de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar Caribisch gebied

Verhuizen naar het Caribisch gebied?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Heeft u besloten om te emigreren naar het Caribisch gebied? Dan bent u bij internationaal verhuisspecialist De Haan aan het juiste adres. Wij bieden een complete verhuisservice aan van A tot Z. Bij een internationale verhuizing komt veel kijken, zo dient uw inboedel zorgvuldig en professioneel ingepakt te worden voor het overzee transport, de juiste documenten voor de douaneformaliteiten in het land van bestemming moeten worden verzameld en u zal wellicht op zoek moeten naar een goede school voor uw kinderen. Het team van De Haan staat voor u klaar, zodat u een zorgeloze internationale verhuizing heeft. Dat is vanzelfsprekend bij De Haan.

Zorgeloos verhuizen

Emigreren naar het Caribisch Gebied is een beslissing die u veelal maar één keer neemt. Bij een internationale verhuizing dient er veel geregeld te worden. Zoekt u een betrouwbaar en erkend internationaal verhuisbedrijf voor uw aankomende verhuizing? Neem dan contact op met De Haan. De Haan verhuist met grote regelmaat particulieren en expats naar het Caribisch gebied. Wij beschikken over een goed partnernetwerk. Zo kunt u ervan op aan dat u dezelfde dienstverlening ontvangt bij de aflevering van uw goederen, zoals u van ons gewend bent. Voor zowel internationale verhuizingen van complete inboedels naar het Caribisch gebied als ook kleine of grote (na)leveringen bent u aan het juiste adres bij De Haan.

Verhuizen naar Nederland

Ook wanneer u weer terugkomt naar Nederland, kan De Haan u van dienst zijn. Wij zorgen ervoor dat uw inboedel zorgvuldig en professioneel wordt verpakt en verstuurd, om vervolgens door het team van De Haan te worden afgeleverd in uw nieuwe woning. Ondertussen zorgen wij ervoor dat u op de hoogte bent van de benodigde documentatie voor het invoeren van uw verhuisgoederen. Vanzelfsprekend begeleidt uw verhuiscoördinator van De Haan u gedurende het verhuisproces van A tot Z.

Internationaal verhuizen: daarom De Haan

Om ervoor te zorgen dat uw inboedel compleet en zonder schade op de plaats van bestemming komt, is het belangrijk dat het op de juiste wijze verpakt is, er een goede partner is en de formaliteiten geregeld zijn. Daarom De Haan:

  1. De Haan beschikt over speciaal vervaardigd duurzaam verpakkingsmateriaal. De verhuizers van De Haan zijn getraind in het zeewaardig verpakken van de inboedel; dit vereist vakmanschap.
  2. Bij de aflevering op uw bestemming maakt De Haan als FIDI-lid en OMNI-lid gebruik van haar wereldwijde netwerk van verhuispartners. De Haan selecteert deze lokale verhuisbedrijven op basis van haar hoge kwaliteitseisen en periodieke beoordelingen. We kennen de medewerkers van deze internationale verhuisbedrijven persoonlijk en werken al jarenlang samen. Dit zorgt ervoor dat u in het land van bestemming kunt rekenen op betrokken en vakkundige verhuizers.
  3. De Haan regelt de volledige douaneformaliteiten en het transport per schip of door de lucht. Uw persoonlijke verhuiscoördinator begeleidt dit proces, houdt contact met de internationale verhuispartner en houdt u op de hoogte. 

Documenten 

  • Kopie paspoort
  • Kopie visum
  • Kopie BL (Bill of Lading) of AWB (Air Waybill)
  • Gedetailleerde Engelstalige inventarislijst

Neem voor de overige documenten en eisen voor het land van uw bestemming contact met ons op.

 

DE-HAAN_AM_5620-Website-250x250px
Wencke Klunder

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

Populaire bestemmingen in het Caribisch gebied