de-haan-245-jaar stempel
Passende school vinden

Passende school voor uw kind vinden?

Wij helpen u graag!

Heeft uw medewerker een gezin? En is het belangrijk voor het slagen van de uitzending dat de kinderen naar een goede school gaan? Dan is professionele hulp belangrijk. Een goede school is een succesfactor. En vaak het begin van de zoektocht naar een juiste woning. Want wie wil er nou niet in de buurt van de school wonen?

Tijdig aanmelden

Indien er een gezin mee verhuist met de expat, is het van belang dat de kinderen tijdig worden aangemeld bij een school. Bij het kiezen van de juiste school kunnen onze adviseurs u en uw expat zeker van dienst zijn.

School selectie en aanmelding

Wij kunnen onder meer de volgende diensten aanbieden voor de expat:

  • Verstrekken van informatie en geven van verschillende opties
  • Plannen van bezoeken aan scholen en de expat hierin vergezellen
  • Assistentie bij het proces van inschrijving bij een school

Internationaal netwerk

In ons internationale netwerk kennen wij de juiste experts ter plaatse om uw expat te helpen bij deze belangrijke zoektocht. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Er zijn geen resultaten gevonden.
1010
17 mei 2024

Vriendelijke & professionele dienstverlening. Zeer tevreden.

T.E.
1010
14 mei 2024

Thank you De Haan for managing my relocation from Amsterdam to London. The team at all points in the process was very helpful, kind and quick to respond, answer questions and manage any additional requests. The move out and move in team were extremely pleasant and hardworking. I appreciated the professionalism and commitment to making me feel at ease throughout the entire process. 

Caroline
910
14 mei 2024

Having moved over 25 times , the service provided by De Haan this International move was, by far, the very best! Thank you to the entire team. 

B. Truelove

Verhuizing naar Amerika,
vanuit Nederland