240-jaar-1
Verhuizen naar Nieuw-Zeeland

Verhuizen naar Nieuw-Zeeland?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

Heeft u besloten om internationaal te gaan verhuizen naar Nieuw-Zeeland? En bent u op zoek naar een gespecialiseerd internationaal verhuisbedrijf? Met ervaring in verhuizen van en naar Nieuw- Zeeland? U hoeft niet verder te zoeken. De Haan kan u helpen.

Zorgeloos verhuizen

Wij kunnen u helpen in de voorbereiding en verzorging van uw verhuizing naar Nieuw-Zeeland. Zowel op het gebied van het benodigde papierwerk als de daadwerkelijke verhuizing. Wij bieden een complete verhuisservice aan van A tot Z. En u bepaalt welke dienstverlening bij u past. Zowel in Nederland als in Nieuw-Zeeland. Het team van De Haan staat voor u klaar, zodat u snel en zorgeloos internationaal verhuist. Het nieuwe huis is ingericht met uw persoonlijke goederen, zodat u zich snel weer thuis voelt op uw nieuwe bestemming.

Internationaal netwerk

Al vele jaren verhuist De Haan zowel particulieren als expats naar Nieuw-Zeeland en weer terug naar Nederland. Het is voor ons geen probleem om uw volledige inboedel, of een gedeelte hiervan, te verhuizen. Door ons uitgebreide partnernetwerk hebben wij voor ieder land de juiste oplossing. Zo bent u er zeker van dat De Haan de juiste verhuisbedrijven selecteert om ter plaatse uw verhuizing te verzorgen. Ook de soms zeer complexe douaneformaliteiten zijn voor ons bekend terrein.

Komt u graag in gesprek met één van onze verhuisadviseurs? Bel of mail ons dan gerust. We helpen u graag verder.

Margreet Ophof -opt
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 256 of stuur me een .

810
05 maart 2018

De Haan is een pro-actieve organisatie. We zijn inmiddels vier keer verhuisd met De Haan. Communicatie verloopt goed, de verhuizers kennen hun vak. In geval van schade werd dit netjes afgehandeld. Wij zijn zeer tevreden.

Anoniem
910
29 januari 2018

Onze verhuizing naar Melbourne is gewoon goed geregeld. Vriendelijke en professioneel aan zowel de Nederlandse zijde als bij aankomst in Australie.

Mr Kruyswijk
1010
15 januari 2018

Mijn ervaringen met De Haan zijn zeer positief en mocht ik ooit weer eens een en ander naar Papua Nieuw Guinea moeten verschepen, dan ga ik vast en zeker wederom in zee met De Haan!

Mr Van Wezel

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar Oceanië

34 beoordelingen
8.8