240-jaar-1
Verhuizen naar de Nederlandse Antillen

Verhuizen naar de Nederlandse Antillen

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

Bent u klaar om de eerste stap te zetten voor uw verhuizing naar de Antillen? Wenst u meer informatie te ontvangen over een zorgeloze verhuizing van A tot Z? Dan bent u bij De Haan aan het juiste adres. Het team betrokken en vakkundige verhuisspecialisten staat klaar om u van dienst te zijn voor een zorgeloze verhuizing. Bent u er klaar voor? Neem dan contact met ons op.

Zorgeloos verhuizen 

Emigreren naar de Antillen is een beslissing die u veelal maar één keer neemt. Bij een internationale verhuizing dient er veel geregeld te worden. Zoekt u een betrouwbaar en erkend internationaal verhuisbedrijf voor uw aankomende verhuizing? Neem dan contact op met De Haan. De Haan verhuist met grote regelmaat particulieren en expats naar het Caribisch gebied. Wij beschikken over een goed partnernetwerk. Zo kunt u ervan op aan dat u dezelfde dienstverlening ontvangt bij de aflevering van uw goederen, zoals u van ons gewend bent. Voor zowel internationale verhuizingen van complete inboedels naar de Antillen als ook kleine of grote (na)leveringen bent u aan het juiste adres bij De Haan.

Verhuizen naar Nederland

Ook wanneer u weer terugkomt naar Nederland, kan De Haan u van dienst zijn. Wij zorgen ervoor dat uw inboedel zorgvuldig en professioneel wordt verpakt en verstuurd, om vervolgens door het team van De Haan te worden afgeleverd in uw nieuwe woning. Ondertussen zorgen wij ervoor dat u op de hoogte bent van de benodigde documentatie voor het invoeren van uw verhuisgoederen. Vanzelfsprekend begeleidt uw verhuiscoördinator van De Haan u gedurende het verhuisproces van A tot Z.

Internationaal verhuizen: daarom De Haan

Om ervoor te zorgen dat uw inboedel compleet en zonder schade op de plaats van bestemming komt, is het belangrijk dat het op de juiste wijze verpakt is, er een goede partner is en de formaliteiten geregeld zijn. Daarom De Haan:

 1. De Haan beschikt over speciaal vervaardigd duurzaam verpakkingsmateriaal. De verhuizers van De Haan zijn getraind in het zeewaardig verpakken van de inboedel; dit vereist vakmanschap.
 2. Bij de aflevering op uw bestemming maakt De Haan als FIDI-lid en OMNI-lid gebruik van haar wereldwijde netwerk van verhuispartners. De Haan selecteert deze lokale verhuisbedrijven op basis van haar hoge kwaliteitseisen en periodieke beoordeling. We kennen de medewerkers van deze internationale verhuisbedrijven persoonlijk en werken al jarenlang samen. Dit zorgt ervoor dat u in het land van bestemming kunt rekenen op betrokken en vakkundige verhuizers.
 3. De Haan regelt de volledige douaneformaliteiten en het transport per schip of door de lucht. Uw persoonlijke verhuiscoördinator begeleidt dit proces, houdt contact met de internationale verhuispartner en houdt u op de hoogte.

Documenten

 • Kopie paspoort
 • Gedetailleerde Engelstalige inventarislijst inclusief specificatie van elektronische items. (partner of De Haan stuurt dit op)
 • Uitschrijvingsbewijs uit de gemeente om uw verblijfsplaats van de afgelopen 6 maanden aan te kunnen tonen.
 • Inschrijvingsbewijs als zijnde bewijs van vestiging.
 • Kopie BL (Bill of Lading) of AWB (Air Waybill). (partner of De Haan stuurt dit op)

Eisen en voorwaarden

 • U dient persoonlijk aanwezig te zijn bij de aankomst van uw verhuisboedel op de Antillen om het inklaringsproces in gang te kunnen zetten.
 • Het is toegestaan om per gezin maximaal één motorvoertuig belastingvrij te importeren.
 • U heeft de mogelijkheid om nog verhuisgoederen belastingvrij te importeren binnen een termijn van 6 maanden na vestiging.
Margreet Ophof -opt
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 256 of stuur me een .

1010
20 maart 2018

Excellent service, very knowledgeable personnel. All of my items arrived in perfect condition. Thank you for your assistance!!

Caroline
710
06 februari 2018

Verhuizing Lelystad (Nederland) naar Ituzaingo (Buenos Aires, Argentinië) is door De Haan in goede banen geleid. Het verhuisteam is bijzonder plezierig en vol begrip tijdens een stresserige emigratie! Helaas bleek hun overzeese partner niet dezelfde visie te hebben.

Anoniem
910
26 januari 2018

Vanaf begin tot en met het einde betrokken bij de goede afleveringen van de verhuizing. 

Anoniem

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar Zuid-Amerika

20 beoordelingen
9.0