de-haan-245-jaar stempel
Assistentie bij verhuizing nodig

Assistentie nodig bij uw verhuizing?

Wij helpen u graag!

Heeft u behoefte aan iemand die u helpt bij de voorbereiding van de verhuizing? Iemand met ervaring en een praktische aanpak? Dan kan een verhuisassistent u helpen.

Professional

Een verhuisassistent heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van personen of families bij het verhuizen. Hij of zij helpt op projectbasis om deze drukke periode goed door te komen. Omdat alle situaties anders zijn, is iedere begeleiding anders. Dit wordt in een intake gesprek doorgenomen. En daaruit ontstaat dan een passende aanbieding.

Aandachtspunten

De verhuisassistent kan u o.a. helpen met:

  • Het verhuisplan met de keuzen rondom het meenemen van de inboedel, de planning, de oplevering van het oude huis, etc.;
  • Het selecteren en begeleiden van de organisaties die betrokken zijn bij uw verhuizing, zoals het verhuisbedrijf, klusbedrijf of aannemers, eventuele verhuurders, de overheid, etc.;
  • Ontzorging en risicobeperking.

De belangrijkste redenen waarom onze klanten kiezen voor een verhuisassistent zijn voornamelijk het ontzorgen en beperken van risico’s. Een verhuizing naar het buitenland is al spannend genoeg voor het gezin en de betrokkenen. Dan is het handig dat er iemand is, die dat gewoon praktisch regelt en zo de stress vermindert.                                                                                 

                                                                                                                                         

DE-HAAN_HUGO_5599-Website-250x250px
Hugo van Bastelaere

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
12 juli 2024

Uitstekende service, tijdige en duidelijke communicatie, vriendelijk personeel

D. Janssens

Verhuizing naar Nederland,
vanuit London, Engeland

1010
10 juli 2024

Vanaf het eerste telefoontje om een offerte aan te vragen tot aan het uitladen op de nieuwe woonbestemming in Noorwegen hebben we alleen maar positieve ervaringen gehad met De Haan Verhuizingen. Een paar steekwoorden zijn: vriendelijk, behulpzaam, professioneel, snel en dit alles ook nog eens voor een acceptabele prijs. De uitvoerende verhuizers bij het in -en uitladen toonden zich ook weer van hun beste kant, snel, accuraat en oplettend om geen schade te maken. Bovendien waren ze ook nog gezellig om even een koffiepauze mee te hebben. Wij zijn zeer tevreden over De Haan Verhuizingen en de medewerkers en kunnen hun diensten van harte aanbevelen. 

J. van der Laan
1010
05 juli 2024

Stunning moving services, beyond my every expectation. From start to finish, De Haan relocation we're splendid in every aspect. The friendliness of the movers, the care, the effectiveness was beyond anything i imagined. I truly couldn't recommend it enough. 

G. Jonsson

Verhuizing naar Denemarken,
vanuit NederlandThe average rating of customers who moved with De Haan

1914 bekijk de beoordelingen
9.3