240-jaar-1
Verhuizen in de Drechtsteden

Verhuizen in de Drechtsteden?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

Verhuizen in de Drechtsteden – Een specialisatie

Gaat u verhuizen in of vanuit de Drechtsteden: Alblasserdam, Sliedrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Dordrecht of Hendrik-Ido-Ambacht? Dan bent u bij De Haan aan het juiste adres. De Haan is gespecialiseerd in het verhuizen in de Drechtsteden. Doordat De Haan gesitueerd is in de Drechtsteden kennen onze verhuizers de lokale situatie zeer goed en zijn zeer ervaren in een Drechtsteden verhuizing. Bovendien zorgt de beperkte afstand vanaf onze vestiging tot de laagste kosten voor uw verhuizing. Dit maakt De Haan dé verhuizer in de Drechtsteden. U profiteert gelijk van de laagste prijs voor een verhuizing van topkwaliteit.

Hofleverancier De Haan

Al jarenlang verzorgt De Haan verhuizingen voor bedrijven en particulieren in de Drechtsteden. Hiermee nemen wij u tijd uit handen en zorgen we ervoor dat u zich op andere aspecten van de verhuizing kunt concentreren. En dat is vaak nog goedkoper dan u zou verwachten. Gaat u maar na hoeveel avonden het u kost om alle spullen in te pakken, een vrachtwagen te huren, te laden, te lossen en alles weer een plek te geven. Wij doen dat graag voor u. En u verkleint ook nog eens de kans op schade. De Haan is de hofleverancier voor alle gemeenten in de Drechtsteden. Kies voor De Haan wanneer u gaat verhuizen naar de Drechtsteden: wij helpen u van A tot Z.

Voordelige opslagmogelijkheden

Voor particulieren verzorgt De Haan nationale en internationale verhuizingen. Daarbij biedt het bedrijf ook voordelige opslagmogelijkheden. Bij ruimtegebrek of een overbruggingstijd tussen uw nieuwe en uw oude huis kunt u bij De Haan uw inboedel veilig en voordelig opslaan. Voor zakelijke klanten is een speciale afdeling facilitair ingericht. Ons verhuisbedrijf zorgt er voor dat uw verhuizing in of naar de Drechtsteden snel en gemakkelijk verloopt.

Margreet Ophof -opt
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 256 of stuur me een .

1010
25 augustus 2016

Er is netjes en snel gewerkt. Grote deskundigheid van de verhuismannen. Zij zijn heel inventief in het vinden van oplossingen mocht er iets tegen zitten. Top!

Ina

Verhuizing naar Ridderkerk, Nederland
vanuit Ridderkerk, Nederland

8,910
23 juli 2016

Niets is teveel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Mrs Verboom-Smit

Verhuizing naar Zwijndrecht, Nederland
vanuit Dordrecht, Nederland

1010
15 juni 2016

Snelle afhandeling, professionaliteit, klantvriendelijkheid, flexibiliteit.

Ron

Verhuizing naar Papendrecht, Nederland
vanuit Papendrecht, Nederland

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden binnen Nederland

132 beoordelingen
8.9