de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar Zweden

Verhuizen naar Zweden?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Het is zover. U wilt gaan verhuizen naar Zweden. Wilt u weten wat het kost om te verhuizen naar Zweden? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij een verhuisbedrijf? Dan bent u bij De Haan aan het juiste adres. Als internationaal specialist kunnen wij u helpen bij uw verhuizing naar Zweden.

Verhuizen naar Zweden

Verhuizen naar het mooie Zweden is voor veel mensen een droom. De schitterende natuur, de prachtige steden als Malmö, Göteborg of Stockholm en natuurlijk de authentieke Scandinavische levenswijze. Het kunnen allemaal redenen zijn om voor een verhuizing naar Zweden te kiezen. Ook het vinden van een nieuwe partner of een nieuwe werkplek zijn belangrijke redenen om naar Zweden te verhuizen.

En nu is het zover. Er moeten veel persoonlijke, maar ook praktische zaken geregeld worden. En nu bent u bezig met de voorbereiding van het overbrengen van uw spullen, het verhuizen zelf. Het is prettig als u hiervoor een geschikt verhuisbedrijf vindt.

Een professioneel verhuisbedrijf

Een verhuizing naar Zweden is een hele onderneming. Zowel organisatorisch als praktisch. Met een gespecialiseerd verhuisbedrijf is het praktische deel goed geregeld en kunt u zich richten op de overige zaken die geregeld moeten worden voordat u vertrekt.

Onbezorgd verhuisd naar Zweden

Onze medewerkers zijn ervaren in het verzorgen van verhuizingen naar Zweden. U komt niet voor verrassingen te staan, maar weet u verzekerd van de juiste aanpak en een zorgeloze verhuizing. Zo kunt u straks onbezorgd uw huis in Scandinavië inrichten met uw persoonlijke eigendommen uit Nederland. Zo voelt u zich snel weer thuis in Zweden.

DE-HAAN_MARGREET_5034-Website-250x250px
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
12 juli 2024

Uitstekende service, tijdige en duidelijke communicatie, vriendelijk personeel

D. Janssens

Verhuizing naar Nederland,
vanuit London, Engeland

1010
10 juli 2024

Vanaf het eerste telefoontje om een offerte aan te vragen tot aan het uitladen op de nieuwe woonbestemming in Noorwegen hebben we alleen maar positieve ervaringen gehad met De Haan Verhuizingen. Een paar steekwoorden zijn: vriendelijk, behulpzaam, professioneel, snel en dit alles ook nog eens voor een acceptabele prijs. De uitvoerende verhuizers bij het in -en uitladen toonden zich ook weer van hun beste kant, snel, accuraat en oplettend om geen schade te maken. Bovendien waren ze ook nog gezellig om even een koffiepauze mee te hebben. Wij zijn zeer tevreden over De Haan Verhuizingen en de medewerkers en kunnen hun diensten van harte aanbevelen. 

J. van der Laan
1010
05 juli 2024

Stunning moving services, beyond my every expectation. From start to finish, De Haan relocation we're splendid in every aspect. The friendliness of the movers, the care, the effectiveness was beyond anything i imagined. I truly couldn't recommend it enough. 

G. Jonsson

Verhuizing naar Denemarken,
vanuit NederlandThe average rating of customers who moved with De Haan

1914 bekijk de beoordelingen
9.3