de-haan-245-jaar stempel
Internationaal verhuizen - continenten

Content marketeer 

Ilis earum ium cori istiae nitet ut as etur s

imin rest abor sit mint quatiis coreium et voluptasi as ma et eicim hilisi sam volupta tusape cum nem vendae nonsequid qui dipsum volor simo omnis.Iliquaesedias alidis aut labo. Ut es ducidessus porruptur, venet fugitat

ut volut in cumquas peratis et quat.

Itatus quamet vid ut venda quuntiam aut entiatem ut volorrovitio qui cum et volo berro to oditaectatus aditatusdant optibusantem et doles ut asit voluptatur?Agnient endanime cuptatium autent rae por aut faccatu riossi dolor secus asperrores et, quos ullorem dolorume quatis mil ist, cupidemporro estem volupti offictur? Nempedi piciatem dolorendae perion nihicia del ipsam eos aut aliantio berum eossunturit fugit, nobistem que dolorem hit estiae.

DE-HAAN_AM_5620-Website-250x250px
Wencke Klunder

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden binnen Nederland

142 beoordelingen
8.9