de-haan-245-jaar stempel
Verhuizen naar Luxemburg

Verhuizen naar Luxemburg?

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Heeft u besloten om te gaan verhuizen naar Luxemburg? En bent u op zoek naar een gespecialiseerd internationaal verhuisbedrijf? Met ervaring in verhuizen van en naar Luxemburg? U hoeft niet verder te zoeken. De Haan kan u helpen.

Verhuizen naar Luxemburg, zorgeloos en voordelig

Gaat u verhuizen naar Luxemburg, zakelijk of privé? Wij kunnen u helpen in de voorbereiding en verzorging van uw verhuizing naar Luxemburg. Wij bieden een complete verhuisservice aan van A tot Z. En u bepaalt welke dienstverlening bij u past. Zowel in Nederland als in Luxemburg. Het team van De Haan staat voor u klaar, zodat u zorgeloos internationaal verhuist. Het nieuwe huis is ingericht met uw persoonlijke goederen, zodat u zich snel weer thuis voelt op uw nieuwe bestemming.

Europa verhuizer

Al vele jaren verhuist De Haan zowel particulieren als expats naar Luxemburgen weer terug naar Nederland of naar andere landen in de wereld. Het is voor ons geen probleem om uw volledige inboedel, of een gedeelte hiervan, te verhuizen. Als één van de grotere Europese verhuizers zijn wij wekelijks in Luxemburg om voor u de verhuizing te verzorgen. Zowel heen, als terug verhuizen naar Nederland, of welke bestemming u ook wenst. Zo zijn wij binnen Europa ook een netwerk in: 

Verhuizen naar Luxemburg in combinatie of direct?

Vaak kunnen we via Luxemburg rijden omdat we regelmatig verhuizingen in Zwitserland, Frankrijk, Spanje of Italië verzorgen. Hiermee kunt u profiteren van de aantrekkelijke combinatie-tarieven, mits u enigszins flexibel bent. Anderzijds is het natuurlijk ook mogelijk om specifiek voor uw verhuizing op vaste data naar Luxemburg te rijden. Met een reisafstand van ca. 350 km zal dit in 4 a 5 uur mogelijk zijn met een verhuiswagen.

Wat kost een verhuizing naar Luxemburg?

Het kan soms handig zijn om een indicatie te hebben van de verhuiskosten vanuit Nederland naar Luxemburg of vice versa. Uiteraard is een exact bedrag pas echt te bepalen als er meer bekend is omtrent de grootte van de verhuizing, de laadlocatie, de loslocatie en uw persoonijke wensen over de service. Vraag via de buttons bovenaan onze pagina gerust een indicatie aan. Wilt u liever een persoonlijk gesprek met één van onze verhuisadviseurs? Bel ons dan gerust. We helpen u meteen verder.

Onderwijs in Taal en Cultuur in Luxemburg

NTC Luxemburg in Luxembourg-Grund is een school voor Nederlandstalige kinderen vanaf 4 jaar. Het onderwijs sluit nauw aan bij het taalonderwijs in Nederland en Vlaanderen en werkt toe naar de kerndoelen voor de deelvaardigheden van taal in het Nederlandse basisonderwijs. De Nederlandse Inspectie van het Onderwijs waakt over de kwaliteit van het onderwijs op het NTC Luxemburg.

DE-HAAN_MARGREET_5034-Website-250x250px
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen

The average rating of customers we have moved.

1892 beoordelingen
9.3