de-haan-245-jaar stempel
Partner support

Partner support nodig?

Wij helpen u graag!

Wilt u er alles aan gedaan hebben om de verhuizing van de expat tot een succes te maken? Dan is het steeds belangrijker om rekening te houden met de behoeften van de partner van de expat. Wil hij of zij zich focussen op het gezin, of juist op het meedoen als vrijwilliger of op het zoeken van een baan in de nieuwe omgeving. En juist dat laatste is geen gemakkelijke opgave, zo blijkt in de praktijk. Zo ontstaat een drempel of een belangrijk risico op het mislukken van de ‘uitzending’ van de expat. Dit is dan ook de reden om hieraan in de voorbereiding al aandacht te schenken.

Spouse of partner carrière

Bij werkende partners geeft de partner of spouse in feite een deel van de persoonlijke identiteit op ten behoeve van de partner. In de huidige tijden is het steeds gebruikelijker dat beide partners een carrière hebben. Als dat niet goed gemanaged wordt, dan is het gewoon een spelbreker.

Professionals netwerk

De Haan heeft hiervoor een team van specialisten, die wereldwijd kunnen helpen om hieraan te werken. Denk hierbij aan het vooraf borgen van assessments van de partner, ter plaatse vertrouwd maken in de relevante netwerken, persoonlijke carrière coaching, lokale loopbaanbegeleiding, culturele begeleiding, etc. Alles op maat voor uw organisatie.

DE-HAAN_MARGREET_5034-Website-250x250px
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
14 juni 2024

We are very satisfied with the quality of the services offered by De Haan.  This is our first relocation experience and we are happy that De Haan assisted us.

K.V.
910
11 juni 2024

Voor de tweede keer zeer goede ervaring met verhuizing naar Italie. Deskundig, betrouwbaar en flexibel. Geweldige verhuizers, die de spullen heel goed inpakken.  Ik kan De Haan aanbevelen. 

R. Hulsebosch

Verhuizing naar Perugia,
vanuit Nederland

1010
02 juni 2024

Kundig, oplossings gericht, vriendelijk, gaan pas weg als klant tevreden is.ook meedenkend in oplossingen en kiezen dan niet voor de duurste optie maar de beste.

R.K.

Verhuizing naar Spanje,
vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar Europa

1484 bekijk de beoordelingen
9.3