. Deskundigheid en ervaring op dit gebied is een vereiste om te voorkomen dat het op de nieuwe locatie niet meer goed te monteren is. Voor u een zorg minder.

DE-HAAN_MARGREET_5034-Website-250x250px
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

Onze verhuisdiensten

voor een verhuizing zonder zorgen

DHPkantoorverhuizing-1

Bedrijfsverhuizingen

Uw organisatie verhuizen? De Haan is specialist in het verhuizen van bedrijven en instellingen. De Haan is in staat om ieder type bedrijfsverhuizing uit te voeren.

ICT Cable Management en Handymandiensten De Haan-1

De- en montage meubels

Is het nodig om enkele meubelstukken te demonteren om ze goed en efficiënt te verhuizen? En zo het risico op schade te verminderen? En ziet u daartegen op? Misschien kunnen wij u helpen?

de-haan-verhuizingen-handyman.2940x2447x1

Handyman

Behoefte aan een handyman voor het opleveren van uw oude woning of het inrichten van uw nieuwe woning? De Haan heeft een team van vakkundige handymen voor u klaar staan.

packing kitchentools

Inpakservice

Wilt u dat uw waardevolle bezittingen onbeschadigd aankomen op de plaats van bestemming? Dit kunt u met een gerust hart overlaten aan de inpakexperts van De Haan. Profiteer van hun vakmanschap en het gemak.

Schilderij inpakken

Kunst verhuizen

Heeft u bijzondere bezittingen die net even wat extra aandacht nodig hebben? Binnen De Haan is een gespecialiseerd team van kunst verhuizers werkzaam. Zij geven bij het inpakken de extra zorg die nodig is.

witte containers de haan

Opslag van inboedels

Tijdelijke opslagruimte nodig? En wilt u zeker zijn van een veilige opslag? Geconditioneerd en beveiligd in het opslagdepot van De Haan. Vraag gerust naar de gunstige tarieven.

Piano kist

Piano verhuizen

Heeft u een piano of vleugel en wilt u deze mee laten verhuizen? De Haan kan u helpen. Onze aanpak zorgt ervoor dat uw piano, pianola, vleugel of babyvleugel op veilige wijze verhuisd wordt.

2 people watching laptop info

Verhuisverzekering

Bent u benieuwd of u een verhuisverzekering nodig heeft? Welke verhuisverzekering er bij u past? Wij kunnen u helpen bij de keuze voor de juiste verhuisverzekering.

1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen

The average rating of customers we have moved.

1892 beoordelingen
9.3