de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar Frankrijk Parijs

Gaat u verhuizen naar Parijs?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Bereid u zich voor op uw aankomende verhuizing naar Parijs? En bent u benieuwd waar u op moet letten, hoe lang het gaat duren, wat de mogelijkheden zijn en hoeveel het u gaat kosten? De experts van De Haan helpen u graag.

Waar moet u op letten als u gaat verhuizen naar Parijs?

Eigenlijk gaat een verhuizing naar Parijs in grote lijnen hetzelfde als een verhuizing naar een andere stad in Nederland. Het grote verschil zit vooral in de afstand en de inrichting van de stad Parijs. Allereerst Parijs: een bijzondere stad, die velen aanspreekt. Voor verhuisbedrijven is het echter niet altijd gemakkelijk om in de stad overal te komen, en dan nog praktisch op een goede manier te lossen (denk aan de smalle straten en de hogere (heren-)huizen. Onze ervaring zorgt ervoor dat elke lossituatie voor ons mogelijk is. Een zorg minder voor u.

Dan de afstand: het is mogelijk om binnen een dag in Parijs te zijn (let op: gemiddelde snelheid van verhuiswagen is 70 km per uur). Dat betekent natuurlijk wel dat de reistijd een kostenverhogende factor is voor uw verhuizing. En als er dan nog een heel team Nederlanders mee gaat.... dan loopt dat best op. Hoe zorgt De Haan er nu voor dat deze kosten voor u beperkt blijven? Dat doen we door:

  • het combineren van verhuizingen naar en vanuit West-Europa. Dit betekent dat we proberen meerdere verhuizingen in een keer mee te nemen.
  • het verzorgen van verhuizingen (terug) naar Nederland. Dit doen we voor Nederlanders, die terug gaan naar Nederland, maar ook voor Spanjaarden, Fransen en Belgen, die naar Nederland willen verhuizen.
  • samen te werken met goede verhuisbedrijven in Parijs, die ons lokaal assisteren.

Voor een specialistische Europese verhuizer als De Haan is het gemakkelijker om door haar grote klantenkring meerdere verhuizingen te combineren. Daarbij heeft De Haan in elke plaats in Europa een bekend verhuisbedrijf als partner, waardoor samenwerken aan de orde van de dag is. De verhuizers van De Haan helpen in heel Europa andere verhuisbedrijven om hun diensten goed uit te voeren. Ze verstaan hun vak, spreken hun talen en zijn gewend met andere culturen samen te werken.

Elke week in Frankrijk

De Haan is door haar specialisatie wekelijks voor verhuizen in Frankrijk. Soms zelfs met meerdere verhuiscombinaties. Dit betekent dat we vaak goed tegemoet kunnen komen aan uw wensen inzake laad- en losdata.

Wat kost een verhuizing naar Parijs?

"Wat kost verhuizen naar Parijs?" Een veel gestelde vraag. Het kan soms handig zijn om een indicatie te hebben van de verhuiskosten vanuit Nederland naar Parijs. Uiteraard is een exact bedrag pas echt te bepalen als er meer bekend is omtrent de grootte van de verhuizing, de laadlocatie, de loslocatie en uw persoonijke wensen over de service.  

DE-HAAN_HUGO_5599-Website-250x250px
Hugo van Bastelaere

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

The average rating of customers we have moved.

1892 beoordelingen
9.3
1010
18 maart 2024

The entire experience was very professional, responsive and friendly.I would surely reccomend De Haan Relocation and if I need to move again, in case services can be provided out of Holland, I would consider it again. 

R. de Stefano
1010
10 maart 2024

Top notch quality service. We have had a damage which has been very professionally managed in quick time. Well done, amazing responsiveness and thank you for your excellent monitoring of our move and your support during the move cycle. 

J.Lawrence

Verhuizing naar Tokyo, Japan,
vanuit Paris, Frankrijk

1010
16 januari 2024

Extremely well coordinated. Top Notch for the whole mover chain.

J. Lawrence
front 40 inpaktips

Gratis e-book
40 inpaktips bij uw verhuizing

Wilt u graag weten hoe u het beste inpakt? En voorkomt dat uw waardevolle zaken beschadigen? Voorkom dat u het verkeerd doet en lees deze 40 tips van onze ervaren verhuizers. Download dit ebook hier. Zodat u op uw eigen tempo zelf uw verhuisdozen kunt inpakken.

STUUR MIJ DIT GRATIS E-BOOK