de-haan-245-jaar stempel
Vragen over international mobility

Vragen over Global Mobility?

De Haan helpt u graag verder bij Global Mobility vragen!

Bent u een Global Mobility expert, HR Professional of werkzaam op de Inkoopafdeling binnen een bedrijf of internationale organisatie en belast met de complexe vraagstukken die behoren tot het verhuizen van expats? U wilt werken in overeenstemming met bestaande regelgeving. Onze specialisten staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Global Mobility vraagstukken

Als HR-professional komen er voortdurend vragen op u af over internationale assignments van expats. Hoe vergelijk ik offertes voor het internationaal verhuizen van expats van diverse verhuisbedrijven? Hoe zet ik een Global Mobility policy op voor onze expatverhuizingen? Hoe regelen wij de bankzaken voor onze expats? Wat zijn de regelgeving ontwikkelingen voor ‘highly skilled migrants’? De specialisten binnen Haan helpen u graag bij dergelijke ‘Global Mobility’ vraagstukken.

Aanvraag vrijblijvend HR-consult

Ontwikkelingen binnen de internationale verhuisbranche voor HR-professionals

Bovendien is het essentieel op de hoogte te blijven van ontwikkelingen binnen uw  internationale werkveld. Welke invloed heeft de toenemende internationalisering van de arbeidsmarkt op Global Mobility?  Bij De Haan Verhuizingen merken wij  dagelijks de praktische gevolgen daarvan op internationale verhuizingen. Wij delen onze expertise graag met u.

Focus op Compliance en transparantie

Als geen ander snappen wij het belang van compliance in uw organisatie. U kunt daarbij op onze transparantie rekenen. De Haan Verhuizingen heeft toegang  tot een wereldwijd gecertifieerd netwerk van specialisten in het werkveld Global Mobility.

Onafhankelijke deskundigen

Onze experts helpen u graag om vraagstukken te beantwoorden, te adviseren en assisteren met het schrijven van een verhuisbeleid. Wij werken samen met onafhankelijke deskundigen op het gebied van zaken als visa en de 30%-regelingen. Experts met actuele kennis over wet- en regelgeving, ervaring op beleidsgebied en bekend met de belangrijkste valkuilen voor uw HR professionals.

Neem gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder.

DE-HAAN_MARGREET_5034-Website-250x250px
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
17 mei 2024

Vriendelijke & professionele dienstverlening. Zeer tevreden.

T.E.
1010
14 mei 2024

Thank you De Haan for managing my relocation from Amsterdam to London. The team at all points in the process was very helpful, kind and quick to respond, answer questions and manage any additional requests. The move out and move in team were extremely pleasant and hardworking. I appreciated the professionalism and commitment to making me feel at ease throughout the entire process. 

Caroline
910
14 mei 2024

Having moved over 25 times , the service provided by De Haan this International move was, by far, the very best! Thank you to the entire team. 

B. Truelove

Verhuizing naar Amerika,
vanuit Nederland

The average rating of customers who moved from and to Switzerland

122 bekijk de beoordelingen
9.5