de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen in Sliedrecht

Verhuizen in Sliedrecht?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Verhuizing in Sliedrecht

Gaat u verhuizen in Sliedrecht of omgeving? En kunt wel wat hulp gebruiken? Van een Erkend  verhuisbedrijf, dat u helpt op een professionele en vriendelijke manier? Zoek dan niet verder: De Haan is u graag en goed van dienst.

Bekend in Sliedrecht

De Haan is al bijna 240 jaar gevestigd in Alblasserdam en is bijna wekelijks aanwezig in Sliedrecht. Voor grote en kleine verhuizingen. Zowel bij het verhuizen binnen Sliedrecht, als een verhuizing vanuit of naar Sliedrecht. In de regio profiteert u van het voordeel van de beperkte reistijd van het verhuisbedrijf. Dat scheelt: topkwaliteit tegen de laagste prijs.

Erkend Verhuizer; zowel voor zakelijk als privé

De Haan al jarenlang gecertificeerd Erkend Verhuisbedrijf. Dit betekent voor u de zekerheid van opgeleide medewerkers en gecontroleerde kwaliteit. Zowel op uitvoering als op nazorg, voor het geval dat er schade ontstaat. De Haan verzorgt ook veel complexere verhuizingen. Of dat het nu gaat om een verhuizing van een hulpbehoevende oudere of een verhuizing met bijzondere objecten (kunst, piano, etc.). Zowel internationaal als binnen Nederland. De Haan weet wat er moet gebeuren.

Met opslag, handyman of andere diensten

De Haan beschikt sinds 2014 over een geklimatiseerde volautomatische containeropslag, waar u tijdelijk uw inboedel kunt laten opslaan. Dit is veiliger, voordeliger en beter dan gewone opslag. Tijdelijke opslag biedt u de mogelijkheid om aan uw nieuwe huis te werken, terwijl huw huidige huis al is verkocht. Ook kunnen wij helpen bij de inrichting van uw woning met onze handyman diensten. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw verhuizing in Sliedrecht. We zijn u graag van dienst.

DE-HAAN_MARGREET_5034-Website-250x250px
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
18 augustus 2023

Move has been extremely well organized from sales (quotation and explanation) until goods are re-installed in the new appartment. All goods were handled with care and nothing was damaged during the move which happened in 2 steps with storage in between. Communication was alaways easy and fast with all the staff from De Haan.Price was appropriate. De Haan was not the cheapest company, but not the most expensive either. And despite this everything webt smoothly despite tight deadlines. I can recommend De Haan to ensure your next move goes smoothly.

P.E.
1010
03 juni 2021

Professionele organisatie. Goed gelopen.

Gert
1010
02 augustus 2020

Zeer betrokken mensen, meedenkend en snel schakelend.Spullen werden perfect verpakt en afspraken werden nagekomen.

Sjoukje

Verhuizen naar Apeldoorn, Nederland,
vanuit opslag De Haan, Alblasserdam

The average rating of customers who moved with De Haan

1914 bekijk de beoordelingen
9.3