240-jaar-1
Partner support

Partner support nodig?

Wij helpen u graag!

Wilt u er alles aan gedaan hebben om de verhuizing van de expat tot een succes te maken? Dan is het steeds belangrijker om rekening te houden met de behoeften van de partner van de expat. Wil hij of zij zich focussen op het gezin, of juist op het meedoen als vrijwilliger of op het zoeken van een baan in de nieuwe omgeving. En juist dat laatste is geen gemakkelijke opgave, zo blijkt in de praktijk. Zo ontstaat een drempel of een belangrijk risico op het mislukken van de ‘uitzending’ van de expat. Dit is dan ook de reden om hieraan in de voorbereiding al aandacht te schenken.

Spouse of partner carrière

Bij werkende partners geeft de partner of spouse in feite een deel van de persoonlijke identiteit op ten behoeve van de partner. In de huidige tijden is het steeds gebruikelijker dat beide partners een carrière hebben. Als dat niet goed gemanaged wordt, dan is het gewoon een spelbreker.

Professionals netwerk

De Haan heeft hiervoor een team van specialisten, die wereldwijd kunnen helpen om hieraan te werken. Denk hierbij aan het vooraf borgen van assessments van de partner, ter plaatse vertrouwd maken in de relevante netwerken, persoonlijke carrière coaching, lokale loopbaanbegeleiding, culturele begeleiding, etc. Alles op maat voor uw organisatie.

Astrid van de Graaf rond
Astrid van der Graaf

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 305 of stuur me een .

1010
20 maart 2018

Excellent service, very knowledgeable personnel. All of my items arrived in perfect condition. Thank you for your assistance!!

Caroline
810
20 maart 2018

De Haan is een professionele organisatie die weet hoe je een verhuizing  naar het buitenland aanpakt en uitvoert. Zeer goed gedaan.

Mr De Vries

Verhuizing naar Spanje,
vanuit Nederland.

710
20 maart 2018

Great moving company!

Brigitte

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.

De gemiddelde beoordeling van klanten die gebruik maakten van onze services

804 beoordelingen
9.0