de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar de Filipijnen

Verhuizen naar de Filipijnen?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Bij een verhuizing naar de Filipijnen komt veel kijken vanwege het complexe proces met de douane. Door onze jarenlange ervaring weten we dat als geen ander bij De Haan. Behalve de grote afstand die afgelegd moet worden is er ook een hoop papierwerk en andere praktische zaken die geregeld moeten worden. Wij bezorgen uw inboedel veilig en vakkundig naar uw nieuwe bestemming in de Filipijnen.

Zorgeloos verhuizen 

De Haan kent de formaliteiten van elk land en beschikt over een uitgebreid partnernetwerk voor alle landen in Azië. De specialisten van De Haan verpakken uw verhuisgoederen op een zorgvuldige en professionele wijze, zodat uw inboedel veilig vervoerd kan worden. Bij de aflevering van uw verhuisgoederen in de Filipijnen maakt De Haan, als FIDI-lid en OMNI-lid, gebruik van haar partners, zodat uw verhuizing verzorgd wordt door betrokken en vakkundige verhuizers. Met verhuisspecialist De Haan verhuist u zorgeloos naar Filipijnen.

Verhuizen vanuit de Filipijnen naar Nederland

Middels ons partnernetwerk kunnen wij u ook van dienst zijn wanneer u weer terugkomt naar Nederland. Uw inboedel wordt met zorg en professioneel ingepakt door onze partner, waarna deze verstuurd wordt naar Nederland. De Haan draagt zorg voor de aflevering van de goederen in uw nieuwe woning. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat u op de hoogte bent van de benodigde documentatie voor het invoeren van uw verhuisgoederen.

Internationaal verhuizen: daarom De Haan

Om ervoor te zorgen dat uw inboedel compleet en zonder schade op de plaats van bestemming komt, is het belangrijk dat het op de juiste wijze verpakt is, er een goede partner is en de formaliteiten geregeld zijn. Daarom De Haan:

 1. De Haan beschikt over speciaal vervaardigd duurzaam verpakkingsmateriaal. De verhuizers van De Haan zijn getraind in het zeewaardig verpakken van de inboedel; dit vereist vakmanschap.
 2. Bij de aflevering op uw bestemming maakt De Haan als FIDI-lid en OMNI-lid gebruik van haar wereldwijde netwerk van verhuispartners. De Haan selecteert deze lokale verhuisbedrijven op basis van haar hoge kwaliteitseisen en periodieke beoordelingen. We kennen de medewerkers van deze internationale verhuisbedrijven persoonlijk en werken al jarenlang samen. Dit zorgt ervoor dat u in het land van bestemming kunt rekenen op betrokken en vakkundige verhuizers.
 3. De Haan regelt de volledige douaneformaliteiten en het transport per schip of door de lucht. Uw persoonlijke verhuiscoördinator begeleidt dit proces, houdt contact met de internationale verhuispartner en houdt u op de hoogte.

Documenten

 • Kopie paspoort 
 • Kopie verblijfsvergunning
 • Kopie werkvergunning
 • Gedetailleerde Engelstalige inventarislijst inclusief specificatie van elektronische items, boeken, Cd’s, Dvd’s
 • Kopie BL (Bill of Lading) of AWB (Air Waybill)

Eisen en voorwaarden

 • De verscheping van uw goederen kan in gang worden gezet na “groen licht” van onze partner in de Filipijnen.
 • U dient voor de invoer van de gehele verhuisboedel douaneheffingen en invoerrechten te betalen.
 • Het inklaringsproces na aankomst van uw inboedel in de Filipijnen kan enkele weken in beslag nemen. De kosten voor de douane inspecties, container- en kadehuur worden aan u doorbelast conform nota.
 • De regelgeving met betrekking tot de invoer verschilt in de Filipijnen per stad/regio. Neem contact op met uw verhuisadviseur van De Haan voor meer informatie over uw bestemming.
DE-HAAN_AM_5620-Website-250x250px
Wencke Klunder

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen
1010
16 januari 2024

Extremely well coordinated. Top Notch for the whole mover chain.

J. Lawrence
1010
28 oktober 2023

My experience was very positive, I would use De Haan Relocations again.

Federico

The average rating of customers we have moved.

1892 beoordelingen
9.3