de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar Afrika

Verhuizen naar Afrika?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Heeft u besloten om te emigreren naar Afrika? Dan bent u bij internationaal verhuisspecialist De Haan aan het juiste adres. Wij bieden een complete verhuisservice aan van A tot Z. Bij een internationale verhuizing komt veel kijken; zo dient uw inboedel zorgvuldig en professioneel ingepakt te worden voor het overzee transport, de juiste documenten voor de douaneformaliteiten in het land van bestemming moeten worden verzameld en u zal wellicht op zoek moeten naar een goede school voor uw kinderen. Het team van De Haan staat voor u klaar, zodat u een zorgeloze internationale verhuizing heeft. Dat is vanzelfsprekend bij De Haan.

De Haan: gespecialiseerd in Afrika

Al vele jaren verhuist De Haan zowel particulieren als expats naar Zuid-Afrika en weer terug naar Nederland. Het is voor ons geen probleem om uw volledige inboedel, of een gedeelte hiervan, overzee te verhuizen. Door ons uitgebreide partnernetwerk hebben wij voor ieder land de juiste oplossing. U bent er dus zeker van dat De Haan de juiste verhuisbedrijven kiest om ter plaatse uw verhuizing te verzorgen. Ook de soms zeer complexe douaneformaliteiten zijn voor ons bekend terrein. 

Wij horen graag van u naar welke bestemming u graag wilt verhuizen. Onze  populairste bestemmingen naar Afrika zijn momenteel:

  1. Zuid-Afrika
  2. Tanzania
  3. Kenia
  4. Ethiopië
  5. Nigeria
  6. Ghana

Een goede voorbereiding

U wilt graag naar Afrika verhuizen. Of het nu gaat om het inpakken van uw verhuisgoederen of het informeren over de benodigde papieren: bij De Haan bent u aan het juiste adres om te verhuizen naar Afrika. Gaat u verhuizen naar Zuid-Afrika, Kenia, Angola of welk Afrikaans land dan ook? Door een goede voorbereiding met De Haan hoeft u zich geen moment zorgen te maken over uw internationale verhuizing.

Verblijfsstatus

Samen met u bekijken wij welke documentatie noodzakelijk is om in overeenstemming met van toepassing zijnde regelgeving te verhuizen naar en verblijven in het land van bestemming. Een kopie van uw paspoort hebben wij voor elke internationale verhuizing buiten de EU van u nodig,

De documentatie die noodzakelijk is om uw inboedel te begeleiden verzorgen wij voor u. Denkt u hierbij aan inventarislijsten opgesteld in de juiste taal ten tijde van het inpakken van uw inboedel door De Haan en de vrachtdocumentatie.

Aan u zal worden gevraagd om het verzekeringsformulier in te vullen met als richtlijn de vervangingswaarde in het land van bestemming.

Home sweet home: verhuizen naar Nederland

Wij helpen u niet alleen met verhuizen naar Afrika. Ook wanneer u vanuit Afrika naar Nederland wilt verhuizen, kunnen wij u van dienst zijn. Wij assisteren u met het verzamelen van de juiste documentatie om uw verhuisgoederen in te voeren in Nederland. Door ons uitgebreide partnernetwerk kunt u tijdens het inpakken dezelfde kwaliteit verwachten als bij het uitpakken van uw goederen op uw nieuwe adres.

Ook al bent u een terugkerende Nederlander ook u zult de vereiste invoerdocumentatie (Aanvraag Vrijstelling) moeten invullen. Voldoet u aan alle gevraagde eisen dan zult u uw inboedel weer belastingvrij kunnen invoeren. Uit uw naam zal De Haan dit voor u verzorgen.

Uw toegewezen verhuis coördinator van De Haan begeleidt u dit hele traject. In Nederland zal een verhuisteam voor u klaar staan die de aflevering en uitpakken van uw inboedel verzorgt. Dit gebeurt op uw aanwijzing en wensen.

 

 

DE-HAAN_AM_5620-Website-250x250px
Wencke Klunder

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
01 juli 2024

Very easy overall experience and almost perfect move in terms of the condition of the contents of the container. Great comms from the assigned Move Manager that kept us up to date throughout the process

C.G.

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zuid-Afrika

1010
22 december 2022

The guys were really awesome and helpful throughout the delivery, they were very patient when I had questions and wanted to double check things. I am very happy with the service. Also all the prompt and helpful communication. 

C.D.

Verhuizing naar 's-Hertogenbosch, Nederland,
vanuit  Cape Town, Zuid Afrika

810
13 mei 2022

Op zich is alles prima verlopen.De maten en gewichten waren verwarrend. Hier kan denk ik beter (vooraf) over gecommuniceerd worden.

Martin

The average rating of customers who moved with De Haan

1914 bekijk de beoordelingen
9.3