de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen in de Drechtsteden

Verhuizen in de Drechtsteden?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Verhuizen in de Drechtsteden – Een specialisatie

Gaat u verhuizen in of vanuit de Drechtsteden: Alblasserdam, Sliedrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Dordrecht of Hendrik-Ido-Ambacht? Dan bent u bij De Haan aan het juiste adres. De Haan is gespecialiseerd in het verhuizen in de Drechtsteden. Doordat De Haan gesitueerd is in de Drechtsteden kennen onze verhuizers de lokale situatie zeer goed en zijn zeer ervaren in een Drechtsteden verhuizing. Bovendien zorgt de beperkte afstand vanaf onze vestiging tot de laagste kosten voor uw verhuizing. Dit maakt De Haan dé verhuizer in de Drechtsteden. U profiteert gelijk van de laagste prijs voor een verhuizing van topkwaliteit.

Hofleverancier De Haan

Al jarenlang verzorgt De Haan verhuizingen voor bedrijven en particulieren in de Drechtsteden. Hiermee nemen wij u tijd uit handen en zorgen we ervoor dat u zich op andere aspecten van de verhuizing kunt concentreren. En dat is vaak nog goedkoper dan u zou verwachten. Gaat u maar na hoeveel avonden het u kost om alle spullen in te pakken, een vrachtwagen te huren, te laden, te lossen en alles weer een plek te geven. Wij doen dat graag voor u. En u verkleint ook nog eens de kans op schade. De Haan is de hofleverancier voor alle gemeenten in de Drechtsteden. Kies voor De Haan wanneer u gaat verhuizen naar de Drechtsteden: wij helpen u van A tot Z.

Voordelige opslagmogelijkheden

Voor particulieren verzorgt De Haan nationale en internationale verhuizingen. Daarbij biedt het bedrijf ook voordelige opslagmogelijkheden. Bij ruimtegebrek of een overbruggingstijd tussen uw nieuwe en uw oude huis kunt u bij De Haan uw inboedel veilig en voordelig opslaan. Voor zakelijke klanten is een speciale afdeling facilitair ingericht. Ons verhuisbedrijf zorgt er voor dat uw verhuizing in of naar de Drechtsteden snel en gemakkelijk verloopt.

DE-HAAN_MARTINA_4677-Website-250x250px
Martina Ruiter

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
18 augustus 2023

Move has been extremely well organized from sales (quotation and explanation) until goods are re-installed in the new appartment. All goods were handled with care and nothing was damaged during the move which happened in 2 steps with storage in between. Communication was alaways easy and fast with all the staff from De Haan.Price was appropriate. De Haan was not the cheapest company, but not the most expensive either. And despite this everything webt smoothly despite tight deadlines. I can recommend De Haan to ensure your next move goes smoothly.

P.E.
1010
03 juni 2021

Professionele organisatie. Goed gelopen.

Gert
1010
02 augustus 2020

Zeer betrokken mensen, meedenkend en snel schakelend.Spullen werden perfect verpakt en afspraken werden nagekomen.

Sjoukje

Verhuizen naar Apeldoorn, Nederland,
vanuit opslag De Haan, Alblasserdam

The average rating of customers we have moved.

1892 beoordelingen
9.3