de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar Bahrein

Verhuizen naar Bahrein?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Heeft u besloten om internationaal te gaan verhuizen naar Bahrein? En bent u op zoek naar een gespecialiseerd internationaal verhuisbedrijf? Met ervaring in verhuizen van en naar Bahrein? U hoeft niet verder te zoeken. De Haan kan u helpen.

Zorgeloos verhuizen

Wij kunnen u helpen in de voorbereiding en verzorging van uw verhuizing naar Bahrein. Zowel op het gebied van het benodigde papierwerk als de daadwerkelijke verhuizing. Wij bieden een complete verhuisservice aan van A tot Z. En u bepaalt welke dienstverlening bij u past. Zowel in Nederland als in Bahrein. Het team van De Haan staat voor u klaar, zodat u snel en zorgeloos internationaal verhuist. Het nieuwe huis is ingericht met uw persoonlijke goederen, zodat u zich snel weer thuis voelt op uw nieuwe bestemming.

Internationaal netwerk

Al vele jaren verhuist De Haan zowel particulieren als expats naar Bahrein en weer terug naar Nederland. Het is voor ons geen probleem om uw volledige inboedel, of een gedeelte hiervan, te verhuizen. Door ons uitgebreide partnernetwerk hebben wij voor ieder land de juiste oplossing. Zo bent u er zeker van dat De Haan de juiste verhuisbedrijven selecteert om ter plaatse uw verhuizing te verzorgen. Ook de soms zeer complexe douaneformaliteiten zijn voor ons bekend terrein.

Komt u graag in gesprek met één van onze verhuisadviseurs? Bel of mail ons dan gerust. We helpen u graag verder. Naast met verhuizen naar Bahrein hebben wij ook ervaring met verhuizen naar de Verenigde Arabische Emiraten

DE-HAAN_MARGREET_5034-Website-250x250px
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
28 oktober 2023

My experience was very positive, I would use De Haan Relocations again.

Federico
1010
08 juni 2023

Ik kan niet meer dan lof uitspreken over hoe het allemaal is verlopen met mijn verhuizing. Het transport was ook verrassend goed verlopen, in eerste instantie leek het vertrek te worden uitgesteld, maar al binnen enkele weken kreeg ik bevestiging dat mijn container per boot naar Rotterdam vertrok. De updates van de Haan's Move Manager waren uitstekend en ik kreeg de belangrijkste status steeds te horen. Bij aankomst in de haven van Rotterdam ging het allemaal ook voorspoedig en omdat ik zelf nog geen woning had om de spullen in op te slaan, was ik erg blij met jullie oplossing om de container in jullie loods op te slaan. Eerlijk is eerlijk, de prijs die hiervoor werd gerekend was zeer competitief en daar ben ik jullie ook dankbaar voor. Ik heb in de tussentijd rustig kunnen zoeken naar een eigen woning en toen ik die had gevonden was er ook op korte termijn een levering mogelijk.De spullen zouden geleverd worden tussen 8.00u en 8.30u, en aangezien ik niet op het adres moest ik er ook heen rijden. Tot mijn verbazing stonden jullie al voor de deur toen ik aan kwam om 7.45u, dus wederom een fijn gevoel! Het uitladen ging makkelijk en de dozen werden met gevoel uitgeladen. Om 10.30u waren zij zelfs al klaar, ik had niet voor mogelijk gehouden dat het zo soepel zou verlopen.Super service, werkelijk van begin tot eind een fijn gevoel aan over gehouden. Ik zal niet snel meer internationaal verhuizen, maar indien ik dat wel doe weet ik zeker dat ik bij jullie terugkom of jullie aanraad bij vrienden indien zij een verhuizing willen doen. Werkelijk super!

K. Knops
1010
26 oktober 2022

Vermijd om plakband op hout te plakken, bij uitpakken blijken daar toch lijmresten van achter te blijven die praktisch niet verwijderbaar zijn. De verscheping duurde erg lang (2,5 maand voor NL - Bahrein!).

Hans

Verhuizing naar Manaba, Bahrein,
vanuit Amsterdam, Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar Europa

1484 bekijk de beoordelingen
9.3