de-haan-245-jaar stempel
DHPkantoorverhuizing

De Haan Projectverhuizingen

efficiënt bedrijf, kantoor of instelling verhuizen

Gaat u kantoor of bedrijf verhuizen? Wat moet er gebeuren in de voorbereiding en de uitvoering van een kantoorverhuizing? Hoe organiseert u uw kantoor -of bedrijfsverhuizing op een efficiënte manier? Wist u dat De Haan ook toonaangevend is in grootschalige verhuisprojecten in Nederland voor bedrijven?

Bezoek onze website www.dehaan-projectverhuizingen.nl voor een overzicht van alle zakelijke verhuisdiensten en bekijk de mogelijkheden: 

NEEM CONTACT MET MIJ OP VOOR MIJN BEDRIJFSVERHUIZING

Erkend Projectverhuizer De Haan (EPV)

De gespecialiseerde afdeling Projectverhuizingen binnen De Haan Verhuizingen bezit het EPV keurmerk en voldoet hiermee aan de hoogste eisen op het gebied van het verhuizen van organisaties. Dit garandeert dat De Haan Projectverhuizingen in staat is om ieder type organisatieverhuizing uit te voeren: van grootschalige en complexe verhuizingen van kantoren, bedrijfsverhuizingen, musea, laboratoria en scholen tot kleine intensieve zorgverhuizingen, zoals zorginstellingen verhuizen en ziekenhuisverhuizingen. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de verhuizing van uw organisatie en kunt u zich concentreren op alle andere zaken die komen kijken bij een nieuwe locatie.

Verhuizen van kantoor of bedrijf zonder productiviteitsverlies

Een bedrijfsverhuizing kost meer dan het verplaatsen van inventaris. Een bedrijfsverhuizing kost energie, aandacht en leidt af. De Haan onderkent dit en helpt organisaties integraal met een plan van aanpak, communicatie en gegarandeerde uitvoering bij hun bedrijfsverhuizing. Omdat het ons specialisme is. Ons vak. Waar we trots op zijn. 

Bekijk onze 1 minuut film

De kracht van De Haan bij kantoorverhuizingen en bedrijfsverhuizingen

  1. Een unieke, innovatieve aanpak gericht op het minimaliseren van stilstand
  2. Een team van ervaren projectmanagers om grootschalige verhuisprojecten te stroomlijnen
  3. Gespecialiseerd personeel en speciale apparatuur en materialen voor grootschalige verhuisprojecten
  4. Duidelijke beknopte offertes, checklists en schema's en een unieke ICT-aanpak

Vraag gerust referenties aan. Of u nu een zorginstelling, een ziekenhuis, een gemeentehuis, een kantorencomplex of bedrijf verhuist, u kunt er zeker van zijn dat team De Haan alle puntjes op de i zet.

DE-HAAN_ARNE_114-Website-250x250px
Arne Verwaal

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 222 of stuur me een .