240-jaar-1
Verhuizen naar de Filipijnen

Verhuizen naar de Filipijnen?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

Bij een verhuizing naar de Filipijnen komt veel kijken vanwege het complexe proces met de douane. Door onze jarenlange ervaring weten we dat als geen ander bij De Haan. Behalve de grote afstand die afgelegd moet worden is er ook een hoop papierwerk en andere praktische zaken die geregeld moeten worden. Wij bezorgen uw inboedel veilig en vakkundig naar uw nieuwe bestemming in de Filipijnen.

Zorgeloos verhuizen 

De Haan kent de formaliteiten van elk land en beschikt over een uitgebreid partnernetwerk voor alle landen in Azië. De specialisten van De Haan verpakken uw verhuisgoederen op een zorgvuldige en professionele wijze, zodat uw inboedel veilig vervoerd kan worden. Bij de aflevering van uw verhuisgoederen in de Filipijnen maakt De Haan, als FIDI-lid en OMNI-lid, gebruik van haar partners, zodat uw verhuizing verzorgd wordt door betrokken en vakkundige verhuizers. Met verhuisspecialist De Haan verhuist u zorgeloos naar Filipijnen.

Verhuizen vanuit de Filipijnen naar Nederland

Middels ons partnernetwerk kunnen wij u ook van dienst zijn wanneer u weer terugkomt naar Nederland. Uw inboedel wordt met zorg en professioneel ingepakt door onze partner, waarna deze verstuurd wordt naar Nederland. De Haan draagt zorg voor de aflevering van de goederen in uw nieuwe woning. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat u op de hoogte bent van de benodigde documentatie voor het invoeren van uw verhuisgoederen.

Internationaal verhuizen: daarom De Haan

Om ervoor te zorgen dat uw inboedel compleet en zonder schade op de plaats van bestemming komt, is het belangrijk dat het op de juiste wijze verpakt is, er een goede partner is en de formaliteiten geregeld zijn. Daarom De Haan:

 1. De Haan beschikt over speciaal vervaardigd duurzaam verpakkingsmateriaal. De verhuizers van De Haan zijn getraind in het zeewaardig verpakken van de inboedel; dit vereist vakmanschap.
 2. Bij de aflevering op uw bestemming maakt De Haan als FIDI-lid en OMNI-lid gebruik van haar wereldwijde netwerk van verhuispartners. De Haan selecteert deze lokale verhuisbedrijven op basis van haar hoge kwaliteitseisen en periodieke beoordelingen. We kennen de medewerkers van deze internationale verhuisbedrijven persoonlijk en werken al jarenlang samen. Dit zorgt ervoor dat u in het land van bestemming kunt rekenen op betrokken en vakkundige verhuizers.
 3. De Haan regelt de volledige douaneformaliteiten en het transport per schip of door de lucht. Uw persoonlijke verhuiscoördinator begeleidt dit proces, houdt contact met de internationale verhuispartner en houdt u op de hoogte.

Documenten

 • Kopie paspoort 
 • Kopie verblijfsvergunning
 • Kopie werkvergunning
 • Gedetailleerde Engelstalige inventarislijst inclusief specificatie van elektronische items, boeken, Cd’s, Dvd’s
 • Kopie BL (Bill of Lading) of AWB (Air Waybill)

Eisen en voorwaarden

 • De verscheping van uw goederen kan in gang worden gezet na “groen licht” van onze partner in de Filipijnen.
 • U dient voor de invoer van de gehele verhuisboedel douaneheffingen en invoerrechten te betalen.
 • Het inklaringsproces na aankomst van uw inboedel in de Filipijnen kan enkele weken in beslag nemen. De kosten voor de douane inspecties, container- en kadehuur worden aan u doorbelast conform nota.
 • De regelgeving met betrekking tot de invoer verschilt in de Filipijnen per stad/regio. Neem contact op met uw verhuisadviseur van De Haan voor meer informatie over uw bestemming.
martina rond
Martina Ruiter

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 248 of stuur me een .

810
19 maart 2018

De Haan Relocation heeft mijn verhuizing vanuit China naar Nederland prima geregeld. De informatie was duidelijk en ze hebben hun best gedaan mij binnen een hele korte periode te helpen. In China werkt men met een partner "Asian Tigers". De partner werkte snel en was zeer behulpzaam. Binnen een kleine twee uur waren ze alweer vertrokken. Eenmaal aangekomen in Nederland heeft De Haan de verhuizing weer verder afgehandeld. Een afspraak was snel geregeld, doordat de coordinator korte lijntjes hield met mij. Na het uitpakken, hebben we geen enkele schade aangetroffen.

Anoniem
810
05 maart 2018

De Haan doet wat is afgesproken / beloofd. Houdt klant goed op de hoogte van de progressie van het werk hetgeen zeer vertrouwenwekkend werkt.

Mr Boonen
910
05 maart 2018

Goede service, veel initiatief, pragmatisch en flexibel. De Haan heeft ons ontzorgd, voor ons bijzonder waardevol in een drukke tijd. Bboven verwachting, alles in goede handen en je voelt je echt gehoord

Alex

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar Azië

107 beoordelingen
8.8