de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar Portugal

Verhuizen naar Portugal?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Bent u van plan om te gaan verhuizen naar Portugal? Velen gingen u al voor en verhuisden zorgeloos met De Haan. Zowel naar Noord-Portugal, Lissabon of de Algarve. Of het nu gaat om kleinere hoeveelheden voor uw vakantiewoning of om een complete inboedel die u wilt verhuizen, de betrokken verhuisspecialisten van De Haan ontzorgen u gedurende uw verhuizing van A tot Z. Vanuit en naar Portugal.

Droomt u al jaren van wonen in Portugal? Dan wilt u in ons blog Wonen in Portugal zeker lezen hoe dat er voor u uit zou kunnen zien. 

Zorgeloos verhuizen 

De Haan verzorgt dagelijks internationale verhuizingen. Een verhuizing van of naar Portugal is voor ons geen enkel probleem. Wist u dat wij u ook kunnen helpen en begeleiden als u gaat verhuizen van Portugal naar Nederland, of wanneer u er voor kiest om vanuit Portugal naar een ander land te verhuizen? De verhuisspecialisten van De Haan staan voor u klaar om u te ontzorgen. Uw persoonlijke verhuiscoördinator begeleidt u tijdens het gehele verhuistraject, van A tot Z.

Wilt u weten wat de exacte kosten voor uw verhuizing naar of vanuit Portugal zijn? Vraag dan gerust een offerte op maat of prijsindicatie aan. Wilt u liever een persoonlijk gesprek met één van onze verhuisadviseurs? Bel ons dan gerust. We helpen u graag verder.

Als one-group altijd combinatiemogelijkheden

De combinatiemogelijkheden van de one-group zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige verhuizing tegen een goede prijs. Als one-group zijn we wekelijks in vrijwel alle regio's binnen Europa. Onze organisatie heeft 700 verhuiswagens, die binnen Europa dagelijks tientallen verhuizingen laden en lossen. De verhuisboedel kan bij u geladen worden of u kunt de goederen bij ons opslagdepot aanleveren, zodat u bespaart op de kosten. Afhankelijk van uw wensen bepalen we een datum voor de aflevering van uw verhuizing binnen Europa, waarbij u tussentijds gebruik kunt maken van de veilige opslagmogelijkheden van De Haan.

Naar met verhuizen naar Portugal kunnen wij u ook helpen met: 

DE-HAAN_MARGREET_5034-Website-250x250px
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
10 mei 2024

Voor onze emigratie naar Portugal zochten we een betrouwbaar bedrijf dat voor een redelijke prijs onze spullen verantwoord zou vervoeren. Door een gedegen intake kwam er een offerte die goed voelde. Ondanks dat sommige dingen uiteindelijk net iets anders liepen dan gepland (een verhuislift kon niet worden gebruikt op de plaats van vertrek, en op de eindbestemming bleek het laatste deel van de weg te smal voor de verhuiswagen), kwamen er geen meerkosten, en - nog veel belangrijker - bleven alle medewerkers steeds vriendelijk en behulpzaam, en was er genoeg te lachen. Een aanrader! We houden er een heel goed gevoel aan over. Dank aan iedereen van De Haan Verhuizingen die eraan heeft meegewerkt!

Ronald
1010
06 mei 2024

Wij zijn enkele keren internationaal verhuisd. Het team van De Haan werkt zeer netjes en professioneel, zowel in de voorbereiding tijdens de offertefase als uitvoering. Er wordt gebruik gemaakt van goed en stevig verpakkingsmateriaal. Met het verpakken mag soms met wat meer detail aangegeven worden wat in de dozen terecht komt.

R. de Kluiver
1010
08 april 2024

Prima verhuizing van NL naar Portugal. We hebben 4 maanden van de opslag gebruik gemaakt. 

V.J.

The average rating of customers who moved from and to Switzerland

122 bekijk de beoordelingen
9.5