de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar Zuid-Korea

Verhuizen naar Zuid-Korea?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Verhuizen naar Korea: Een specialisatie van De Haan

Heeft u plannen naar Korea te verhuizen? Wellicht voor uw werk en met het hele gezin? Internationaal verhuisbedrijf De Haan realiseert zowel particuliere als expat verhuizingen over de hele wereld en verhuist u dan ook gemakkelijk naar Korea. Of het nu gaat om een grote verhuizing waar de hele inboedel naar zijn nieuwe bestemming gebracht moet worden of slechts enkele stuks, geen probleem wanneer u kiest voor De Haan! Naast de verhuizing kunnen wij u ook begeleiden met verschillende dingen die in Korea geregeld moeten worden: Neemt u eens een kijkje bij onze relocation-services om de mogelijkheden te zien. Wij verzorgen verhuizingen op maat, zoals u dat wenst.

Ervaring in Korea verhuizingen

Al sinds jaar en dag verzorgen wij verhuizingen naar verschillende landen in Azië, met Korea als steeds populairder wordende bestemming. Door onze ruime ervaring kennen we de lokale omgeving van Korea goed en kunnen we u ook uitstekend bijstaan wanneer ingewikkeld papierwerk geregeld moet worden. Honderden gezinnen gingen u voor, kies net als hen voor verhuisbedrijf De Haan: betrouwbaar en veilig helpen wij u de grote oceaan over op weg naar Korea!

Voordelig de oceaan over

Verhuizen naar een ander continent is een kostbare zaak denken veel mensen. In veel gevallen is dat ook zo, maar niet bij internationaal verhuisbedrijf De Haan. Dankzij goede afspraken met lokale agenten en container transportbedrijven, aangesloten bij ons grote internationale agentennetwerk blijven de kosten van uw verhuizing naar Korea binnen de perken. Dit netwerk bestaat uit verhuisbedrijven die net als wij FIDI en OMNI-lid zijn en zorgt ervoor dat we voor iedere verhuizing een persoonlijke en juiste oplossing hebben waardoor uw verhuizing zorgeloos verloopt.

Verhuizing van Zuid Korea naar Nederland

Ook voor een verhuizing vanuit Zuid Korea naar Nederland bent u bij De Haan Verhuizingen aan het goede adres. Met behulp van ons zorgvuldig opgebouwde partnernetwerk in Azië, verzorgen wij voor u het inpakken in Zuid Korea, transport van uw verhuisgoederen en begeleiden wij u met de benodigde documentatie voor invoer van uw goederen in Nederland. Tenslotte leveren wij uw waardevolle eigendommen netjes weer af in uw nieuwe woning in Nederland.

DE-HAAN_AM_5620-Website-250x250px
Wencke Klunder

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen
1010
16 januari 2024

Extremely well coordinated. Top Notch for the whole mover chain.

J. Lawrence
1010
28 oktober 2023

My experience was very positive, I would use De Haan Relocations again.

Federico

The average rating of customers we have moved.

1892 beoordelingen
9.3