de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen in Papendrecht

Verhuizen in Papendrecht?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Verhuizing in Papendrecht

 Gaat u verhuizen in Papendrecht? En zoekt u een goed en betaalbaar verhuisbedrijf, dat u helpt op een professionele en vriendelijke manier? Dan hoeft u niet verder te zoeken. De Haan kan u zeker van dienst zijn.

Bekend in het Papendrechtse

De Haan is al bijna 240 jaar gevestigd in Alblasserdam, op 10 minuten van het centrum van Papendrecht. Wekelijks verhuizen wij in Papendrecht. Met medewerkers uit de regio en een lokale aanwezigheid zijn wij in staat om u voordelig en goed te helpen bij uw verhuizing. Of het nu om een verhuizing binnen Papendrecht gaat, of naar en vanuit elke plaats in of buiten Nederland.

Erkend Verhuisbedrijf

Uiteraard is De Haan al jarenlang een Erkend Verhuisbedrijf. Met alle benodigde certificaten en opgeleide medewerkers. Dat betekent voordeel voor u. Maar dat is zeker niet het enige. De Haan is ook ervaren in het verzorgen van complexe verhuizingen. Zowel internationaal als binnen Nederland. Denk aan verhuizingen waarbij kunst verhuisd wordt. Of grotere projecten met bijzondere laad- en loslocaties.

Met extra diensten: opslag of leeg maken

De Haan beschikt ook over een geklimatiseerde opslagdepot, waar u tijdelijk uw inboedel kunt laten opslaan. Op een unieke wijze, via containeropslag. Veiliger en voordeliger dan gewone opslag. Dit geeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld nog even aan uw nieuwe huis te werken, alvorens u erin trekt. Ook kunnen wij helpen bij het leeg maken van uw bestaande woning. Zodat deze klaar is voor verkoop c.q. oplevering aan de verhuurder.

Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw verhuizing in Papendrecht. We zijn u graag van dienst.

DE-HAAN_MARTINA_4677-Website-250x250px
Martina Ruiter

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
18 augustus 2023

Move has been extremely well organized from sales (quotation and explanation) until goods are re-installed in the new appartment. All goods were handled with care and nothing was damaged during the move which happened in 2 steps with storage in between. Communication was alaways easy and fast with all the staff from De Haan.Price was appropriate. De Haan was not the cheapest company, but not the most expensive either. And despite this everything webt smoothly despite tight deadlines. I can recommend De Haan to ensure your next move goes smoothly.

P.E.
1010
03 juni 2021

Professionele organisatie. Goed gelopen.

Gert
1010
02 augustus 2020

Zeer betrokken mensen, meedenkend en snel schakelend.Spullen werden perfect verpakt en afspraken werden nagekomen.

Sjoukje

Verhuizen naar Apeldoorn, Nederland,
vanuit opslag De Haan, Alblasserdam

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden binnen Nederland

142 beoordelingen
8.9