de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar Hong Kong

Verhuizen naar Hong Kong?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Verhuizen naar Hong Kong

Wilt u voor uw werk verhuizen of als particulier met het gezin naar Hong Kong verhuizen? Internationaal verhuisbedrijf De Haan helpt u hier graag mee. Al jarenlang verzorgen wij regelmatig internationale verhuizingen naar verschillende bestemmingen in Azië met China als specialisatie. Steeds meer mensen dromen van een verhuizing naar Oost-Azië, waarbij Hong Kong een steeds populairdere bestemming wordt. De afgelopen jaren heeft De Haan dan ook vele verhuizingen naar dit opkomende werelddeel verzorgd: Of het nu gaat om een complete inboedel of slechts enkele goederen, De Haan regelt het voor u en zorgt ervoor dat uw verhuizing zorgeloos verloopt.

Vakkundig verhuizen naar Hong Kong

Als geen ander weten wij bij verhuisbedrijf De Haan dat een verhuizing naar Hong Kong soms een ingewikkelde gebeurtenis kan zijn: U kunt te maken krijgen met complexe douane formaliteiten en een hoop papierwerk moet op orde zijn voor u naar uw nieuwe bestemming kunt verhuizen. Het is daarom goed om te weten dat De Haan door zijn rijke ervaring en opgebouwde expertise u uitstekend kan bijstaan wanneer dit soort dingen geregeld moeten worden. De afgelopen jaren hebben wij vele gezinnen geholpen met de zaken die bij een Hong Kong verhuizing komen kijken. Wij zijn ook u graag van dienst!

Profiteer van het voordeel dat De Haan biedt

Naast het formele regelwerk kunt u er natuurlijk van op aan dat internationaal verhuisbedrijf uw goederen zonder enige probleem op zijn nieuwe bestemming aflevert. Doordat wij regelmatig verhuizen naar Hong Kong profiteert u bovendien van voordelige tarieven en kunnen wij u verzekeren van uitstekende dienstverlening. Elke week gaan er verhuizingen via zeecontainers of luchtvracht naar Hong Kong. Verhuis naar Azië van A tot Z met internationale verhuizer De Haan.

Documenten, eisen en voorwaarden voor uw verhuizing naar Hong Kong

Welke documenten worden gevraagd en welke eisen en voorwaarden op u van toepassing zijn, is volledig afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wij begeleiden u graag in deze moeilijke materie van documenten want wij snappen dat dit stressvol kan zijn.

Hier vindt U informatie (alleen Engelstalig beschikbaar): FIDI Customs Guide voor Hong Kong

Vanuit Hong Kong verhuizen naar Nederland

Middels ons partnernetwerk kunnen wij u ook helpen wanneer u vanuit Hong Kong naar Nederland verhuist. Daarbij houdt onze Move coördinator u steeds op de hoogte en informeert u over de benodigde documentatie voor het invoeren van uw verhuisgoederen vanuit Hong Kong naar Nederland.  Uw verhuisgoederen worden vakkundig en professioneel ingepakt door onze partner, waarna deze verscheept worden naar Nederland. De Haan levert vervolgens uw inboedel met zorg af in uw nieuwe woning.

DE-HAAN_HUGO_5599-Website-250x250px
Hugo van Bastelaere

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
13 mei 2024

Het was een verhuis zonder zorgen, netjes georganiseerd.

V.D
910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen
1010
16 januari 2024

Extremely well coordinated. Top Notch for the whole mover chain.

J. Lawrence

The average rating of customers who moved with De Haan

1914 bekijk de beoordelingen
9.3