de-haan-245-jaar stempel
Hulp nodig met douane

Hulp nodig bij douane formaliteiten?

De Haan helpt u verder

Wilt u ook dat u geen problemen krijgt met de douane? En dat alle formaliteiten goed zijn geregeld? Laat onze experts u dan helpen.

Inklaring

Zodra uw inboedel arriveert in het land van bestemming dient deze eerst ingeklaard te worden bij de douane. Wij zorgen ervoor dat de douane op de hoogte is van uw zending en overhandigen de documenten, zodat het inklaringsproces kan worden gestart. De inklaring is nodig voor landen buiten de Europese Unie, zoals bijvoorbeeld Zwitserland, Noorwegen en recentelijk het Verenigd Koninkrijk.

Volledige begeleiding

De Haan zal, eventueel samen met haar partner, het volledige inklaringsproces begeleiden. Houd er rekening mee dat u in sommige landen zelf aanwezig dient te zijn bij het inklaringsproces in het land van bestemming. In sommige gevallen dient u zich te legitimeren bij de douanepost. Vanzelfsprekend hebben wij u hiervan al op de hoogte gebracht bij de eerste stap van uw verhuisproces.

Zo kunt u met een gerust gevoel naar uw nieuwe bestemming.

DE-HAAN_HUGO_5599-Website-250x250px
Hugo van Bastelaere

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden binnen Nederland

142 beoordelingen
8.9