de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen in Ridderkerk

Verhuizen in Ridderkerk?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Verhuizing in Ridderkerk

Gaat u verhuizen in Ridderkerk of omgeving? En wilt u gebruik maken van een goed en betaalbaar verhuisbedrijf, dat u helpt op een professionele en vriendelijke manier? Dan hoeft u niet verder te zoeken. De Haan kan u zeker van dienst zijn.

Bekend in Ridderkerk en omgeving

De Haan is al bijna 240 jaar gevestigd in Alblasserdam, net aan de overkant van de Noord. Wekelijks verhuizen wij in uw omgeving. Met medewerkers uit de regio en een lokale aanwezigheid zijn wij in staat om u voordelig en goed te helpen bij uw verhuizing. Zowel bij het verhuizen binnen Ridderkerk, als een verhuizing vanuit of naar Ridderkerk. In de regio profiteert u van het voordeel van de beperkte reistijd van het verhuisbedrijf.

Gecertificeerd Erkend Verhuizer

De Haan is een gecertificeerd Erkend Verhuisbedrijf. Dit betekent voor u de zekerheid van opgeleide medewerkers en gecontroleerde kwaliteit. Zowel op uitvoering als op nazorg, voor het geval dat er schade ontstaat. De Haan is verzorgt ook veel complexere verhuizingen. Of dat het nu gaat om een verhuizing van een hulpbehoevende oudere of een verhuizing met bijzondere objecten (kunst, piano, etc.). Zowel internationaal als binnen Nederland. Voor bedrijven en particulieren. De Haan weet wat er moet gebeuren.

Ook voor opslag of andere diensten

De Haan beschikt ook over een geklimatiseerde opslagdepot uit 2014, waar u tijdelijk uw inboedel kunt laten opslaan. Op een innovatieve wijze, via containeropslag. Dit is veiliger en voordeliger dan gewone opslag. Deze opslag geeft u de mogelijkheid om nog even aan uw nieuwe huis te werken, alvorens u erin trekt.

Ook kunnen wij helpen bij het leeg maken van uw bestaande woning. Zodat deze klaar is voor verkoop c.q. oplevering aan de verhuurder. Of juist bij de inrichting van uw woning met onze handyman diensten. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw verhuizing in Ridderkerk. We zijn u graag van dienst.

DE-HAAN_MARTINA_4677-Website-250x250px
Martina Ruiter

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
18 augustus 2023

Move has been extremely well organized from sales (quotation and explanation) until goods are re-installed in the new appartment. All goods were handled with care and nothing was damaged during the move which happened in 2 steps with storage in between. Communication was alaways easy and fast with all the staff from De Haan.Price was appropriate. De Haan was not the cheapest company, but not the most expensive either. And despite this everything webt smoothly despite tight deadlines. I can recommend De Haan to ensure your next move goes smoothly.

P.E.
1010
03 juni 2021

Professionele organisatie. Goed gelopen.

Gert
1010
02 augustus 2020

Zeer betrokken mensen, meedenkend en snel schakelend.Spullen werden perfect verpakt en afspraken werden nagekomen.

Sjoukje

Verhuizen naar Apeldoorn, Nederland,
vanuit opslag De Haan, Alblasserdam

The average rating of customers who moved with De Haan

1914 bekijk de beoordelingen
9.3