de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar China

Verhuizen naar China?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Bij een verhuizing naar China komt veel kijken vanwege het complexe proces met de douane. Door onze jarenlange ervaring met verhuizingen binnen- en buiten Europa weten we dat als geen ander bij De Haan. Behalve de grote afstand die afgelegd moet worden is er ook een hoop papierwerk en andere praktische zaken die geregeld moeten worden. Wij bezorgen uw inboedel veilig en vakkundig naar uw nieuwe bestemming in China.

Zorgeloos verhuizen 

De Haan kent de formaliteiten van elk land en beschikt over een uitgebreid internationaal partnernetwerk voor alle landen in Azië. De specialisten van De Haan verpakken uw verhuisgoederen op een zorgvuldige en professionele wijze, zodat uw inboedel veilig vervoerd kan worden. Bij de aflevering van uw verhuisgoederen in China maakt De Haan, alsFIDI-lid en OMNI-lid, gebruik van haar partners, zodat uw internationale verhuizing verzorgd wordt door betrokken en vakkundige verhuizers. Met verhuisspecialist De Haan verhuist u zorgeloos naar China.

Verhuizen vanuit China naar Nederland

Wist u dat wij u ook van dienst kunnen zijn voor uw verhuizing van China naar Nederland?  Ook al zijn wij een oer-Hollands familiebedrijf, ons partnernetwerk en opgebouwde relaties sinds 1777 (!) kunt u vertrouwen. Met behulp van een vast contactpersoon bij De Haan, die verder alles coördineert met onze overzeese partners, verhuist u naar Nederland vanuit China zonder zorgen. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat u op de hoogte bent van de benodigde documentatie voor het invoeren van uw verhuisgoederen.

Internationaal verhuizen: daarom De Haan

Om ervoor te zorgen dat uw inboedel compleet en zonder schade op de plaats van bestemming komt, is het belangrijk dat het op de juiste wijze verpakt is, er een goede partner is en de formaliteiten geregeld zijn. Daarom De Haan:

  1. De Haan beschikt over speciaal vervaardigd duurzaam verpakkingsmateriaal. De verhuizers van De Haan zijn getraind in het zeewaardig verpakken van de inboedel; dit vereist vakmanschap.
  2. Bij de aflevering op uw bestemming maakt De Haan als FIDI-lid en OMNI-lid gebruik van haar wereldwijde netwerk van verhuispartners. De Haan selecteert deze lokale verhuisbedrijven op basis van haar hoge kwaliteitseisen en periodieke beoordelingen. We kennen de medewerkers van deze internationale verhuisbedrijven persoonlijk en werken al jarenlang samen. Dit zorgt ervoor dat u in het land van bestemming kunt rekenen op betrokken en vakkundige verhuizers.
  3. De Haan regelt de volledige douaneformaliteiten en het transport per schip of door de lucht. Uw persoonlijke verhuiscoördinator begeleidt dit proces, houdt contact met de internationale verhuispartner en houdt u op de hoogte.

Documenten, voorwaarden en eisen voor uw verhuizing naar China

Welke documenten worden gevraagd en welke eisen en voorwaarden op u van toepassing zijn, is volledig afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wij begeleiden u graag in deze moeilijke materie van documenten want wij snappen dat dit stressvol kan zijn.

Hier vindt U informatie (alleen Engelstalig beschikbaar): FIDI Customs Guide for China

 

DE-HAAN_HUGO_5599-Website-250x250px
Hugo van Bastelaere

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
27 februari 2023

Thanks!

Cor

Verhuizing naar Nederland
vanuit Shanghai, China

710
19 mei 2022

Veel onduidelijkheden over wat er wel en niet is toegestaan. Slechte toelichting verzekeringsvoorwaarden. Uitpakken in Azie voortaan alleen als er hele goede afspraken worden gemaakt.

M. Suijkerland

Verhuizing naar Xiamen, China,
vanuit Schiedam, Nederland

1010
09 maart 2022

Voldoende en relevantie informatie over de verhuizing is essentieel bij een internationale verhuizing. Ik was hier erg tevreden over bij De Haan Relocation. Mijn contact persoon hield mij op de hoogte en herinnerde mij eraan als ik informatie moest aanleveren. Ook in Nederland werden de spullen op een vriendelijke een professionele manier op hun plek gezet. Zeer aanbevelingswaardig. 

Patrick

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden binnen Nederland

142 beoordelingen
8.9

Daarom De Haan bij internationaal verhuizen

Sinds
1777

de 8e generatie
van het familiebedrijf

1412 
partners

verspreid over
alle landen in de wereld

547183
mensen

verhuisd van en naar
elke locatie wereldwijd

klantoordeel
-,-

van -
beoordelingen