de-haan-245-jaar stempel
Huisdieren verhuizen

Huisdieren mee verhuizen?

Wij helpen u graag!

Is een verhuizing pas geslaagd als uw huisdier ook goed is verhuisd? En ziet u er tegenop of weet u niet waar u op moet letten? We helpen u er graag mee.

Het verhuizen van dieren vereist een specialistische aanpak. De partijen waar wij mee samenwerken zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van import en export van dieren. Met deze kennis kunnen wij u op de hoogte brengen van alle benodigde documenten, voorbereidingen en stappen in het verhuisproces van uw dier(en). De aanvullende diensten die wij voor u kunnen regelen zijn:

  • Ophalen en afleveren van en naar elk gewenst adres in Europa
  • Levering van goedgekeurde transportkennels
  • Verzorgen van tijdelijke logies in een dierenpension
  • Veterinaire service

Vraag naar de mogelijkheden bij uw verhuisadviseur.

DE-HAAN_MARGREET_5034-Website-250x250px
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

voorkant verhuizen met huisdieren

Gratis e-book
Verhuizen met huisdieren

Met aandachtspunten en tips rondom de verhuizing van uw geliefde huisdier.

STUUR MIJ DIT GRATIS E-BOOK

1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden binnen Nederland

142 beoordelingen
8.9