de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar Suriname

Verhuizen naar Suriname?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Heeft u besloten om internationaal te gaan verhuizen naar Suriname? En bent u op zoek naar een gespecialiseerd internationaal verhuisbedrijf? Met ervaring in verhuizen van en naar Suriname? U hoeft niet verder te zoeken. De Haan kan u helpen.

Zorgeloos verhuizen

Wij kunnen u helpen in de voorbereiding en verzorging van uw verhuizing naar Suriname. Zowel op het gebied van het benodigde papierwerk als de daadwerkelijke verhuizing. Wij bieden een complete verhuisservice aan van A tot Z. En u bepaalt welke dienstverlening bij u past. Zowel in Nederland als in Suriname. Het team van De Haan staat voor u klaar, zodat u snel en zorgeloos internationaal verhuist. Het nieuwe huis is ingericht met uw persoonlijke goederen, zodat u zich snel weer thuis voelt op uw nieuwe bestemming.

Internationaal netwerk

Al vele jaren verhuist De Haan zowel particulieren als expats naar Suriname en weer terug naar Nederland. Het is voor ons geen probleem om uw volledige inboedel, of een gedeelte hiervan, te verhuizen. Door ons uitgebreide partnernetwerk hebben wij voor ieder land de juiste oplossing. Zo bent u er zeker van dat De Haan de juiste verhuisbedrijven selecteert om ter plaatse uw verhuizing te verzorgen. Ook de soms zeer complexe douaneformaliteiten zijn voor ons bekend terrein.

Komt u graag in gesprek met één van onze verhuisadviseurs? Bel of mail ons dan gerust. We helpen u graag verder.

DE-HAAN_MARGREET_5034-Website-250x250px
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
28 november 2023

Voor mijn internationale verhuizing vanuit Envigado, Colombia naar Groningen, Nederland ben ik blij dat ik in zee gegaan ben met De Haan. De informatie van het gehele proces was erg duidelijk gemaakt voordat we het in gang zetten. Verder waren de teams zowel in Colombia bij het inpakken en afhalen, en in Nederland bij het afleveren en uitpakken super vriendelijk en kundig en accuraat in hun werk. Echt mijn volledige inboedel voor een huishouden van drie is in goede staat aangekomen, niets ontbrak en niets was stuk. Nogmaals bedankt voor jullie perfecte service!

A. Goeting
1010
20 september 2023

Everything ran smoothly. 

An

Verhuizing naar Uruguay,
vanuit Nederland

810
11 september 2023

Laat het door de Haan doen.

O.O.

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar Europa

1484 bekijk de beoordelingen
9.3