240-jaar-1
Oplevering huis

Uw oude huis netjes opgeleverd?

Wij helpen u graag!

Moet uw huis er na de verhuizing weer netjes uitzien? Voor een oplevering aan de nieuwe bewoners of verhuurder? Met onze opleverservice bent u van deze zorg verlost.

Aandachtspunten bij oplevering

Afhankelijk van de afspraken met de nieuwe bewoners of de verhuurder is het belangrijk dat uw oude huis opgeleverd wordt conform afspraken. Houd hier rekening mee in uw verhuisplan. Denk hierbij aan:

  • Afvoer van overtollig huisraad (uit het huis, de tuin of het tuinhuisje) naar kringloopwinkel, 2de locatie of zelfs vuilstort;
  • Afhalen van gordijnen, lampen of rails;
  • Leegmaken van bergingen, garage, kelder, en/of zolder;
  • Schoonmaken van het huis, van binnen en/of van buiten;
  • Kleine restauraties aan het huis, die tevoorschijn zijn gekomen na het verhuizen. Soms is zelfs herstel in originele staat noodzakelijk bij een huurcontract.

Zelf doen of?

Het kan zijn dat u alle tijd nodig heeft om uw nieuwe huis in te richten of uw reis voor te bereiden. Dan komt alles soms zo op u af. Wellicht kunnen onze specialisten u dan helpen? In ieder geval adviseren wij u om ook de oplevering op te nemen in het verhuisplan, zodat u er in uw planning en eventueel uw budget rekening mee kunt houden.

Jeannette Schillemans -wit
Jeannette Schillemans

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 303 of stuur me een .

1010
20 maart 2018

Excellent service, very knowledgeable personnel. All of my items arrived in perfect condition. Thank you for your assistance!!

Caroline
810
20 maart 2018

De Haan is een professionele organisatie die weet hoe je een verhuizing  naar het buitenland aanpakt en uitvoert. Zeer goed gedaan.

Mr De Vries

Verhuizing naar Spanje,
vanuit Nederland.

710
20 maart 2018

Great moving company!

Brigitte

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.

De gemiddelde beoordeling van klanten die gebruik maakten van onze services

804 beoordelingen
9.0