240-jaar-1
Verhuizen naar Zweden

Verhuizen naar Zweden?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

Het is zover. U wilt gaan verhuizen naar Zweden. Wilt u weten wat het kost om te verhuizen naar Zweden? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij een verhuisbedrijf? Dan bent u bij De Haan aan het juiste adres. Als internationaal specialist kunnen wij u helpen bij uw verhuizing naar Zweden.

Verhuizen naar Zweden

Verhuizen naar het mooie Zweden is voor veel mensen een droom. De schitterende natuur, de prachtige steden als Malmö, Göteborg of Stockholm en natuurlijk de authentieke Scandinavische levenswijze. Het kunnen allemaal redenen zijn om voor een verhuizing naar Zweden te kiezen. Ook het vinden van een nieuwe partner of een nieuwe werkplek zijn belangrijke redenen om naar Zweden te verhuizen.

En nu is het zover. Er moeten veel persoonlijke, maar ook praktische zaken geregeld worden. En nu bent u bezig met de voorbereiding van het overbrengen van uw spullen, het verhuizen zelf. Het is prettig als u hiervoor een geschikt verhuisbedrijf vindt.

Een professioneel verhuisbedrijf

Een verhuizing naar Zweden is een hele onderneming. Zowel organisatorisch als praktisch. Met een gespecialiseerd verhuisbedrijf is het praktische deel goed geregeld en kunt u zich richten op de overige zaken die geregeld moeten worden voordat u vertrekt.

Onbezorgd verhuisd naar Zweden

Onze medewerkers zijn ervaren in het verzorgen van verhuizingen naar Zweden. U komt niet voor verrassingen te staan, maar weet u verzekerd van de juiste aanpak en een zorgeloze verhuizing. Zo kunt u straks onbezorgd uw huis in Scandinavië inrichten met uw persoonlijke eigendommen uit Nederland. Zo voelt u zich snel weer thuis in Zweden.

Marcel Boer rond
Marcel Boer

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 274 of stuur me een .

1010
20 maart 2018

Excellent service, very knowledgeable personnel. All of my items arrived in perfect condition. Thank you for your assistance!!

Caroline
810
20 maart 2018

De Haan is een professionele organisatie die weet hoe je een verhuizing  naar het buitenland aanpakt en uitvoert. Zeer goed gedaan.

Mr De Vries

Verhuizing naar Spanje,
vanuit Nederland.

710
20 maart 2018

Great moving company!

Brigitte

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar Europa

653 beoordelingen
9.0