de-haan-245-jaar stempel
Oplevering huis

Uw oude huis netjes opgeleverd?

Wij helpen u graag!

Moet uw huis er na de verhuizing weer netjes uitzien? Voor een oplevering aan de nieuwe bewoners of verhuurder? Met onze opleverservice bent u van deze zorg verlost.

Aandachtspunten bij oplevering

Afhankelijk van de afspraken met de nieuwe bewoners of de verhuurder is het belangrijk dat uw oude huis opgeleverd wordt conform afspraken. Houd hier rekening mee in uw verhuisplan. Denk hierbij aan:

  • Afvoer van overtollig huisraad (uit het huis, de tuin of het tuinhuisje) naar kringloopwinkel, 2de locatie of zelfs vuilstort;
  • Afhalen van gordijnen, lampen of rails;
  • Leegmaken van bergingen, garage, kelder, en/of zolder;
  • Schoonmaken van het huis, van binnen en/of van buiten;
  • Kleine restauraties aan het huis, die tevoorschijn zijn gekomen na het verhuizen. Soms is zelfs herstel in originele staat noodzakelijk bij een huurcontract.

Zelf doen of?

Het kan zijn dat u alle tijd nodig heeft om uw nieuwe huis in te richten of uw reis voor te bereiden. Dan komt alles soms zo op u af. Wellicht kunnen onze specialisten u dan helpen? In ieder geval adviseren wij u om ook de oplevering op te nemen in het verhuisplan, zodat u er in uw planning en eventueel uw budget rekening mee kunt houden.

Er zijn geen resultaten gevonden.
1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen

The average rating of customers we have moved.

1892 beoordelingen
9.3