240-jaar-1
Taaltraining nodig

Taaltraining nodig?

Wij helpen u graag!

Vertrekt u met uw gezin naar het buitenland omdat u bijvoorbeeld gaat werken in het buitenland en wilt u dat al uw gezinsleden zich kunnen redden in de taal die daar gesproken wordt? Dat is een goed uitgangspunt. Het vermindert de cultuurshock aanmerkelijk en zorgt ervoor dat u en uw gezin zich sneller thuis voelen op de nieuwe bestemming. Of komen er internationale expats bij u werken in Nederland, en wilt u ze helpen om zich snel thuis te voelen? Dan is een taaltraining erg nuttig.

Training internationale taal in Nederland

Het is aan te raden om bij emigratie deze taaltraining alvast te starten in Nederland. Daarbij kunt u ervoor kiezen om de individuele taaltraining op (zakelijk) niveau voor uzelf en uw partner te combineren met een praktische taalcursus voor kinderen. Deze kindercursussen zijn op maat samengesteld, inspelend op de leeftijd, het niveau en de interesses van het kind. Het kan zelfs zodanig worden ingericht dat er een maatwerk training wordt ontwikkeld voor het gezin, op een aansprekende locatie, met leuke events voor de kinderen. Hierbij kan soms zelfs een ‘nanny’ worden geregeld.

Training Nederlands in Nederland

Als het gaat om mensen die vanuit het buitenland in Nederland komen werken, dan is het goed om de training Nederlands te volgen. Dit kan incompany of in groepen op cursus locaties. Instappen kan op elk niveau.
Wij brengen u graag in contact met professionele trainingsbureaus. Mail ons gerust. Wij helpen u graag verder. Want zeker hier geldt: een goede voorbereiding geeft rust.

martina rond
Martina Ruiter

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 248 of stuur me een .

1010
20 maart 2018

Excellent service, very knowledgeable personnel. All of my items arrived in perfect condition. Thank you for your assistance!!

Caroline
810
20 maart 2018

De Haan is een professionele organisatie die weet hoe je een verhuizing  naar het buitenland aanpakt en uitvoert. Zeer goed gedaan.

Mr De Vries

Verhuizing naar Spanje,
vanuit Nederland.

710
20 maart 2018

Great moving company!

Brigitte

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die gebruik maakten van onze services

804 beoordelingen
9.0