240-jaar-1
Verhuizen naar de Verenigde Arabische Emiraten

Verhuizen naar de Verenigde Arabische Emiraten?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

Gaat u verhuizen naar de Emiraten en bent u op zoek naar het juiste verhuisbedrijf om u te ontzorgen? Kies dan vakkundigheid en betrokkenheid; kies voor De Haan.

Zorgeloos verhuizen van A tot Z

De Haan kent de lokale uitdagingen van het Midden-Oosten en heeft goede afspraken met de lokale partners. De Haan is gespecialiseerd in internationale verhuizingen en heeft veel ervaring met verhuizingen naar het Midden-Oosten. Onze verhuisspecialisten zullen uw inboedel zorgvuldig en professioneel verpakken. Daarnaast zal uw verhuiscoördinator u begeleiden en waar mogelijk ontzorgen gedurende het gehele verhuistraject van A tot Z. Met de verhuisspecialist De Haan verhuist u zorgeloos naar het Midden-Oosten.

Verhuizen naar Nederland

Ook wanneer u naar Nederland verhuist, bent u bij De Haan Verhuizingen aan het goede adres. Wij zorgen voor de juiste partner voor het inpakken van uw inboedel en zorgen voor de douaneafhandeling bij aankomst van de goederen in Nederland. Op deze manier voelt u zich snel thuis in Nederland: uw verhuizing is nog nooit zo zorgeloos geweest.

Internationaal verhuizen: daarom De Haan

Om ervoor te zorgen dat uw inboedel compleet en zonder schade op de plaats van bestemming komt, is het belangrijk dat het op de juiste wijze verpakt is, er een goede partner is en de formaliteiten geregeld zijn. Daarom De Haan:

  1. De Haan beschikt over speciaal vervaardigd duurzaam verpakkingsmateriaal. De verhuizers van De Haan zijn getraind in het zeewaardig verpakken van de inboedel; dit vereist vakmanschap.
  2. Bij de aflevering op uw bestemming maakt De Haan als FIDI-lid en OMNI-lid gebruik van haar wereldwijde netwerk van verhuispartners. De Haan selecteert deze lokale verhuisbedrijven op basis van haar hoge kwaliteitseisen en periodieke beoordeling. We kennen de medewerkers van deze internationale verhuisbedrijven persoonlijk en werken al jarenlang samen. Dit zorgt ervoor dat u in het land van bestemming kunt rekenen op betrokken en vakkundige verhuizers.
  3. De Haan regelt de volledige douaneformaliteiten en het transport per schip of door de lucht. Uw persoonlijke verhuiscoördinator begeleidt dit proces, houdt contact met de internationale verhuispartner en houdt u op de hoogte.

Documenten

  • Kopie paspoort
  • Kopie visum
  • Gedetailleerde Engelstalige inventarislijst
  • Kopie BL (Bill of Lading) of AWB (Air Waybill)

Voorwaarden

  • De Emiraten voeren met grote regelmaat douane inspecties uit. Houd er rekening mee dat inspecties leiden tot additionele kosten, welke wij conform nota aan u zullen doorbelasten.
Margreet Ophof -opt
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 256 of stuur me een .

810
19 december 2017

Nette afhandeling, vriendelijke verhuizers, efficiënt, begeleiding vanuit kantoor is prima.

Anoniem
910
13 november 2017

Professional, friendly, good price.

Mr Robbertsen

Verhuizing naar Dubai,
vanuit Nederland

810
16 oktober 2017

Professionele verhuizers die vakkundig en efficient de verhuizing regelen. We zijn zeer tevreden met de verleende diensten aan beide kanten van de oceaan.

Mr Segers

Verhuizing naar Dubai,
vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar de Verenigde Arabische Emiraten

21 beoordelingen
8.8