de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar Abu Dhabi

Verhuizen naar Abu Dhabi?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Heeft u besloten om internationaal te gaan verhuizen naar het warme en rijke Abu Dhabi? Voor uw werkgever of met andere redenen? Zoekt u nu een internationaal verhuisbedrijf met ervaring in verhuizingen naar Abu Dhabi of juist wanneer u terugemigreert naar Nederland vanuit Abu Dhabi? Laat ons internationaal verhuisbedrijf u helpen.

De Haan bekend met van en naar Abu Dhabi verhuizen

Vanaf het begin van de ontwikkeling van Abu Dhabi heeft De Haan meerdere internationale bedrijven geholpen met het verhuizen van hun medewerkers van en naar Abu Dhabi. En ondanks de daling van de olieprijs zijn er nog steeds veel verhuizingen van en naar Abu Dhabi. Het emiraat kiest er bewust voor de overige sectoren in het land te laten opbouwen en schakelt hiervoor veel internationale bedrijven in.

Verhuizing naar Abu Dhabi

Wij kunnen u helpen in de voorbereiding en verzorging van verhuizingen naar of vanuit Abu Dhabi terug naar Nederland verhuizen. Zowel op het gebied van het begeleiden van de expat, het benodigde papierwerk als de daadwerkelijke verhuizing. Wij bieden een complete verhuisservice aan van A tot Z. Geheel conform uw wensen.

Lees meer over verhuizen naar de Verenigde Arabische Emiraten.

Betrouwbare partner in Abu Dhabi

Het is belangrijk om in Abu Dhabi samen te werken met een betrouwbare partner, die een goede service garandeert. Al vele jaren verhuist De Haan zowel particulieren als expats naar Abu Dhabi. Hierdoor weten wij welke verhuisbedrijven in Abu Dhabi voldoen aan onze hoge kwaliteitscriteria. Zo bent u er zeker van dat De Haan het juiste verhuisbedrijf in Abu Dhabi selecteert om ter plaatse uw verhuizing te verzorgen.

Zorgeloos naar en vanuit Abu Dhabi verhuizen

Het internationale team van De Haan staat voor u klaar, zodat u snel en zorgeloos naar of vanuit Abu Dhabi internationaal verhuist. Benieuwd hoe wij dat doen? Neem gerust contact op met onze verhuisadviseurs om vrijblijvend door te praten over de mogelijkheden. Ook verhuizen naar Qatar, verhuizen naar Saoedi Arabië. 

DE-HAAN_HUGO_5599-Website-250x250px
Hugo van Bastelaere

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
28 oktober 2023

My experience was very positive, I would use De Haan Relocations again.

Federico
1010
08 juni 2023

Ik kan niet meer dan lof uitspreken over hoe het allemaal is verlopen met mijn verhuizing. Het transport was ook verrassend goed verlopen, in eerste instantie leek het vertrek te worden uitgesteld, maar al binnen enkele weken kreeg ik bevestiging dat mijn container per boot naar Rotterdam vertrok. De updates van de Haan's Move Manager waren uitstekend en ik kreeg de belangrijkste status steeds te horen. Bij aankomst in de haven van Rotterdam ging het allemaal ook voorspoedig en omdat ik zelf nog geen woning had om de spullen in op te slaan, was ik erg blij met jullie oplossing om de container in jullie loods op te slaan. Eerlijk is eerlijk, de prijs die hiervoor werd gerekend was zeer competitief en daar ben ik jullie ook dankbaar voor. Ik heb in de tussentijd rustig kunnen zoeken naar een eigen woning en toen ik die had gevonden was er ook op korte termijn een levering mogelijk.De spullen zouden geleverd worden tussen 8.00u en 8.30u, en aangezien ik niet op het adres moest ik er ook heen rijden. Tot mijn verbazing stonden jullie al voor de deur toen ik aan kwam om 7.45u, dus wederom een fijn gevoel! Het uitladen ging makkelijk en de dozen werden met gevoel uitgeladen. Om 10.30u waren zij zelfs al klaar, ik had niet voor mogelijk gehouden dat het zo soepel zou verlopen.Super service, werkelijk van begin tot eind een fijn gevoel aan over gehouden. Ik zal niet snel meer internationaal verhuizen, maar indien ik dat wel doe weet ik zeker dat ik bij jullie terugkom of jullie aanraad bij vrienden indien zij een verhuizing willen doen. Werkelijk super!

K. Knops
1010
26 oktober 2022

Vermijd om plakband op hout te plakken, bij uitpakken blijken daar toch lijmresten van achter te blijven die praktisch niet verwijderbaar zijn. De verscheping duurde erg lang (2,5 maand voor NL - Bahrein!).

Hans

Verhuizing naar Manaba, Bahrein,
vanuit Amsterdam, Nederland

The average rating of customers who moved with De Haan

1914 bekijk de beoordelingen
9.3