de-haan-245-jaar stempel
Behoefte aan relocation services

Behoefte aan relocation services?

Wij helpen u graag!

Kunt u of uw HR afdeling wel wat hulp gebruiken bij een aantal keuzes op uw nieuwe bestemming? Een nieuwe school? Een huis? Allerlei praktische zaken? Wij helpen u graag om snel en zonder zorgen weer ‘thuis te zijn’. De Haan is als ARPN lid gericht op het aanbieden van relocation services conform de hoogste kwaliteitseisen.

Diensten voor uw medewerkers

Onze specialisten helpen u of uw medewerkers graag om zich snel te settelen in de nieuwe omgeving. Hiervoor kunt u kiezen uit een aantal diensten gericht op de verhuizende, zoals:

 • Immigratie formaliteiten zoals visa of working permits
 • Het bezoeken van de nieuwe bestemming en een kort introductieprogramma
 • Het vinden van een nieuw huis voor korte of langere termijn
 • Het vinden van een nieuwe school voor uw kind of kinderen
 • Het begeleiden in de nieuwe omgeving, het zogenaamde settling-in.
 • Het vinden van een baan voor de partner
 • Het regelen van taalopleiding
 • Het borgen van de fiscale en financiële zaken rondom een emigratie of uitzending
 • En tenslotte, het afronden bij vertrek.

Ondersteuning van HR

Voor de HR zijn een aantal diensten beschikbaar om de betrokken personeelsfunctionarissen te ondersteunen op het gebied van:

 • Beleidsadvies en strategie
 • Uitgaven management op locatie ten bate van de HR afdeling
 • Immigratie ondersteuning
 • Beheer van huurpanden

Pakket naar wens

Het is mogelijk om een pakket op maat te organiseren, waarbij sommige zaken ook gewoon online begeleid kunnen worden. Om aan te sluiten op de behoeften en het beschikbare budget. Vraag ons naar de mogelijkheden. We helpen u graag op weg.

Er zijn geen resultaten gevonden.
1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden binnen Nederland

142 beoordelingen
8.9