240-jaar-1
Expat assistent nodig

Uw expat snel laten wennen?

Wij helpen u graag!

Ontvangt u in uw organisatie regelmatig expats en zoekt u hulp van specialisten om uw expat zich snel thuis te laten voelen? Om zo de slagingskans te vergroten van deze waardevolle medewerker, en mogelijk zelfs zijn gezin? Dan is een investering in een expat assistent een overweging.

Snel thuis voelen

Natuurlijk verandert er veel voor de expat die bij u komt werken. Hij of zij verlaat de vertrouwde omgeving en wordt dagelijks verrast met nieuwe zaken. Op kantoor lijkt de situatie nog wel op de huidige werkomgeving en zijn er gedeelde interesses met de collega's, maar daarna? Wat gebeurt er als de werkdag voorbij is? En de meeste collega’s naar hun eigen huis gaan? Juist in de beginfase is er veel behoefte aan informatie over het hoe en waarom van de vele Nederlandse regels, (regionale) gewoonten, etc. Zo kan een expat assistent o.a. mee helpen met:

  • een bankrekening, verzekering, internet en telefoon
  • registratie bij de lokale autoriteiten en lokale gezondheidszorg
  • bezoek aan lokale markten en winkelgebieden
  • begeleiden bij mogelijkheden in lokale (sport) verenigingen of geloofsgenootschappen
  • een professionele expat assistent met internationale ervaring helpt uw medewerker door de eerste periode van gewenning heen. Uiteraard geheel volgens uw wensen en budget.

Persoonlijk

De expat assistent is speciaal getraind, ervaren en opgeleid in de omgang met uw internationale medewerker. Professioneel, maar ook heel persoonlijk. Gericht op de expat, en op het eventuele gezin. Zodat uw expat met plezier zijn of haar bijdrage levert aan uw organisatie.

Wij brengen u graag in contact met professionele expat assistents uit ons wereldwijde netwerk. In ieder land de juiste persoon om u te helpen.

Mail ons gerust. Wij helpen u graag verder. Want zeker hier geldt: een goede voorbereiding geeft rust.

Marcel Boer rond
Marcel Boer

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 274 of stuur me een .

1010
20 maart 2018

Excellent service, very knowledgeable personnel. All of my items arrived in perfect condition. Thank you for your assistance!!

Caroline
810
20 maart 2018

De Haan is een professionele organisatie die weet hoe je een verhuizing  naar het buitenland aanpakt en uitvoert. Zeer goed gedaan.

Mr De Vries

Verhuizing naar Spanje,
vanuit Nederland.

710
20 maart 2018

Great moving company!

Brigitte

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.

De gemiddelde beoordeling van klanten die gebruik maakten van onze services

804 beoordelingen
9.0