de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar Canada Vancouver

Verhuizen naar Canada?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Gaat u verhuizen naar Canada? Dan bent u bij internationaal verhuisspecialist De Haan aan het juiste adres. Wij bieden een complete verhuisservice aan van A tot Z. Bij een internationale verhuizing komt veel kijken, zo dient uw inboedel zorgvuldig en professioneel ingepakt te worden voor het overzee transport, de juiste documenten voor de douaneformaliteiten in het land van bestemming moeten worden verzameld en u zal wellicht op zoek moeten gaan naar een goede school voor uw kinderen. Het team van De Haan staat voor u klaar, zodat u een zorgeloze internationale verhuizing heeft. Dat is vanzelfsprekend bij De Haan.

De juiste keuze voor uw verhuizing

De Haan is erkend specialist in internationale verhuizingen naar Canada. Middels ons partnernetwerk krijgt u gegarandeerd de dienstverlening die u wenst in het land van uw keuze. Een internationale verhuizing van complete inboedels als ook kleine of grote (na)leveringen zijn geen probleem voor De Haan. 

Verhuizen vanuit Canada naar Nederland

Middels ons partnernetwerk kunnen wij u ook van dienst zijn wanneer u weer terugverhuist naar Nederland. Uw inboedel wordt met zorg en professioneel ingepakt door onze partner, waarna deze verstuurd wordt naar Nederland. De Haan draagt zorg voor de aflevering van de goederen in uw nieuwe woning. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat u op de hoogte bent van de benodigde documentatie voor het invoeren van uw verhuisgoederen.

Internationaal verhuizen: daarom De Haan

Om ervoor te zorgen dat uw inboedel compleet en zonder schade op de plaats van bestemming komt, is het belangrijk dat het op de juiste wijze verpakt is, er een goede partner is en de formaliteiten geregeld zijn. Daarom De Haan:

  1. De Haan beschikt over speciaal vervaardigd duurzaam verpakkingsmateriaal. De verhuizers van De Haan zijn getraind in het zeewaardig verpakken van de inboedel; dit vereist vakmanschap.
  2. Bij de aflevering op uw bestemming maakt De Haan als FIDI-lid en OMNI-lid gebruik van haar wereldwijde netwerk van verhuispartners. De Haan selecteert deze lokale verhuisbedrijven op basis van haar hoge kwaliteitseisen en periodieke beoordelingen. We kennen de medewerkers van deze internationale verhuisbedrijven persoonlijk en werken al jarenlang samen. Dit zorgt ervoor dat u in het land van bestemming kunt rekenen op betrokken en vakkundige verhuizers.
  3. De Haan regelt de volledige douaneformaliteiten en het transport per schip of door de lucht. Uw persoonlijke verhuiscoördinator begeleidt dit proces, houdt contact met de internationale verhuispartner en houdt u op de hoogte.

Documenten, eisen en voorwaarden

Welke documenten worden gevraagd en welke eisen en voorwaarden op u van toepassing zijn, is volledig afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wij begeleiden u graag in deze moeilijke materie van documenten want wij snappen dat dit stressvol kan zijn.

Hier vindt U informatie (alleen Engelstalig beschikbaar): FIDI Customs Guide Canada

DE-HAAN_MARGREET_5034-Website-250x250px
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
14 november 2022

Made moving to a different continent much easier. Thank you!

Kathleen
1010
09 juli 2022

We had a very positive experience with De Haan Relocation. Moving can be quite stressful and De Haan made everything run smoothly and guided us through the process. They kept us informed at each stage of the move, were friendly and professional and took care of all our items. We were highly satisfied with the service De Haan provided and would definitely recommend choosing this company for any move.

Daniela

Verhuizing naar Calgary, Canada,
vanuit Den Haag, Nederland

1010
17 juli 2021

All aspects of move were seamless.

Michael

Verhuizing naar Ontario, Canada,
vanuit Amsterdam, Nederland

The average rating of customers we have moved.

1892 beoordelingen
9.3

Daarom De Haan bij internationaal verhuizen

Sinds
1777

de 8e generatie
van het familiebedrijf

1412 
partners

verspreid over
alle landen in de wereld

547183
mensen

verhuisd van en naar
elke locatie wereldwijd

klantoordeel
-,-

van -
beoordelingen