de-haan-245-jaar stempel
spain-2709122_1920

Gaat u verhuizen naar Madrid?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Verhuizen naar Madrid

Wilt u gaan verhuizen naar Madrid en bent u nieuwsgierig waar u allemaal rekening mee moet houden? Lees dan verder. We delen informatie over deze hoofdstad van Spanje plus waarop u tijdens uw verhuizing moet letten. Wij wensen u veel plezier met wonen in Madrid!

Een koninklijke stad vol architectuur en kunstmusea

U wilt verhuizen naar Spanje en dan de hoofdstad Madrid op de Spaanse Hoogvlakte specifiek? Het beeld van deze op vier na grootste stad van Europa in het midden van Spanje met haar kunstmusea trekt u wellicht aan. U ziet uzelf al helemaal wonen in het lekkere warme Madrid en haar befaamde architectuur. Dat Madrid ook nog eens het prachtige Palacio Real heeft met de Sabatini tuinen, plus vele andere bezienswaardigheden, maakt het voor u nóg aantrekkelijker om naar Madrid te verhuizen.

Wat is belangrijk bij emigreren naar Madrid?

Emigreren naar Madrid en permanent wonen in Madrid is natuurlijk nog meer geregel en het moet goed gebeuren.
Spanjaarden zijn bijvoorbeeld laid back, dit betekent dat zij anders omgaan met afspraken dan wij doen en er tussen de middag siësta wordt gehouden. Belangrijk om te weten bij uw verhuizing naar Madrid. U wilt namelijk wel dat uw inboedel op tijd wordt geleverd. Los van uw verhuizing, sowieso iets om rekening mee te houden wanneer u gaat wonen in Madrid of emigreren naar Madrid.Daarom is het van belang om een gedegen afweging te maken hoe u de verhuizing naar Madrid wenst aan te pakken.

Straks wonen in Madrid?

In hoeverre wilt u dit (deels) zelf doen of schakelt u hiervoor een verhuisbedrijf in?

Een verhuizing naar Madrid is anders dan een verhuizing binnen Nederland. Zo is de toegankelijkheid in vele straten in Madrid niet gemakkelijk, of zijn er op bepaalde plaatsen in de stad vergunningen of verhuisliften nodig. De Haan heeft als Spanje verhuisspecialist de ingangen en regelt dit snel en goed. Een zorg minder.

Een ander belangrijk voordeel van een in Europa gespecialiseerd verhuisbedrijf als de onze is de mogelijkheid om te profiteren van zogenaamd combinatievoordeel. Als Spanje-specialist heeft De Haan vaak meerdere verhuizingen naar en vanuit Spanje in zijn verhuiscombinaties. Hierdoor zijn de vervoerskosten verspreid over de verhuizingen en kan voor een aantrekkelijk tarief tóch een goede service geboden worden. Dit geldt zeker voor verhuizingen van en naar Madrid, dat ca. 1.800 km (via tolroutes!) vanaf Amsterdam ligt.

De Haan: Spanje verhuisspecialist sinds 60'er jaren

Wij verzorgen al sinds het begin van de jaren '60 verhuizingen vanuit en naar Spanje. Niet alleen naar steden als Madrid en Barcelona, maar ook naar de diverse Costa's, of de grote steden als Alicante, Valencia, Malaga, etc. Op dit moment wonen er aanzienlijke aantallen Nederlanders in Spanje, waarvan De Haan er velen heeft mogen verhuizen. O.a. vanuit Malaga en Alicante verzorgen wij ook lokale verhuizingen in Spanje of verhuizingen vanuit Spanje naar andere landen in Europa of wereldwijd.

Ook hulp nodig bij uw verhuizing naar Madrid?

Kunt u wel wat ondersteuning gebruiken bij uw verhuizing naar Madrid? Dan kunt u de hulp inschakelen van De Haan Verhuizingen. Wij regelen internationale verhuizingen van en naar de hele wereld. In Spanje werken we met vaste partners samen die wél alle afspraken nakomen. Zo zorgen wij er onder andere voor dat uw inboedel veilig en op tijd in uw nieuwe stad aankomt en dat u zich zo snel mogelijk thuis kunt voelen in Madrid. Nieuwsgierig naar onze prijzen? Vraag dan een geheel vrijblijvende prijsindicatie aan.

Prijsindicatie aanvragen

DE-HAAN_MARTINA_4677-Website-250x250px
Martina Ruiter

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

The average rating of customers who moved with De Haan

1914 bekijk de beoordelingen
9.3
1010
02 juni 2024

Kundig, oplossings gericht, vriendelijk, gaan pas weg als klant tevreden is.ook meedenkend in oplossingen en kiezen dan niet voor de duurste optie maar de beste.

R.K.

Verhuizing naar Spanje,
vanuit Nederland

1010
29 maart 2024

Hele goede ervaring gehad. Alles waar we zelf geen geschikte verpakking voor hadden had De Haan wel iets voor. Alles goed geregeld inclusief een vergunning zodat ze parkeerplekken voor het huis hadden. Al met al heel tevreden.

Tim

Verhuizing naar Spanje,
vanuit Nederland

1010
06 februari 2024

Communication was always clear and the teams involved in the move were super efficient. We managed to arrange the first contact, survey, collection and delivery in the south of Spain all within approx. 6 weeks, which was really helpful to relocate smoothly and as fast as possible. All went better than I expected and everything arrived intact, so thanks for an easy and super efficient move! 

Lorenzo

Verhuizing naar Malaga, Spanje,
vanuit Leiden, Nederland

front 40 inpaktips

Gratis e-book
40 inpaktips bij uw verhuizing

Wilt u graag weten hoe u het beste inpakt? En voorkomt dat uw waardevolle zaken beschadigen? Voorkom dat u het verkeerd doet en lees deze 40 tips van onze ervaren verhuizers. Download dit ebook hier. Zodat u op uw eigen tempo zelf uw verhuisdozen kunt inpakken.

STUUR MIJ DIT GRATIS E-BOOK