de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar Nieuw-Zeeland

Verhuizen naar Nieuw-Zeeland?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Heeft u besloten om internationaal te gaan verhuizen naar Nieuw-Zeeland? En bent u op zoek naar een gespecialiseerd internationaal verhuisbedrijf met ervaring in verhuizen van en naar Nieuw-Zeeland? Dan hoeft u niet verder te zoeken. De Haan helpt u graag. 

Zorgeloos verhuizen naar Nieuw-Zeeland

Wij kunnen u helpen in de voorbereiding en verzorging van uw verhuizing naar Nieuw-Zeeland. Zowel op het gebied van het benodigde papierwerk als de daadwerkelijke verhuizing. Wij bieden een complete verhuisservice aan van A tot Z. En u bepaalt welke dienstverlening bij u past. Zowel in Nederland als in Nieuw-Zeeland. Het team van De Haan staat voor u klaar, zodat u snel en zorgeloos internationaal verhuist. Het nieuwe huis is ingericht met uw persoonlijke goederen, zodat u zich snel weer thuis voelt op uw nieuwe bestemming.

Internationaal netwerk

Al vele jaren verhuist De Haan zowel particulieren als expats naar Nieuw-Zeeland en weer terug naar Nederland. Het is voor ons geen probleem om uw volledige inboedel, of een gedeelte hiervan, te verhuizen. Door ons uitgebreide partnernetwerk hebben wij voor ieder land de juiste oplossing. Zo bent u er zeker van dat De Haan de juiste verhuisbedrijven selecteert om ter plaatse uw verhuizing te verzorgen. Ook de soms zeer complexe douaneformaliteiten zijn voor ons bekend terrein.

Komt u graag in gesprek met één van onze verhuisadviseurs? Bel of mail ons dan gerust. We helpen u graag verder.

Emigreren naar Nieuw-Zeeland 

Nieuw-Zeeland is een prachtig land aan de andere kant van de wereld. Het eiland wordt bewoond door vriendelijke Kiwi's die u verwelkomen met open armen. Het immigratieproces daarentegen is een stuk minder vriendelijk te noemen. U moet aan strenge eisen voldoen om te kunnen emigreren naar Nieuw-Zeeland. Het aanvragen van een visum is dan ook geen gemakkelijk proces. 

Wij raden u aan om voor je verblijf uw visum te regelen zodat u uw emigratie zorgeloos kunt beginnen. Iets waar De Haan u graag bij ondersteunt. Lukt het u niet om voor uw vertrek een visum te regelen? Dan is er geen reden tot paniek. U mag tot drie maanden in Nieuw-Zeeland verblijven met een Electronic Travel Authority (NZeTA). Deze kunt u wél eenvoudig aanvragen, maar is niet hetzelfde als een officieel visum. Goed om te weten: in een periode van twaalf maanden mag u maximaal zes maanden met een NZeTA in het land verblijven. 

De eisen voor een NZeTA zijn: 

  • Uw paspoort is voor minimaal drie maanden geldig ná uw vertrek uit Nieuw-Zeeland
  • U heeft al een retourticket
  • U kunt bij aankomst aantonen dat u genoeg geld heeft voor uw reis
  • U mag niet in dienst gaan bij een bedrijf in Nieuw Zeeland
  • U bent gezond 
  • U heeft geen strafblad 

De Residence Permit

Een permanente verblijfsvergunning is de Residence Permit. Deze heeft u nodig wanneer u wilt wonen en werken op het eiland. Iets wat noodzakelijk is voor uw emigratie. Om het proces te starten betaalt u een bedrag van 400 NZD. U moet bij de douane kunnen aantonen dat u van toegevoegde waarde bent voor het land. Dit kan bijvoorbeeld door uw diploma's (vertaald en wel) aan te tonen of te laten zien dat u een investering wilt doen in de lokale economie. 

Emigreren Nieuw-Zeeland: onze tips

U heeft misschien al gemerkt dat emigeren naar Nieuw-Zeeland wat voeten in de aarde heeft. We geven u daarom graag een aantal tips om het emigratieproces zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. 

  • Begin op tijd. Klinkt eenvoudig, maar we zien dat dit toch vaak mis gaat. Omdat er veel papierwerk geregeld moet worden, zal het u veel zorgen schelen wanneer u ruim van tevoren begint met de voorbereidingen van uw verhuizing naar Nieuw-Zeeland. 
  • Solliciteer al in Nederland. Anders dan in Nederland, worden er in Nieuw-Zeeland maar weinig vacatures online gezet. Het is daarom verstandig om in Nederland op zoek te gaan naar een baan door actief contact te leggen met bedrijven in uw branche. Dit zal u uiteindelijk ook helpen bij het aanvragen van een visum. 
  • Laat uw verhuizing regelen door een betrouwbaar verhuisbedrijf. Bij De Haan weten we dat het verhuizen naar een ver land zoals Nieuw-Zeeland erg ingewikkeld kan zijn om dat zelf te regelen. U wilt immers dat u gehele inboedel veilig de oceaan oversteekt en op de juiste plek op de juiste tijd aankomt. Wij nemen deze klus graag voor u uit handen.
  • Schakel hulp in bij het immigratieproces. Vindt u al het papierwerk maar wat ingewikkeld en komt u er zelf niet uit? Schroom niet om hier hulp bij te vragen van een gespecialiseerde partij zoals De Haan. Door onze jarenlange ervaringen ondersteunen we u graag bij dit administratieve gedeelte zodat u straks écht zorgeloos kunt gaan emigreren naar het prachtige Nieuw-Zeeland. 

 Wilt u verhuizen naar het eiland van de Kiwi's? Vraag vandaag nog een offerte aan om een prijsindicatie te krijgen voor uw emigratie. Heeft u een andere vraag? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen u graag! 

DE-HAAN_MARGREET_5034-Website-250x250px
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
02 mei 2024

Zeer professioneel, goede communicatie. Verhuizers in NL zijn uitstekend.

B.A.

Verhuizing van Nederland,
naar Australie

1010
02 februari 2024

Heb elk spannend moment van de onderneming internationaal verhuizen als zeer aangenaam beleven. De hele onderneming viel als een puzzeltje in elkaar, en was erg netjes afgehandeld. Ik ben zeer tevreden en zou zonder twijfel De Haan opnieuw benaderen als er gelegenheid voor was.

Esther

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Nieuw-Zeeland

1010
29 januari 2021

Er komt een hoop kijken bij een internationale verhuizing. Je geeft een verantwoordelijkheid weg over je hele inboedel. Al je eigendommen met financiële en emotionele waarde. Spullen waarvan sommige onvervangbaar. Ik raad De Haan aan. Heb me geen moment zorgen gemaakt en ik wist altijd precies waar de spullen waren. Als ik vragen had, binnen een half uur antwoord over Email en direct antwoord over de telefoon. Aardige mensen en een fijne communicatie!

Kate

Verhuizing naar Melbourne, Australie,
vanuit Den Haag, Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar Europa

1484 bekijk de beoordelingen
9.3