de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar Zweden

Verhuizen naar Zweden?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Het is zover. U wilt gaan verhuizen naar Zweden. Wilt u weten wat het kost om te verhuizen naar Zweden? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij een verhuisbedrijf? Dan bent u bij De Haan aan het juiste adres. Als internationaal specialist kunnen wij u helpen bij uw verhuizing naar Zweden.

Verhuizen naar Zweden

Verhuizen naar het mooie Zweden is voor veel mensen een droom. De schitterende natuur, de prachtige steden als Malmö, Göteborg of Stockholm en natuurlijk de authentieke Scandinavische levenswijze. Het kunnen allemaal redenen zijn om voor een verhuizing naar Zweden te kiezen. Ook het vinden van een nieuwe partner of een nieuwe werkplek zijn belangrijke redenen om naar Zweden te verhuizen.

En nu is het zover. Er moeten veel persoonlijke, maar ook praktische zaken geregeld worden. En nu bent u bezig met de voorbereiding van het overbrengen van uw spullen, het verhuizen zelf. Het is prettig als u hiervoor een geschikt verhuisbedrijf vindt.

Een professioneel verhuisbedrijf

Een verhuizing naar Zweden is een hele onderneming. Zowel organisatorisch als praktisch. Met een gespecialiseerd verhuisbedrijf is het praktische deel goed geregeld en kunt u zich richten op de overige zaken die geregeld moeten worden voordat u vertrekt.

Onbezorgd verhuisd naar Zweden

Onze medewerkers zijn ervaren in het verzorgen van verhuizingen naar Zweden. U komt niet voor verrassingen te staan, maar weet u verzekerd van de juiste aanpak en een zorgeloze verhuizing. Zo kunt u straks onbezorgd uw huis in Scandinavië inrichten met uw persoonlijke eigendommen uit Nederland. Zo voelt u zich snel weer thuis in Zweden.

DE-HAAN_HUGO_5599-Website-250x250px
Hugo van Bastelaere

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen
1010
08 april 2024

Prima verhuizing van NL naar Portugal. We hebben 4 maanden van de opslag gebruik gemaakt. 

V.J.

The average rating of customers who used our services

1891 beoordelingen
9.3