240-jaar-1
Verhuizen naar Zuid-Korea

Verhuizen naar Zuid-Korea?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

Verhuizen naar Korea: Een specialisatie van De Haan

Heeft u plannen naar Korea te verhuizen? Wellicht voor uw werk en met het hele gezin? Internationaal verhuisbedrijf De Haan realiseert zowel particuliere als expat verhuizingen over de hele wereld en verhuist u dan ook gemakkelijk naar Korea. Of het nu gaat om een grote verhuizing waar de hele inboedel naar zijn nieuwe bestemming gebracht moet worden of slechts enkele stuks, geen probleem wanneer u kiest voor De Haan! Naast de verhuizing kunnen wij u ook begeleiden met verschillende dingen die in Korea geregeld moeten worden: Neemt u eens een kijkje bij onze relocation-services om de mogelijkheden te zien. Wij verzorgen verhuizingen op maat, zoals u dat wenst.

Ervaring in Korea verhuizingen

Al sinds jaar en dag verzorgen wij verhuizingen naar verschillende landen in Azië, met Korea als steeds populairder wordende bestemming. Door onze ruime ervaring kennen we de lokale omgeving van Korea goed en kunnen we u ook uitstekend bijstaan wanneer ingewikkeld papierwerk geregeld moet worden. Honderden gezinnen gingen u voor, kies net als hen voor verhuisbedrijf De Haan: betrouwbaar en veilig helpen wij u de grote oceaan over op weg naar Korea!

Voordelig de oceaan over

Verhuizen naar een ander continent is een kostbare zaak denken veel mensen. In veel gevallen is dat ook zo, maar niet bij internationaal verhuisbedrijf De Haan. Dankzij goede afspraken met lokale agenten en container transportbedrijven, aangesloten bij ons grote internationale agentennetwerk blijven de kosten van uw verhuizing naar Korea binnen de perken. Dit netwerk bestaat uit verhuisbedrijven die net als wij FIDI en OMNI-lid zijn en zorgt ervoor dat we voor iedere verhuizing een persoonlijke en juiste oplossing hebben waardoor uw verhuizing zorgeloos verloopt.

Onze top 10 populairste bestemmingen naar Azië is momenteel:

  1. Singapore
  2. China
  3. Hong Kong
  4. Maleisië
  5. India
  6. Vietnam
  7. Japan
  8. Thailand
  9. Indonesië
  10. Filippijnen
Margreet Ophof -opt
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 256 of stuur me een .

810
19 maart 2018

De Haan Relocation heeft mijn verhuizing vanuit China naar Nederland prima geregeld. De informatie was duidelijk en ze hebben hun best gedaan mij binnen een hele korte periode te helpen. In China werkt men met een partner "Asian Tigers". De partner werkte snel en was zeer behulpzaam. Binnen een kleine twee uur waren ze alweer vertrokken. Eenmaal aangekomen in Nederland heeft De Haan de verhuizing weer verder afgehandeld. Een afspraak was snel geregeld, doordat de coordinator korte lijntjes hield met mij. Na het uitpakken, hebben we geen enkele schade aangetroffen.

Anoniem
810
05 maart 2018

De Haan doet wat is afgesproken / beloofd. Houdt klant goed op de hoogte van de progressie van het werk hetgeen zeer vertrouwenwekkend werkt.

Mr Boonen
910
05 maart 2018

Goede service, veel initiatief, pragmatisch en flexibel. De Haan heeft ons ontzorgd, voor ons bijzonder waardevol in een drukke tijd. Bboven verwachting, alles in goede handen en je voelt je echt gehoord

Alex

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar Azië

107 beoordelingen
8.8