240-jaar-1
Verhuizen naar Amerika

Verhuizen naar Amerika?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

The American Dream: verhuizen naar Amerika is een droom van velen. Bent u op zoek naar een gespecialiseerd internationaal verhuisbedrijf die u ontzorgt gedurende uw verhuizing middels betrokken en vakkundige medewerkers? Kies dan voor De Haan, waar de klant en kwaliteit centraal staat.

Goed geregeld 

De Haan is erkend specialist in internationale verhuizingen naar Amerika. Middels ons partnernetwerk krijgt u gegarandeerd de dienstverlening die u wenst in het land van uw keuze. Een internationale verhuizing van complete inboedels als ook kleine of grote (na)leveringen zijn geen probleem voor De Haan. Wekelijks gaan er verhuizingen via zeecontainers of luchtvracht, goed geregeld via De Haan. 

Verhuizen naar Amerika

“Ik verhuis naar Amerika!” Binnen de Amerika heeft De Haan Verhuizingen in elke regio een partner die is aangesloten bij de FIDI. Of u gaat verhuizen naar New York of naar Los Angeles: De Haan organiseert uw verhuizing naar Amerika zonder zorgen. Wij voorzien u van de juiste informatie en benodigde documenten voor de douane en houden rekening met uw planning.

Home sweet home: terug naar Nederland

Door ons partnernetwerk kunnen wij u ook van dienst zijn wanneer u weer terugkomt naar Nederland. Uw inboedel wordt met zorg en professioneel ingepakt door onze partner, waarna deze verstuurd wordt naar Nederland. De Haan draagt zorg voor de aflevering van de goederen in uw nieuwe woning. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat u op de hoogte bent van de benodigde documentatie voor het invoeren van uw verhuisgoederen.

Internationaal verhuizen: daarom De Haan

Om ervoor te zorgen dat uw inboedel compleet en zonder schade op de plaats van bestemming komt, is het belangrijk dat het op de juiste wijze verpakt is, er een goede partner is en de formaliteiten geregeld zijn. Daarom De Haan:

 1. De Haan beschikt over speciaal vervaardigd duurzaam verpakkingsmateriaal. De verhuizers van De Haan zijn getraind in het zeewaardig verpakken van de inboedel; dit vereist vakmanschap.
 2. Bij de aflevering op uw bestemming maakt De Haan als FIDI-lid en OMNI-lid gebruik van haar wereldwijde netwerk van verhuispartners. De Haan selecteert deze lokale verhuisbedrijven op basis van haar hoge kwaliteitseisen en periodieke beoordeling. We kennen de medewerkers van deze internationale verhuisbedrijven persoonlijk en werken al jarenlang samen. Dit zorgt ervoor dat u in het land van bestemming kunt rekenen op betrokken en vakkundige verhuizers.
 3. De Haan regelt de volledige douaneformaliteiten en het transport per schip of door de lucht. Uw persoonlijke verhuiscoördinator begeleidt dit proces, houdt contact met de internationale verhuispartner en houdt u op de hoogte.

Documenten

 • Kopie paspoort
 • Kopie visum
 • Kopie ingevuld douaneformulier 3299
 • Kopie ingevuld douaneformulier “Customs Service Supplemental Declaration for Unaccompanied Personal and Household Effects”
 • Getekende “Power of Attorney”
 • Gedetailleerde Engelstalige inventarislijst
 • Kopie BL (Bill of Lading) of AWB (Air Waybill) 

Eisen en voorwaarden

 • U dient persoonlijk aanwezig te zijn bij de aankomst van uw verhuisboedel in Amerika om het inklaringsproces in gang te kunnen zetten. 
 • Amerika voert met grote regelmaat douane inspecties uit. Houd er rekening mee dat inspecties leiden tot additionele kosten, welke wij conform nota aan u zullen doorbelasten.
benjamin-coutinho rond
Benjamin Coutinho

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 301 of stuur me een .

1010
20 maart 2018

Excellent service, very knowledgeable personnel. All of my items arrived in perfect condition. Thank you for your assistance!!

Caroline
710
20 maart 2018

Great moving company!

Brigitte

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.

710
14 maart 2018

Prettige communicatie, scherpe prijs en zonder enige problemen vooral onze inboedel snel van en naar de US verhuisd.

anoniem

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar Amerika

75 beoordelingen
8.9

Daarom De Haan

Sinds
1777

de 8e generatie
van het familiebedrijf

1327
partners

verspreid over
alle landen in de wereld

528432
mensen

verhuisd van en naar
elke locatie wereldwijd

klantoordeel
-,-

van -
beoordelingen