de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar Singapore

Verhuizen naar Singapore?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Bent u klaar om de eerste stap te zetten voor uw verhuizing naar Singapore? Wenst u meer informatie te ontvangen over een zorgeloze verhuizing van A tot Z? Dan zit u goed bij De Haan. Azië, vooral Singapore, is een zeer aantrekkelijk land voor expats. Door de regelmatige verhuizingen van en naar Singapore hebben wij veel ervaring opgebouwd en kennen wij alle belangrijke formaliteiten en mogelijke valkuilen.

Verhuis zorgeloos, verhuis met De Haan

De Haan kent de formaliteiten en lokale uitdagingen van Singapore. Wij beschikken over een uitgebreid partnernetwerk. De internationale verhuisspecialisten van De Haan verpakken uw verhuisgoederen op een zorgvuldige en professionele wijze, zodat uw inboedel veilig vervoerd kan worden. Bij de aflevering van uw verhuisgoederen in Azië maakt De Haan gebruik van haar partners, zodat uw verhuizing verzorgd wordt door betrokken en vakkundige verhuizers. Uw verhuiscoördinator zal u begeleiden en waar mogelijk ontzorgen gedurende het gehele verhuistraject van A tot Z. Met de verhuisspecialist De Haan verhuist u zorgeloos naar Singapore.

Ebook Wonen in Singapore 

Verhuizen vanuit Singapore naar Nederland

Middels ons partnernetwerk kunnen wij u ook van dienst zijn wanneer u weer terugkomt naar Nederland. Uw inboedel wordt met zorg en professioneel ingepakt door onze partner, waarna deze verstuurd wordt naar Nederland. De Haan draagt zorg voor de aflevering van de goederen in uw nieuwe woning. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat u op de hoogte bent van de benodigde documentatie voor het invoeren van uw verhuisgoederen.

Internationaal verhuizen: daarom De Haan

Om ervoor te zorgen dat uw inboedel compleet en zonder schade op de plaats van bestemming komt, is het belangrijk dat het op de juiste wijze verpakt is, er een goede partner is en de formaliteiten geregeld zijn. Daarom De Haan:

  1. De Haan beschikt over speciaal vervaardigd duurzaam verpakkingsmateriaal. De verhuizers van De Haan zijn getraind in het zeewaardig verpakken van de inboedel; dit vereist vakmanschap.
  2. Bij de aflevering op uw bestemming maakt De Haan als FIDI-lid en OMNI-lid gebruik van haar wereldwijde netwerk van verhuispartners. De Haan selecteert deze lokale verhuisbedrijven op basis van haar hoge kwaliteitseisen en periodieke beoordeling. We kennen de medewerkers van deze internationale verhuisbedrijven persoonlijk en werken al jarenlang samen. Dit zorgt ervoor dat u in het land van bestemming kunt rekenen op betrokken en vakkundige verhuizers.
  3. De Haan regelt de volledige douaneformaliteiten en het transport per schip of door de lucht. Uw persoonlijke verhuiscoördinator begeleidt dit proces, houdt contact met de internationale verhuispartner en houdt u op de hoogte.

Documenten, eisen en voorwaarden voor uw verhuizing naar Singapore

Welke documenten worden gevraagd en welke eisen en voorwaarden op u van toepassing zijn, is volledig afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wij begeleiden u graag in deze moeilijke materie van documenten want wij snappen dat dit stressvol kan zijn.

Hier vindt U informatie (alleen Engelstalig beschikbaar): FIDI Customs Guide voor Singapore

International moving
e-book-nl
circel-e-book-nl

Tips bij internationaal verhuizen

  • Uitleg door specialisten
  • Praktische tips
  • Bespaar op uw verhuizing
Waar mogen we het E-book naartoe sturen?

  • Al meer dan 1.000 downloads
  • Geen enkele verplichting
DE-HAAN_AM_5620-Website-250x250px
Wencke Klunder

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen
1010
21 augustus 2023

Prima verhuisbedrijf, onze internationale verhuizing was perfect geregeld. De Haan is een aanrader!

L.E.
1010
18 augustus 2023

Fijne partij om mee samen te werken! Je mag en kan ze alles vragen en je voelt je ook vrij om die vragen te stellen. Zijn betrokken bij de verhuizing. Zoals ik al zei; heel fijn!

Leo

The average rating of customers we have moved.

1892 beoordelingen
9.3