de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar België

Verhuizen naar België?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Verhuizen naar Belgie?

Kies voor de kwaliteit van de Europa specialist De Haan. De Haan verhuist wekelijks naar Belgie. Het hoofdkantoor ligt in het centrum van de Benelux en coördineert de totale Europese verhuismarkt. Voor u betekent dit de zekerheid van de juiste keuze. Of het nu gaat om kleinere hoeveelheden of om een complete internationale verhuizing: De Haan helpt u flexibel, snel en voordelig te verhuizen naar Belgie. Voordeel voor de klant. Bovendien kunt u ook bij ons terecht wanneer u van Belgie naar Nederland verhuizen wilt: de erkende verhuizers van De Haan verzorgen zowel verhuizingen naar als vanuit Belgie.

Verhuizen naar België met De Haan

Het verhuizen naar Belgie van (een gedeelte van) de inboedel is zeer complex. Kies daarom voor een ervaren specialist als De Haan. De medewerkers van De Haan kennen de bestemming goed, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De Haan is bovendien voordeliger omdat wij verhuizingen kunnen combineren. Zo krijgt u hoge kwaliteit tegen de beste prijs en kunt u flexibel naar Nederland verhuizen vanuit Belgie, of andersom.

Wanneer u zelf gaat inpakken en uitpakken bent u vaak avond aan avond bezig. Daarnaast heeft u nog genoeg andere zaken te regelen, zoals een inschrijving in de gemeente, gas/water/licht, internet, de post en uw verzekeringen. Wij zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op andere zaken, door uw verhuizing uit handen te nemen.

Voor particulieren verzorgt De Haan nationale en internationale verhuizingen. Daarbij biedt het bedrijf ook voordelige opslagmogelijkheden. Bij ruimtegebrek of een overbruggingstijd tussen uw nieuwe en uw oude huis kunt u bij De Haan uw inboedel veilig en voordelig opslaan. Voor zakelijke klanten is een speciale afdeling facilitair ingericht, waar expat dienstverlening, projectverhuizingen of verhuismanagement beschikbaar is. 

Op zoek naar andere verhuismogelijkheden binnen Europa. Neem dan een kijkje op onze website. Ter inspiratie hebben we voor u onderstaande landen geselecteerd. 

 

DE-HAAN_AM_5620-Website-250x250px
Wencke Klunder

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
05 januari 2024

Het hele traject is vlekkeloos verlopen en de verhuizers zijn snel, professioneel en zeer klantvriendelijk. Wij zijn zeer tevreden. 

Dhr. van Woerkom

Verhuizing naar Antwerpen, België,
vanuit Den Haag, Nederland

1010
22 september 2023

Gebruik De Haan. Goede prijs en kwaliteit. Zeer vriendelijk en vakkundig personeel

E. Marijnissen

Verhuizing naar Mijas, Spanje,
vanuit Hoogstraten, België

610
10 augustus 2023

Very pleased with De Haan, but the company in USA and Belgium that was sourced by De Haan was not at the level as I expected. 

James

Verhuizing naar Ukkel, België,
vanuit Boston, Verenigde Staten

De gemiddelde beoordeling van klanten die met De Haan verhuisden

1905 bekijk de beoordelingen
9.3