de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar Zuid Afrika

Verhuizen naar Zuid-Afrika?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Heeft u besloten om te emigreren naar Zuid-Afrika? Dan bent u bij internationaal verhuisspecialist De Haan aan het juiste adres. Wij bieden een complete verhuisservice aan van A tot Z. Bij een internationale verhuizing komt veel kijken; zo dient uw inboedel zorgvuldig en professioneel ingepakt te worden voor het overzee transport, de juiste documenten voor de douaneformaliteiten in het land van bestemming moeten worden verzameld en u zal wellicht op zoek moeten naar een goede school voor uw kinderen. Het team van De Haan staat voor u klaar, zodat u een zorgeloze internationale verhuizing heeft. Dat is vanzelfsprekend bij De Haan.

Gespecialiseerd in verhuizen naar Zuid-Afrika

Al vele jaren verhuist De Haan zowel particulieren als expats binnen Europa, naar Zuid-Afrika en weer terug naar Nederland. Het is voor ons geen probleem om uw volledige inboedel, of een gedeelte hiervan, overzee te verhuizen. Door ons uitgebreide partnernetwerk hebben wij voor ieder land de juiste oplossing. U bent er dus zeker van dat De Haan de juiste verhuisbedrijven kiest om ter plaatse uw verhuizing te verzorgen. Ook de soms zeer complexe douaneformaliteiten zijn voor ons bekend terrein. 

Een goede voorbereiding

Of het nu gaat om het inpakken van uw verhuisgoederen of het informeren over de benodigde papieren: bij De Haan bent u aan het juiste adres. Door een goede voorbereiding hoeft u zich bij ons geen moment zorgen te maken over uw internationale verhuizing.

Home sweet home: verhuizen naar Nederland

Wij helpen u niet alleen met verhuizen naar Afrika. Ook wanneer u vanuit Zuid-Afrika naar Nederland wilt verhuizen kunnen wij u van dienst zijn. Wij assisteren u met het verzamelen van de juiste documentatie om uw verhuisgoederen in te voeren in Nederland. Door ons uitgebreide partnernetwerk kunt u tijdens het inpakken dezelfde kwaliteit verwachten als bij het uitpakken van uw goederen op uw nieuwe adres.

Internationaal verhuizen: daarom De Haan

Om ervoor te zorgen dat uw inboedel compleet en zonder schade op de plaats van bestemming komt, is het belangrijk dat het op de juiste wijze verpakt is, er een goede partner is en de formaliteiten geregeld zijn. Daarom De Haan:

  1. De Haan beschikt over speciaal vervaardigd duurzaam verpakkingsmateriaal. De verhuizers van De Haan zijn getraind in het zeewaardig verpakken van de inboedel; dit vereist vakmanschap.
  2. Bij de aflevering op uw bestemming maakt De Haan als FIDI-lid en OMNI-lid gebruik van haar wereldwijde netwerk van verhuispartners. De Haan selecteert deze lokale verhuisbedrijven op basis van haar hoge kwaliteitseisen en periodieke beoordeling. We kennen de medewerkers van deze internationale verhuisbedrijven persoonlijk en werken al jarenlang samen. Dit zorgt ervoor dat u in het land van bestemming kunt rekenen op betrokken en vakkundige verhuizers.
  3. De Haan regelt de volledige douaneformaliteiten en het transport per schip of door de lucht. Uw persoonlijke verhuiscoördinator begeleidt dit proces, houdt contact met de internationale verhuispartner en houdt u op de hoogte.

Documenten, eisen en voorwaarden voor uw verhuizing naar Zuid Afrika

Welke documenten worden gevraagd en welke eisen en voorwaarden op u van toepassing zijn, is volledig afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wij begeleiden u graag in deze moeilijke materie van documenten want wij snappen dat dit stressvol kan zijn.

Hier vindt U informatie (alleen Engelstalig beschikbaar): FIDI Customs Guide South Africa

International moving
e-book-nl
circel-e-book-nl

Tips bij internationaal verhuizen

  • Uitleg door specialisten
  • Praktische tips
  • Bespaar op uw verhuizing
Waar mogen we het E-book naartoe sturen?

  • Al meer dan 1.000 downloads
  • Geen enkele verplichting
DE-HAAN_HUGO_5599-Website-250x250px
Hugo van Bastelaere

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
01 juli 2024

Very easy overall experience and almost perfect move in terms of the condition of the contents of the container. Great comms from the assigned Move Manager that kept us up to date throughout the process

C.G.

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zuid-Afrika

1010
22 december 2022

The guys were really awesome and helpful throughout the delivery, they were very patient when I had questions and wanted to double check things. I am very happy with the service. Also all the prompt and helpful communication. 

C.D.

Verhuizing naar 's-Hertogenbosch, Nederland,
vanuit  Cape Town, Zuid Afrika

1010
13 september 2021

Ik kan niets negatiefs bedenken ;-)

Anoniem

The average rating of customers who moved with De Haan

1914 bekijk de beoordelingen
9.3
Ebook internationaal verhuizen

Gratis e-book
Tips bij internationaal verhuizen

Praktische tips in de voorbereiding, advies bij de keuze van het juiste verhuisbedrijf, inzicht in de opbouw van het verhuisbudget en natuurlijk onze bespaartips.

STUUR MIJ DIT GRATIS E-BOOK

Onze internationale verhuisdiensten

voor een verhuizing zonder zorgen

ICT Cable Management en Handymandiensten De Haan-1

De- en montage meubels

Is het nodig om enkele meubelstukken te demonteren om ze goed en efficiënt te verhuizen? En zo het risico op schade te verminderen? En ziet u daartegen op? Misschien kunnen wij u helpen?

customs

Douane formaliteiten

Wilt u dat alle formaliteiten en documenten compleet en goed zijn ingevuld? En geen risico lopen dat het bij de douane niet goed gaat? De Haan is AEO gecertificeerd. Laat ons u helpen.

de-haan-verhuizingen-handyman.2940x2447x1

Handyman

Behoefte aan een handyman voor het opleveren van uw oude woning of het inrichten van uw nieuwe woning? De Haan heeft een team van vakkundige handymen voor u klaar staan.

katten de haan 3

Huisdieren verhuizen

Is het belangrijk voor u dat ook uw huisdier snel weer thuis voelt? En dat dit gezinslid ook zorgeloos mee gaat naar de nieuwe bestemming? De Haan regelt het voor u van A tot Z. Met vakkundige specialisten.

packing kitchentools

Inpakservice

Wilt u dat uw waardevolle bezittingen onbeschadigd aankomen op de plaats van bestemming? Dit kunt u met een gerust hart overlaten aan de inpakexperts van De Haan. Profiteer van hun vakmanschap en het gemak.

Schilderij inpakken

Kunst verhuizen

Heeft u bijzondere bezittingen die net even wat extra aandacht nodig hebben? Binnen De Haan is een gespecialiseerd team van kunst verhuizers werkzaam. Zij geven bij het inpakken de extra zorg die nodig is.

witte containers de haan

Opslag van inboedels

Tijdelijke opslagruimte nodig? En wilt u zeker zijn van een veilige opslag? Geconditioneerd en beveiligd in het opslagdepot van De Haan. Vraag gerust naar de gunstige tarieven.

Piano kist

Piano verhuizen

Heeft u een piano of vleugel en wilt u deze mee laten verhuizen? De Haan kan u helpen. Onze aanpak zorgt ervoor dat uw piano, pianola, vleugel of babyvleugel op veilige wijze verhuisd wordt.

2 people watching laptop info

Verhuisverzekering

Bent u benieuwd of u een verhuisverzekering nodig heeft? Welke verhuisverzekering er bij u past? Wij kunnen u helpen bij de keuze voor de juiste verhuisverzekering.