de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen in Alblasserdam

Verhuizen in Alblasserdam?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Verhuizen in Alblasserdam

Gaat u verhuizen in Alblasserdam? En zoekt u een goed verhuisbedrijf? Dat u helpt op een professionele en vriendelijke manier? Betaalbaar en goed? Neem dan contact op met De Haan.

Plaatselijk sterk geworteld

De Haan is sinds 1777 gevestigd in Alblasserdam en is bekend in elke uithoek van het dorp. Met medewerkers uit de regio en een lokale aanwezigheid zijn wij in staat om u voordelig en goed te helpen bij uw verhuizing. Of het nu binnen Alblasserdam is, of naar en vanuit elke plaats in of buiten Nederland.

Uw Erkende Verhuizer

Uiteraard is De Haan een Erkend Verhuisbedrijf. Maar dat is zeker niet het enige. De Haan is zeer ervaren in het verzorgen van complexe verhuizingen. Zowel internationaal als binnen Nederland. Denk aan verhuizingen waarbij kunst verhuisd wordt. Of grotere projecten met bijzondere laad- en loslocaties.

Meer mogelijk

De Haan beschikt ook over een geklimatiseerde opslagdepot, waar u tijdelijk uw inboedel kunt laten opslaan. Dit geeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld nog even aan uw nieuwe huis te werken, alvorens u erin trekt. Ook kunnen wij helpen bij het leeg maken van uw bestaande woning. Zodat deze klaar is voor verkoop c.q. oplevering aan de verhuurder. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

DE-HAAN_HUGO_5599-Website-250x250px
Hugo van Bastelaere

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
18 augustus 2023

Move has been extremely well organized from sales (quotation and explanation) until goods are re-installed in the new appartment. All goods were handled with care and nothing was damaged during the move which happened in 2 steps with storage in between. Communication was alaways easy and fast with all the staff from De Haan.Price was appropriate. De Haan was not the cheapest company, but not the most expensive either. And despite this everything webt smoothly despite tight deadlines. I can recommend De Haan to ensure your next move goes smoothly.

P.E.
1010
03 juni 2021

Professionele organisatie. Goed gelopen.

Gert
1010
02 augustus 2020

Zeer betrokken mensen, meedenkend en snel schakelend.Spullen werden perfect verpakt en afspraken werden nagekomen.

Sjoukje

Verhuizen naar Apeldoorn, Nederland,
vanuit opslag De Haan, Alblasserdam

The average rating of customers who moved with De Haan

1914 bekijk de beoordelingen
9.3