de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar de Verenigde Arabische Emiraten

Verhuizen naar de Verenigde Arabische Emiraten?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Gaat u verhuizen naar de Verenigde Arabische Emiraten en bent u op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf om u te ontzorgen? De Haan is gespecialiseerd in buitenland- en emigratieverhuizingen. Emigreren naar Dubai, de grootste stad van de Emiraten, is erg populair. Maar ook verhuizen naar Abu Dhabi, de hoofdstad. 

Kies voor de vakkundigheid en betrokkenheid voor uw verhuizing naar of vanuit de Verenigde Arabische Emiraten van De Haan! Bij ons staat u als klant centraal. 

Zorgeloos naar de Verenigde Arabische Emiraten verhuizen

De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) is een land dat aan de Perzische Golf ligt en bestaat uit 7 onafhankelijke emiraten, waaronder Abu Dhabi en Dubai. De Verenigde Arabische Emiraten ligt in het continent Azië. De Haan kent de lokale uitdagingen van dit continent en het Midden Oosten als geen ander en heeft goede afspraken met haar lokale partners, die evenals ons aangesloten zijn bij FIDI. De Haan is gespecialiseerd in internationale verhuizingen en heeft veel ervaring met verhuizingen overzee naar Abu Dhabi, Dubai en verhuizen naar het Midden Oosten.

Onze verhuisspecialisten zullen uw inboedel zorgvuldig en professioneel verpakken. Daarnaast zal uw verhuiscoördinator u begeleiden en waar mogelijk ontzorgen gedurende het gehele verhuistraject van A tot Z. Met de verhuisspecialist De Haan verhuist u zorgeloos naar het Midden-Oosten.

Douaneformaliteiten bij verhuizen naar en vanuit de Verenigde Arabische Emiraten

Wij regelen de douaneformaliteiten voor u en zorgen voor veilig vervoer. Of uw huisraad voor uw verhuizing naar de Verenigde Arabische Emiraten nu over land of per lucht- of zeevracht gaat. Laat ons u helpen bij uw verhuizing naar de Emiraten of informeer bij de de ambassade van de Verenigd Arabische Emiraten in Den Haag en RDW. Let erop dat u niet zomaar alles mag meenemen en dat bijvoorbeeld voor invoer van auto's naar Dubai of Abu Dhabi ook strenge regels gelden. Informeer hiernaar bij u Move Coordinator.

Verhuizen naar de Verenigde Arabische Emiraten

Gaat u ook vertrekken naar Abu Dhabi of Dubai? Wanneer u naar het buitenland gaat verhuizen moet je met een aantal zaken rekening houden. Een aantal daarvan kunt u al goed voorbereiden. Regel vantevoren het uitschrijven bij de gemeente als u langer dan 8 maanden in de Emiraten gaat wonen en vraag altijd om een bewijs van uitschrijving. Activeer ook uw DigiD voor verhuizing naar de Verenigde Arabische Emiraten, verleng uw Nederlandse rijbewijs en laat diploma's legaliseren. Dat alles bespaart u tijd, geld en moeite!

De publieke gezondheidszorg bij verhuizen naar de VAE is voor iedereen gratis toegankelijk, let wel private zorg kan erg duur zijn. Toch is de zorg van erg hoog niveau. Er moet door buitenlanders wel een Health Card aangevraagd worden. Om aan een Health Card te komen moet u kopieën inleveren van uw paspoort en arbeidscontract, daarnaast wordt uw gezondheid ook gecontroleerd.

Nederlandse Vereniging Abu Dhabi en Dutch Club Dubai

Om nieuwe mensen te leren kennen bij uw verhuizing naar de VAE kunt u o.a. contact zoeken met de Nederlandse Vereniging of Dutch Club. In de Verenigde Arabische Emiraten zijn Nederlandse verenigingen te vinden in Abu Dhabi en Dubai, in Dubai is ook een businessclub te vinden gericht op het onderhouden van zakelijke contacten. 

Terug verhuizen naar Nederland vanuit Verenigde Arabische Emiraten

Ook wanneer u terug naar Nederland verhuist, bent u bij De Haan Verhuizingen aan het goede adres. Wij zorgen voor de juiste partner voor het inpakken van uw inboedel plus de douaneafhandeling bij aankomst van de goederen in Nederland. Vanzelfsprekend zorgt uw vaste aanspreekpunt binnen de Haan ervoor dat u op de hoogte bent van de benodigde documentatie voor het invoeren van uw verhuisgoederen. Op deze manier voelt u zich snel thuis in Nederland: uw verhuizing is nog nooit zo zorgeloos geweest.

Internationaal verhuizen: daarom De Haan

Om ervoor te zorgen dat uw inboedel compleet en zonder schade op de plaats van bestemming komt, is het belangrijk dat het op de juiste wijze verpakt is, er een goede partner is en de formaliteiten geregeld zijn. Daarom De Haan:

  1. De Haan beschikt over speciaal vervaardigd duurzaam verpakkingsmateriaal. De verhuizers van De Haan zijn getraind in het zeewaardig verpakken van de inboedel; dit vereist vakmanschap.
  2. Bij de aflevering op uw bestemming maakt De Haan als FIDI-lid en OMNI-lid gebruik van haar wereldwijde netwerk van verhuispartners. De Haan selecteert deze lokale verhuisbedrijven op basis van haar hoge kwaliteitseisen en periodieke beoordeling. We kennen de medewerkers van deze internationale verhuisbedrijven persoonlijk en werken al jarenlang samen. Dit zorgt ervoor dat u in het land van bestemming kunt rekenen op betrokken en vakkundige verhuizers.
  3. De Haan regelt de volledige douaneformaliteiten en het transport per schip of door de lucht. Uw persoonlijke verhuiscoördinator begeleidt dit proces, houdt contact met de internationale verhuispartner en houdt u op de hoogte.

Documenten, eisen en voorwaarden voor uw verhuizing naar Verenigde Arabische Emiraten

Welke documenten worden gevraagd en welke eisen en voorwaarden op u van toepassing zijn, is volledig afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wij begeleiden u graag in deze moeilijke materie van documenten want wij snappen dat dit stressvol kan zijn.

Hier vindt U informatie (alleen Engelstalig beschikbaar): FIDI customs Guide Verenigde Arabische Emiraten

We hopen dat u nu wat meer informatie heeft verkregen. Wanneer u meer vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen of direct een prijsindicatie of offerte aanvragen. 

DE-HAAN_MARTINA_4677-Website-250x250px
Martina Ruiter

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
28 oktober 2023

My experience was very positive, I would use De Haan Relocations again.

Federico
1010
08 juni 2023

Ik kan niet meer dan lof uitspreken over hoe het allemaal is verlopen met mijn verhuizing. Het transport was ook verrassend goed verlopen, in eerste instantie leek het vertrek te worden uitgesteld, maar al binnen enkele weken kreeg ik bevestiging dat mijn container per boot naar Rotterdam vertrok. De updates van de Haan's Move Manager waren uitstekend en ik kreeg de belangrijkste status steeds te horen. Bij aankomst in de haven van Rotterdam ging het allemaal ook voorspoedig en omdat ik zelf nog geen woning had om de spullen in op te slaan, was ik erg blij met jullie oplossing om de container in jullie loods op te slaan. Eerlijk is eerlijk, de prijs die hiervoor werd gerekend was zeer competitief en daar ben ik jullie ook dankbaar voor. Ik heb in de tussentijd rustig kunnen zoeken naar een eigen woning en toen ik die had gevonden was er ook op korte termijn een levering mogelijk.De spullen zouden geleverd worden tussen 8.00u en 8.30u, en aangezien ik niet op het adres moest ik er ook heen rijden. Tot mijn verbazing stonden jullie al voor de deur toen ik aan kwam om 7.45u, dus wederom een fijn gevoel! Het uitladen ging makkelijk en de dozen werden met gevoel uitgeladen. Om 10.30u waren zij zelfs al klaar, ik had niet voor mogelijk gehouden dat het zo soepel zou verlopen.Super service, werkelijk van begin tot eind een fijn gevoel aan over gehouden. Ik zal niet snel meer internationaal verhuizen, maar indien ik dat wel doe weet ik zeker dat ik bij jullie terugkom of jullie aanraad bij vrienden indien zij een verhuizing willen doen. Werkelijk super!

K. Knops
1010
11 augustus 2022

prima service, flexibel, snel, vriendelijk

P. Teuwsen

Verhuizing naar Rotterdam, nederland,
vanuit Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

De gemiddelde beoordeling van klanten die met De Haan verhuisden

1905 bekijk de beoordelingen
9.3