de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen in Dordrecht

Verhuizen in Dordrecht?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Verhuizing in Dordrecht

Gaat u verhuizen in Dordrecht of omgeving? En zoekt u hiervoor een Erkend  verhuisbedrijf met een hoge mate van professionaliteit en klantgerichtheid? Omdat u en uw inboedel het waard is? Dan zijn wij u graag van dienst.

Bekend in Dordrecht

De Haan is al bijna 240 jaar gevestigd in Alblasserdam, op 15 minuten van Dordrecht centrum. Wij zijn bijna wekelijks aanwezig in Dordrecht, voor privé en zakelijke verhuizingen. Waar het gaat om voorzichtigheid, professionele aanpak en ervaren leiding. Dat is dan ook de reden dat wij voor veel bedrijven en bijzondere locaties worden gevraagd. Zowel bij het verhuizen binnen Dordrecht, als een verhuizing vanuit of naar Dordrecht. In de regio profiteert u van de kwaliteit, maar ook het voordeel van de beperkte reistijd. Dat scheelt.

Meer dan Erkend Verhuizer

De Haan al jarenlang gecertificeerd Erkend Verhuisbedrijf. Dit betekent voor u de zekerheid van opgeleide medewerkers en gecontroleerde kwaliteit. Zowel op uitvoering als op nazorg, voor het geval dat er schade ontstaat. De Haan is bovendien gecertificeerd voor zakelijke en internationale verhuizingen. Voor u betekent dit een gegarandeerde topkwaliteit.

Met unieke containeropslag

De Haan beschikt sinds 2014 over een geklimatiseerde volautomatische containeropslag. Zonder veel handling kunt u hier tijdelijk uw inboedel laten opslaan. Dit is veiliger, voordeliger en beter dan gewone opslag. Kom gerust langs om onze unieke aanpak zelf te ervaren.

Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw verhuizing in Dordrecht. We zijn u graag van dienst.

DE-HAAN_MARTINA_4677-Website-250x250px
Martina Ruiter

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
18 augustus 2023

Move has been extremely well organized from sales (quotation and explanation) until goods are re-installed in the new appartment. All goods were handled with care and nothing was damaged during the move which happened in 2 steps with storage in between. Communication was alaways easy and fast with all the staff from De Haan.Price was appropriate. De Haan was not the cheapest company, but not the most expensive either. And despite this everything webt smoothly despite tight deadlines. I can recommend De Haan to ensure your next move goes smoothly.

P.E.
1010
03 juni 2021

Professionele organisatie. Goed gelopen.

Gert
1010
02 augustus 2020

Zeer betrokken mensen, meedenkend en snel schakelend.Spullen werden perfect verpakt en afspraken werden nagekomen.

Sjoukje

Verhuizen naar Apeldoorn, Nederland,
vanuit opslag De Haan, Alblasserdam

The average rating of customers we have moved.

1892 beoordelingen
9.3