de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar Luxemburg

Verhuizen naar Luxemburg?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Heeft u besloten om te gaan verhuizen naar Luxemburg? En bent u op zoek naar een gespecialiseerd internationaal verhuisbedrijf? Met ervaring in verhuizen van en naar Luxemburg? U hoeft niet verder te zoeken. De Haan kan u helpen.

Verhuizen naar Luxemburg, zorgeloos en voordelig

Gaat u verhuizen naar Luxemburg, zakelijk of privé? Wij kunnen u helpen in de voorbereiding en verzorging van uw verhuizing naar Luxemburg. Wij bieden een complete verhuisservice aan van A tot Z. En u bepaalt welke dienstverlening bij u past. Zowel in Nederland als in Luxemburg. Het team van De Haan staat voor u klaar, zodat u zorgeloos internationaal verhuist. Het nieuwe huis is ingericht met uw persoonlijke goederen, zodat u zich snel weer thuis voelt op uw nieuwe bestemming.

Europa verhuizer

Al vele jaren verhuist De Haan zowel particulieren als expats naar Luxemburgen weer terug naar Nederland of naar andere landen in de wereld. Het is voor ons geen probleem om uw volledige inboedel, of een gedeelte hiervan, te verhuizen. Als één van de grotere Europese verhuizers zijn wij wekelijks in Luxemburg om voor u de verhuizing te verzorgen. Zowel heen, als terug verhuizen naar Nederland, of welke bestemming u ook wenst. Zo zijn wij binnen Europa ook een netwerk in: 

Verhuizen naar Luxemburg in combinatie of direct?

Vaak kunnen we via Luxemburg rijden omdat we regelmatig verhuizingen in Zwitserland, Frankrijk, Spanje of Italië verzorgen. Hiermee kunt u profiteren van de aantrekkelijke combinatie-tarieven, mits u enigszins flexibel bent. Anderzijds is het natuurlijk ook mogelijk om specifiek voor uw verhuizing op vaste data naar Luxemburg te rijden. Met een reisafstand van ca. 350 km zal dit in 4 a 5 uur mogelijk zijn met een verhuiswagen.

Wat kost een verhuizing naar Luxemburg?

Het kan soms handig zijn om een indicatie te hebben van de verhuiskosten vanuit Nederland naar Luxemburg of vice versa. Uiteraard is een exact bedrag pas echt te bepalen als er meer bekend is omtrent de grootte van de verhuizing, de laadlocatie, de loslocatie en uw persoonijke wensen over de service. Vraag via de buttons bovenaan onze pagina gerust een indicatie aan. Wilt u liever een persoonlijk gesprek met één van onze verhuisadviseurs? Bel ons dan gerust. We helpen u meteen verder.

Onderwijs in Taal en Cultuur in Luxemburg

NTC Luxemburg in Luxembourg-Grund is een school voor Nederlandstalige kinderen vanaf 4 jaar. Het onderwijs sluit nauw aan bij het taalonderwijs in Nederland en Vlaanderen en werkt toe naar de kerndoelen voor de deelvaardigheden van taal in het Nederlandse basisonderwijs. De Nederlandse Inspectie van het Onderwijs waakt over de kwaliteit van het onderwijs op het NTC Luxemburg.

DE-HAAN_AM_5620-Website-250x250px
Wencke Klunder

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
12 juli 2024

Uitstekende service, tijdige en duidelijke communicatie, vriendelijk personeel

D. Janssens

Verhuizing naar Nederland,
vanuit London, Engeland

1010
10 juli 2024

Vanaf het eerste telefoontje om een offerte aan te vragen tot aan het uitladen op de nieuwe woonbestemming in Noorwegen hebben we alleen maar positieve ervaringen gehad met De Haan Verhuizingen. Een paar steekwoorden zijn: vriendelijk, behulpzaam, professioneel, snel en dit alles ook nog eens voor een acceptabele prijs. De uitvoerende verhuizers bij het in -en uitladen toonden zich ook weer van hun beste kant, snel, accuraat en oplettend om geen schade te maken. Bovendien waren ze ook nog gezellig om even een koffiepauze mee te hebben. Wij zijn zeer tevreden over De Haan Verhuizingen en de medewerkers en kunnen hun diensten van harte aanbevelen. 

J. van der Laan
1010
05 juli 2024

Stunning moving services, beyond my every expectation. From start to finish, De Haan relocation we're splendid in every aspect. The friendliness of the movers, the care, the effectiveness was beyond anything i imagined. I truly couldn't recommend it enough. 

G. Jonsson

Verhuizing naar Denemarken,
vanuit NederlandThe average rating of customers who moved with De Haan

1914 bekijk de beoordelingen
9.3