de-haan-245-jaar stempel
Expat assistent nodig

Uw expat snel laten wennen?

Wij helpen u graag!

Ontvangt u in uw organisatie regelmatig expats en zoekt u hulp van specialisten om uw expat zich snel thuis te laten voelen? Om zo de slagingskans te vergroten van deze waardevolle medewerker, en mogelijk zelfs zijn gezin? Dan is een investering in een expat assistent een overweging.

Snel thuis voelen

Natuurlijk verandert er veel voor de expat die bij u komt werken. Hij of zij verlaat de vertrouwde omgeving en wordt dagelijks verrast met nieuwe zaken. Op kantoor lijkt de situatie nog wel op de huidige werkomgeving en zijn er gedeelde interesses met de collega's, maar daarna? Wat gebeurt er als de werkdag voorbij is? En de meeste collega’s naar hun eigen huis gaan? Juist in de beginfase is er veel behoefte aan informatie over het hoe en waarom van de vele Nederlandse regels, (regionale) gewoonten, etc. Zo kan een expat assistent o.a. mee helpen met:

  • een bankrekening, verzekering, internet en telefoon
  • registratie bij de lokale autoriteiten en lokale gezondheidszorg
  • bezoek aan lokale markten en winkelgebieden
  • begeleiden bij mogelijkheden in lokale (sport) verenigingen of geloofsgenootschappen
  • een professionele expat assistent met internationale ervaring helpt uw medewerker door de eerste periode van gewenning heen. Uiteraard geheel volgens uw wensen en budget.

Persoonlijk

De expat assistent is speciaal getraind, ervaren en opgeleid in de omgang met uw internationale medewerker. Professioneel, maar ook heel persoonlijk. Gericht op de expat, en op het eventuele gezin. Zodat uw expat met plezier zijn of haar bijdrage levert aan uw organisatie.

Wij brengen u graag in contact met professionele expat assistents uit ons wereldwijde netwerk. In ieder land de juiste persoon om u te helpen.

Mail ons gerust. Wij helpen u graag verder. Want zeker hier geldt: een goede voorbereiding geeft rust.

DE-HAAN_MARGREET_5034-Website-250x250px
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden binnen Nederland

142 beoordelingen
8.9