240-jaar-1
Verhuizen naar België

Verhuizen naar België?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

Verhuizen naar Belgie?

Kies voor de kwaliteit van de Europa specialist De Haan. De Haan verhuist wekelijks naar Belgie. Het hoofdkantoor ligt in het centrum van de Benelux en coördineert de totale Europese verhuismarkt. Voor u betekent dit de zekerheid van de juiste keuze. Of het nu gaat om kleinere hoeveelheden of om een complete verhuizing: De Haan helpt u flexibel, snel en voordelig te verhuizen naar Belgie. Voordeel voor de klant. Bovendien kunt u ook bij ons terecht wanneer u van Belgie naar Nederland verhuizen wilt: De Haan verzorgt zowel verhuizingen naar als vanuit Belgie.

Verhuizen naar België met De Haan

Het verhuizen naar Belgie van (een gedeelte van) de inboedel is zeer complex. Kies daarom voor een ervaren specialist als De Haan. De medewerkers van De Haan kennen de bestemming goed, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De Haan is bovendien voordeliger omdat wij verhuizingen kunnen combineren. Zo krijgt u hoge kwaliteit tegen de beste prijs en kunt u flexibel naar Nederland verhuizen vanuit Belgie, of andersom.

Wanneer u zelf gaat inpakken en uitpakken bent u vaak avond aan avond bezig. Daarnaast heeft u nog genoeg andere zaken te regelen, zoals een inschrijving in de gemeente, gas/water/licht, internet, de post en uw verzekeringen. Wij zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op andere zaken, door uw verhuizing uit handen te nemen.

Voor particulieren verzorgt De Haan nationale en internationale verhuizingen. Daarbij biedt het bedrijf ook voordelige opslagmogelijkheden. Bij ruimtegebrek of een overbruggingstijd tussen uw nieuwe en uw oude huis kunt u bij De Haan uw inboedel veilig en voordelig opslaan. Voor zakelijke klanten is een speciale afdeling facilitair ingericht, waar expat dienstverlening, projectverhuizingen of verhuismanagement beschikbaar is. 

martina rond
Martina Ruiter

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 248 of stuur me een .

1010
06 februari 2018

Zeer efficient en duidelijk personeel.

Mrs Pirotte
910
07 november 2017

Wij zijn verhuisd van Brussel naar Utrecht en moesten onze spullen een maand opslaan van eind september tot eind oktober 2017. Alles was tot in de puntjes geregeld: vriendelijke verhuizers, een organisatie die met je meedenkt, kortom een verademing vergeleken met de vorige verhuizing. Van ons krijgt De Haan een dikke pluim!

Ms S. Kasander
1010
30 oktober 2017

Dit was voor ons een ongelooflijk fijne ervaring: alles, van bij de taxatie, offerte, voorbereiding, verhuismateriaal, opladen, vervoeren tot het afleveren, het klopte helemaal. Dit was zeer professioneel, waarbij goede communicatie, verstandhouding en vriendelijkheid van alle medewerkers centraal stond. Wij zijn op en top tevreden en vertellen dit verder. Een dikke proficiat!

Hendrik

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar België

26 beoordelingen
9.2