de-haan-245-jaar stempel
Partner support

Partner support nodig?

Wij helpen u graag!

Wilt u er alles aan gedaan hebben om de verhuizing van de expat tot een succes te maken? Dan is het steeds belangrijker om rekening te houden met de behoeften van de partner van de expat. Wil hij of zij zich focussen op het gezin, of juist op het meedoen als vrijwilliger of op het zoeken van een baan in de nieuwe omgeving. En juist dat laatste is geen gemakkelijke opgave, zo blijkt in de praktijk. Zo ontstaat een drempel of een belangrijk risico op het mislukken van de ‘uitzending’ van de expat. Dit is dan ook de reden om hieraan in de voorbereiding al aandacht te schenken.

Spouse of partner carrière

Bij werkende partners geeft de partner of spouse in feite een deel van de persoonlijke identiteit op ten behoeve van de partner. In de huidige tijden is het steeds gebruikelijker dat beide partners een carrière hebben. Als dat niet goed gemanaged wordt, dan is het gewoon een spelbreker.

Professionals netwerk

De Haan heeft hiervoor een team van specialisten, die wereldwijd kunnen helpen om hieraan te werken. Denk hierbij aan het vooraf borgen van assessments van de partner, ter plaatse vertrouwd maken in de relevante netwerken, persoonlijke carrière coaching, lokale loopbaanbegeleiding, culturele begeleiding, etc. Alles op maat voor uw organisatie.

DE-HAAN_MARGREET_5034-Website-250x250px
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen
1010
08 april 2024

Prima verhuizing van NL naar Portugal. We hebben 4 maanden van de opslag gebruik gemaakt. 

V.J.

The average rating of customers who used our services

1891 beoordelingen
9.3