de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen in Hendrik Ido Ambacht

Verhuizen in Hendrik Ido Ambacht?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Verhuizing in Hendrik Ido Ambacht

Zoekt u voor uw verhuizing een verhuisbedrijf in HI Ambacht of omgeving? Dat u helpt op een professionele en vriendelijke manier? Dan is De Haan verhuizingen zeker een mogelijkheid.

Vertrouwd in Hendrik Ido Ambacht en omgeving

De Haan is al bijna 240 jaar gevestigd in Alblasserdam, net aan de overkant van de Noord. Wij zijn bijna wekelijks aan het verhuizen in uw omgeving. Met lokale medewerkers en een vestiging op 5 kilometer afstand zijn wij in staat om u voordelig en goed te helpen bij uw verhuizing. Zowel bij het verhuizen binnen Hendrik Ido Ambacht, als een verhuizing vanuit of naar Hendrik Ido Ambacht.

Gecertificeerd Erkend Verhuizer

Wilt u zekerheid? Dat kan. De Haan verhuizingen is namelijk een gecertificeerde Erkende Verhuizer. Voor u de zekerheid van opgeleide medewerkers en gecontroleerde kwaliteit. Zowel op voorbereiding, uitvoering als op nazorg. Hierbij is De Haan ook gecertificeerd voor Douane, Internationale verhuizingen, zakelijke verhuizingen en zorgverhuizingen. Zowel internationaal als binnen Nederland. Voor bedrijven en particulieren. De medewerkers van De Haan weten wat er moet gebeuren.

Opslagdepot

De Haan beschikt ook over een geklimatiseerd opslagdepot uit 2014, waar u uw inboedel kunt laten opslaan. Op een innovatieve wijze, via de zogenaamde containeropslag. Dit is veel veiliger en voordeliger dan gewone opslag. Natuurlijk kunnen wij ook helpen bij de inrichting van uw woning met onze handyman diensten.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor uw verhuizing in Hendrik Ido Ambacht en omgeving. We zijn u graag van dienst.

DE-HAAN_AM_5620-Website-250x250px
Wencke Klunder

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
18 augustus 2023

Move has been extremely well organized from sales (quotation and explanation) until goods are re-installed in the new appartment. All goods were handled with care and nothing was damaged during the move which happened in 2 steps with storage in between. Communication was alaways easy and fast with all the staff from De Haan.Price was appropriate. De Haan was not the cheapest company, but not the most expensive either. And despite this everything webt smoothly despite tight deadlines. I can recommend De Haan to ensure your next move goes smoothly.

P.E.
1010
03 juni 2021

Professionele organisatie. Goed gelopen.

Gert
1010
02 augustus 2020

Zeer betrokken mensen, meedenkend en snel schakelend.Spullen werden perfect verpakt en afspraken werden nagekomen.

Sjoukje

Verhuizen naar Apeldoorn, Nederland,
vanuit opslag De Haan, Alblasserdam

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden binnen Nederland

142 beoordelingen
8.9