de-haan-245-jaar stempel
Assistentie bij verhuizing nodig

Assistentie nodig bij uw verhuizing?

Wij helpen u graag!

Heeft u behoefte aan iemand die u helpt bij de voorbereiding van de verhuizing? Iemand met ervaring en een praktische aanpak? Dan kan een verhuisassistent u helpen.

Professional

Een verhuisassistent heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van personen of families bij het verhuizen. Hij of zij helpt op projectbasis om deze drukke periode goed door te komen. Omdat alle situaties anders zijn, is iedere begeleiding anders. Dit wordt in een intake gesprek doorgenomen. En daaruit ontstaat dan een passende aanbieding.

Aandachtspunten

De verhuisassistent kan u o.a. helpen met:

  • Het verhuisplan met de keuzen rondom het meenemen van de inboedel, de planning, de oplevering van het oude huis, etc.;
  • Het selecteren en begeleiden van de organisaties die betrokken zijn bij uw verhuizing, zoals het verhuisbedrijf, klusbedrijf of aannemers, eventuele verhuurders, de overheid, etc.;
  • Ontzorging en risicobeperking.

De belangrijkste redenen waarom onze klanten kiezen voor een verhuisassistent zijn voornamelijk het ontzorgen en beperken van risico’s. Een verhuizing naar het buitenland is al spannend genoeg voor het gezin en de betrokkenen. Dan is het handig dat er iemand is, die dat gewoon praktisch regelt en zo de stress vermindert.                                                                                 

                                                                                                                                         

DE-HAAN_MARTINA_4677-Website-250x250px
Martina Ruiter

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden binnen Nederland

142 beoordelingen
8.9