240-jaar-1
Assistentie bij verhuizing nodig

Assistentie nodig bij uw verhuizing?

Wij helpen u graag!

Heeft u behoefte aan iemand die u helpt bij de voorbereiding van de verhuizing? Iemand met ervaring en een praktische aanpak? Dan kan een verhuisassistent u helpen.

Professional

Een verhuisassistent heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van personen of families bij het verhuizen. Hij of zij helpt op projectbasis om deze drukke periode goed door te komen. Omdat alle situaties anders zijn, is iedere begeleiding anders. Dit wordt in een intake gesprek doorgenomen. En daaruit ontstaat dan een passende aanbieding.

Aandachtspunten

De verhuisassistent kan u o.a. helpen met:

  • Het verhuisplan met de keuzen rondom het meenemen van de inboedel, de planning, de oplevering van het oude huis, etc.;
  • Het selecteren en begeleiden van de organisaties die betrokken zijn bij uw verhuizing, zoals het verhuisbedrijf, klusbedrijf of aannemers, eventuele verhuurders, de overheid, etc.;
  • Ontzorging en risicobeperking.

De belangrijkste redenen waarom onze klanten kiezen voor een verhuisassistent zijn voornamelijk het ontzorgen en beperken van risico’s. Een verhuizing naar het buitenland is al spannend genoeg voor het gezin en de betrokkenen. Dan is het handig dat er iemand is, die dat gewoon praktisch regelt en zo de stress vermindert.                                                                                 

                                                                                                                                         

Margreet Ophof -opt
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 256 of stuur me een .

1010
20 maart 2018

Excellent service, very knowledgeable personnel. All of my items arrived in perfect condition. Thank you for your assistance!!

Caroline
810
20 maart 2018

De Haan is een professionele organisatie die weet hoe je een verhuizing  naar het buitenland aanpakt en uitvoert. Zeer goed gedaan.

Mr De Vries

Verhuizing naar Spanje,
vanuit Nederland.

710
20 maart 2018

Great moving company!

Brigitte

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.

De gemiddelde beoordeling van klanten die gebruik maakten van onze services

804 beoordelingen
9.0