de-haan-245-jaar stempel
Taaltraining nodig

Taaltraining nodig?

Wij helpen u graag!

Vertrekt u met uw gezin naar het buitenland omdat u bijvoorbeeld gaat werken in het buitenland en wilt u dat al uw gezinsleden zich kunnen redden in de taal die daar gesproken wordt? Dat is een goed uitgangspunt. Het vermindert de cultuurshock aanmerkelijk en zorgt ervoor dat u en uw gezin zich sneller thuis voelen op de nieuwe bestemming. Of komen er internationale expats bij u werken in Nederland, en wilt u ze helpen om zich snel thuis te voelen? Dan is een taaltraining erg nuttig.

Training internationale taal in Nederland

Het is aan te raden om bij emigratie deze taaltraining alvast te starten in Nederland. Daarbij kunt u ervoor kiezen om de individuele taaltraining op (zakelijk) niveau voor uzelf en uw partner te combineren met een praktische taalcursus voor kinderen. Deze kindercursussen zijn op maat samengesteld, inspelend op de leeftijd, het niveau en de interesses van het kind. Het kan zelfs zodanig worden ingericht dat er een maatwerk training wordt ontwikkeld voor het gezin, op een aansprekende locatie, met leuke events voor de kinderen. Hierbij kan soms zelfs een ‘nanny’ worden geregeld.

Training Nederlands in Nederland

Als het gaat om mensen die vanuit het buitenland in Nederland komen werken, dan is het goed om de training Nederlands te volgen. Dit kan incompany of in groepen op cursus locaties. Instappen kan op elk niveau.
Wij brengen u graag in contact met professionele trainingsbureaus. Mail ons gerust. Wij helpen u graag verder. Want zeker hier geldt: een goede voorbereiding geeft rust.

DE-HAAN_AM_5620-Website-250x250px
Wencke Klunder

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
12 juli 2024

Uitstekende service, tijdige en duidelijke communicatie, vriendelijk personeel

D. Janssens

Verhuizing naar Nederland,
vanuit London, Engeland

1010
10 juli 2024

Vanaf het eerste telefoontje om een offerte aan te vragen tot aan het uitladen op de nieuwe woonbestemming in Noorwegen hebben we alleen maar positieve ervaringen gehad met De Haan Verhuizingen. Een paar steekwoorden zijn: vriendelijk, behulpzaam, professioneel, snel en dit alles ook nog eens voor een acceptabele prijs. De uitvoerende verhuizers bij het in -en uitladen toonden zich ook weer van hun beste kant, snel, accuraat en oplettend om geen schade te maken. Bovendien waren ze ook nog gezellig om even een koffiepauze mee te hebben. Wij zijn zeer tevreden over De Haan Verhuizingen en de medewerkers en kunnen hun diensten van harte aanbevelen. 

J. van der Laan
1010
05 juli 2024

Stunning moving services, beyond my every expectation. From start to finish, De Haan relocation we're splendid in every aspect. The friendliness of the movers, the care, the effectiveness was beyond anything i imagined. I truly couldn't recommend it enough. 

G. Jonsson

Verhuizing naar Denemarken,
vanuit NederlandThe average rating of customers who moved with De Haan

1914 bekijk de beoordelingen
9.3