de-haan-245-jaar stempel
Taaltraining nodig

Taaltraining nodig?

Wij helpen u graag!

Vertrekt u met uw gezin naar het buitenland omdat u bijvoorbeeld gaat werken in het buitenland en wilt u dat al uw gezinsleden zich kunnen redden in de taal die daar gesproken wordt? Dat is een goed uitgangspunt. Het vermindert de cultuurshock aanmerkelijk en zorgt ervoor dat u en uw gezin zich sneller thuis voelen op de nieuwe bestemming. Of komen er internationale expats bij u werken in Nederland, en wilt u ze helpen om zich snel thuis te voelen? Dan is een taaltraining erg nuttig.

Training internationale taal in Nederland

Het is aan te raden om bij emigratie deze taaltraining alvast te starten in Nederland. Daarbij kunt u ervoor kiezen om de individuele taaltraining op (zakelijk) niveau voor uzelf en uw partner te combineren met een praktische taalcursus voor kinderen. Deze kindercursussen zijn op maat samengesteld, inspelend op de leeftijd, het niveau en de interesses van het kind. Het kan zelfs zodanig worden ingericht dat er een maatwerk training wordt ontwikkeld voor het gezin, op een aansprekende locatie, met leuke events voor de kinderen. Hierbij kan soms zelfs een ‘nanny’ worden geregeld.

Training Nederlands in Nederland

Als het gaat om mensen die vanuit het buitenland in Nederland komen werken, dan is het goed om de training Nederlands te volgen. Dit kan incompany of in groepen op cursus locaties. Instappen kan op elk niveau.
Wij brengen u graag in contact met professionele trainingsbureaus. Mail ons gerust. Wij helpen u graag verder. Want zeker hier geldt: een goede voorbereiding geeft rust.

DE-HAAN_MARGREET_5034-Website-250x250px
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen
1010
08 april 2024

Prima verhuizing van NL naar Portugal. We hebben 4 maanden van de opslag gebruik gemaakt. 

V.J.

The average rating of customers who used our services

1891 beoordelingen
9.3